prima service en alternatieve keuze!

prima service en alternatieve keuze!

Perfect geregeld conform gemaakte...

Perfect geregeld conform gemaakte afspraak.

Prima bedrijf.

Vriendelijk. Accuraat.

Wijn van Mondovino altijd een plezier

De wijnen van Mondovino zijn altijd een plezier. Het maakt niet uit wijn zoekt voor zomaar, bij de borrel, barbecue of de maaltijd er is altijd een passende wijn. De medewerkers luisteren naar je wensen en houden ook nog eens rekening met welke wijnen je al hebt gekocht zodat je niet elke keer met dezelfde fles de winkel verlaat. Bij de wijn krijg je altijd een informatielabel over de wijn zodat je altijd de essentiele informatie over de wijn nog eens rustig kan lezen.

Super bedrijf

Super bedrijf. Snelle levering van de bestelling en bij vragen zeer vriendelijke medewerkers. En, overheerlijke wijn.. Proost op het nieuws jaar zou ik zeggen!

Super snelle levering en goede service!

Super snelle levering en goede service!

(h)eerlijke wijnen

(h)eerlijke wijnen, goed advies en zeer snelle levering. Houden zo!

Van wijnadvies tot afdronk..

Van wijnadvies tot afdronk... Alles perfect

Fantastische wijnen en goed advies

Fantastische wijnen en goed advies. Fijne prijs-kwaliteitverhouding. En snelle levering.

Zoals altijd goed geadviseerd en...

Zoals altijd goed geadviseerd en geholpen!

Ik ben altijd zeer tevreden.

Ik ben altijd zeer tevreden.

Duidelijke webshop, goede wijnen, snelle levering.

Goede informatie over de wijn

De informatie over de wijn was precies zoals ik hem heb ervaren, dus dat was fijn. Ik heb lekkere wijn gekocht die ik nog nooit eerder had gedronken n.a.v. de smaakomschrijving. De levering was keurig op tijd in een stevige doos, waarin de flessen goed ingepakt waren. Ik zou weer bestellen bij deze leverancier.

Altijd goed en klantvriendelijk bij...

Altijd goed en klantvriendelijk bij jullie. Goede wijn adviezen. Prima

Prima zaak waar je altijd netjes wordt...

Prima zaak waar je altijd netjes wordt geholpen en de bestelling betrouwbaar wordt afgehandeld.

Heerlijke wijn

Heerlijke wijn, snelle levering, perfect verpakt.

wijnpakket december

Bijzonder lekker wijnpakket besteld en tot nu toe is alles echt top! Op dit moment bezig met de LaMartine, elke slok is genieten. Mooi samengesteld pakket!

Zoals altijd goede service en heerlijke...

Zoals altijd goede service en heerlijke wijn

Topwijn voor prima prijs, vlot geleverd!

Goede service!

Vanuit het buitenland hebben we online enkele bestellingen gedaan om wijn te bezorgen bij onze vrienden. Toen PostNL vol zat met het bezorgen van pakketten heeft mondevideo een andere pakketbezorgers gevonden om voor kerst alles bezorgd te krijgen. Communicatie tussendoor dat pakketten onderweg waren was ook super! Dus enorm bedankt

Snel geleverd, niks op aan te merken!

Overzichtelijke site.

Overzichtelijke site. Met goede uitleg over de diverse wijnen. Snelle en correcte leveringen van je bestelling.

Mondovino is een mooi bedrijf bestuurd...

Mondovino is een mooi bedrijf bestuurd door twee leuke mensen. Ella en Bert hebben een gun factor daarom koop ik graag bij Mondovino.

Altijd op tijd

Altijd op tijd, niets op aan te merken

Wat een TOP service

Wat een TOP service! Had een week voor kerst 2 dozen wijn besteld en Mondovino had dezelde dag nog de dozen verstuurd. Maar postnl liet verstek gaan en Mondovino redde mijn kerst door alsnog 2 nieuwe dozen te sturen via een ander bedrijf! Chapeau!

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette