Altijd goede service en duidelijke...

Altijd goede service en duidelijke berichtgeving. Ik bestel hier graag!

Goede en fijne wijnwinkel

Fijne winkel met vriendelijke en deskundige mensen die je goed kunnen adviseren. Heerlijke wijnen en fijn dat je ook online kunt bestellen. Bestelling wordt snel geleverd.

Super tevreden

Super tevreden, bezorging duurde iets langer omdat het erg druk is. Voldoende keer bestel ik gewoon weer.

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering. Betrouwbaar!

duidelijke communicatie

Goede communicatie ook als bepaalde wijn even niet voorradig is.

Kwaliteitszaak

Kwaliteit van de wijnen, klantvriendelijkheid en service is al 15 jaar op uitstekend niveau.

Vlotte levering

Vlotte levering, heerlijke wijnen !

Goede online webshop

Goede online webshop. Volgende dag meteen persoonlijke mail gekregen wanneer het pakketje werd opgestuurd en bij aankomst was het pakketje goed ingepakt, kortom goede service!

Top wijnhandel

Duidelijke website Eenvoudig een bestelling te plaatsen Ik had een specifieke vraag over mijn bestelling Al snel kreeg ik antwoord Ik bestel haal daar altijd onze wijnen, uitstekende service ! Wat mij betreft wederom wijnhandel van het jaar !

Vlotte levering en heerlijke smaak

Vlotte levering, weliswaar in twee delen, maar de oorzaak daarvan werd duidelijk uitgelegd. Verder alles heel goed verpakt. De Bon Rem�de en de la Grange Delay smaken weer als vanouds, dat wil zeggen prima.

Weer een snelle levering van onze...

Weer een snelle levering van onze favoriete wijn.

Snelle verzending goed verzorgd...

Snelle verzending goed verzorgd verstuurd en prima afhandeling. door drukte een mail over het hoofd gezien en ze sturen niet standaard een factuur mee, maar verder perfect geregeld. Mijn relaties waren blij met de verzonden geschenken

Vriendelijk en deskundig advies

Vriendelijk en deskundig advies. Nooit een miskoop gedaan en ben al jaren klant.

In alles merk je de liefde voor goede...

In alles merk je de liefde voor goede wijn en hun klanten. Altijd een goed advies. Snelle levering en mooi verpakt. Echt een essentiele winkel.

Zeer prettige zaak

Zeer prettige zaak. Duidelijke website, met meer informatie dan ze eigenlijk hoeven te geven. Ik hou daar wel van. Veel mogelijkheden voor een goed advies. Wijn hoeft niet per doos afgenomen te worden. Geen partijaanbiedingen, maar goede prijzen voor goede wijnen. Eigen bezorgdienst, vind ik een grote pre. Geen afhankelijkheid van externe bezorgdiensten. Vlotte communicatie.

Gewoon goed!!!

Gewoon goed!!!

Lijkt wel sympathieke

Lijkt wel sympathieke, lokale club, die het verschil zou kunnen maken. Eerste ervaring echter matig enthousiast. (Te) laat verzonden. Geen afzender erbij. Klanten hadden geen idee van wie afkomstig. Ook niet na navragen. Bereikbaarheid laag. Website niet makkelijk. Slechts een ervaring. Zou kunnen net pech, drukte of toeval natuurlijk. Zoals gezegd. Volgende keer beter. Dank voor de uitleg en succes met jullie zaak. ??

Topservice ..

Topservice ..

Prachtige wijnen

Het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van de wijnen. Het bestelde appassimento pakket is zonder meer vijf sterren waard. Tot mijn verrassing werden de bestelde wijnen al de volgende dag (n.b. Sinterklaas-avond) bezorgd. Dus nogmaals vijf sterren. Kleine kanttekening. Ik mis de fiches die eerder met de wijnen werden meegeleverd. Deze korte beschrijvingen maakten het me, samen met mijn eigen aantekeningen, erg makkelijk om nog eens terug te kijken naar eerdere bestellingen. Ik zou het waarderen als dit weer meegeleverd gaat worden.

Mooie wijnen

Mooie wijnen, goede service

Top bedrijf

Top bedrijf, goede wijnen voor een nette prijs en vrijwel altijd direct leverbaar.

Snelle levering, uitstekende service en mooi assortiment

Snelle levering en goed verpakt. Mooi assortiment. Fout in mijn bestelling werd opgemerkt en hierover werd keurig contact opgenomen. Top opgelost door Mondovino!

Keurig afgeleverd..

Keurig afgeleverd..

Snelle levering van een heerlijke rode...

Snelle levering van een heerlijke rode wijn. Ook goed op de hoogte gehouden van de status van de levering. Een aanrader!

Heel prettig bedrijf

Heel prettig bedrijf

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette