Leuke wijnen...

Mooie website, leuk assortiment wijnen, goede en snelle afhandeling vd order.

Wat een geweldig bedrijf zijn jullie

Wat een geweldig bedrijf zijn jullie. Een prima website, en grote keuze. Wijn besteld, volgende dag in huis. Een grote pluim op jullie hoed, jullie zijn de beste van Nederland, Hulde

Heel goed adres om kwaliteitswijnen te...

Heel goed adres om kwaliteitswijnen te kopen.

De levering is altijd snel en correct

De levering is altijd snel en correct. Ruime keuze! De bestelde wijnen zijn zoals beschreven en kwaliteit/prijs verhouding uitstekend.

Uitstekende service

De enige online wijnhandel in de Benelux waar we een hier 'onvindbare' Rioja kunnen bestellen. Prijzen zijn zeker fair en snel geleverd (laatste keer 2 dagen na 's avonds te bestellen temidden van vertragingen bij de Belgische post). Veel kennis van wijnen en regelmatig nieuwe degustatiepaketten.

Altijd prima service en vlot contact...

Altijd prima service en vlot contact via e-mail!

Heerlijke wijnen

Heerlijke wijnen en betrouwbare levering aan huis

Zoals altijd

Zoals altijd : PRIMA SERVICE

Bestelling per omgaande en in goede...

Bestelling per omgaande en in goede orde geleverd.

Lekkere wijn

Lekkere wijn, en op tijd geleverd.

Uitstekende adviezen en hele prettige...

Uitstekende adviezen en hele prettige service

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Mooie wijnen

Mooie wijnen. Snelle levering.

Helemaal goed

De ene dag besteld, de volgende dag bezorgd. Alles ok.

Ik heb een bestelling voor Oostenrijk...

Ik heb een bestelling voor Oostenrijk geplaatst en die is binnen 1 week keurig op tijd geleverd.

Ondanks wat leveringsproblemen bij...

Ondanks wat leveringsproblemen bij PostNL is alles prima en heel netjes gecommuniceerd en opgelost!

correcte levering

correcte levering

Mooie wijnen redelijke prijzen goede...

Mooie wijnen redelijke prijzen goede keuze uit verschillende wijnen Bestellingen keurig verpakt en snel geleverd

goede betrouwbare zaak

Mooie selectie wijnen in de webshop. Snelle levering (binnen een dag).

Kennis gemaakt met een leuk en...

Kennis gemaakt met een leuk en aantrekkelijk assortiment. Kwam een van uw wijnen tegen ion een aanbeveling en heb dat opgezocht op internet en kwam bij u uit. De eerste keer en ik zal de nieuwsbrieven graag lezen.

Prima kwaliteit wijn en snelle levering.

Prima kwaliteit wijn en snelle levering.

Perfect.

Perfect.Perfect.

Mondovino heeft het

Afgelopen week mooie wijn besteld met het gemak van een webshop gecombineerd met de klantvriendelijkheid van een winkel, top! En ook nog een vriendelijke bezorger!

vrijdagavond besteld

vrijdagavond besteld, dinsdag in huis. Prima !!!

Prima geregeld.

Prima geregeld.

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette