Mooie wijnen

Mooie wijnen, zeer interessante collectie, vlotte levering. Kan niet beter!

Prima wijnen en prima service!

Prima wijnen en prima service!

zoals verwacht

zoals verwacht: prima aflevering van bekende flessen wijn. nu langzamer opdrinken dan bezorgd werd !!

Fijne wijn

Fijne wijn, snelle bezorging, duidelijke communicatie tijdens bestelproces.

Goede omschrijving van smaak en geur

Goede omschrijving van smaak en geur! Je weet wat je koopt. Online winkelen is prettig, bestelling wordt snel geleverd!

Goede wijn

Goede wijn, snelle levering!

Goed en betrouwbaar

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen, snel bezorgd en in goede stevige verpakkingsdozen!

Heerlijke wijn via Modovino

De wijn opgezocht op de website van Mondovino. Duidelijke overzichtelijke website. De wijn die ik zocht snel gevonden. De wijn besteld en betaald. De volgende dag werd de wijn in een kartonnen doos bezorgd. Ik ken de wijn en weet dat hij goed en lekker en daarnaast ook scherp geprijst.

Ruime keuze

Ruime keuze, zeer snelle afhandeling erg klantvriendelijk. En niet te vergeten hele goede aanbiedingen!

Snelle levering, fijne wijnen, wat wil je nog meer.

??

Goed advies. Nette levering.

Ik heb via mondovino twee flessen laten...

Ik heb via mondovino twee flessen laten bezorgen inclusief kist. Heel leuk dat ze de tekst persoonlijk op de kist hadden gezet, geeft net even een persoonlijker kado!

Altijd snel

Altijd snel, goed en netjes en lekker!!

Makkelijk te bestellen via de website...

Makkelijk te bestellen via de website en de volgende dag bezorgd. Prima geregeld.

Mooie wijnen en niets is een probleem!!

Had wat bijzonderheden voor fles wijn die apart bezorgd moest worden en helemaal goed, geen probleem zei ze. Blij mee. Levering zoals altijd netjes en verzorgd. Heel goed adres om mooie en zeer smaakvolle wijnen te bestellen. Dank voor alle moeite die u gedaan heeft. Vriendelijke groet Marjolein

Top service. Prettige winkel.

Wederom top service

Wederom top service. Wijnen worden goed verpakt

Vlotte levering en prima wijn!

Vlotte levering en prima wijn!

Product als omschreven, prima service

Product als omschreven, op tijd geleverd. duidelijke communicatie.

Snel, goed verpakt, goede communicatie en vooral belangrijk, hele goede wijn. Dank!!

Fantastisch. Sinds een paar maanden ook het bezorgen van Mondovino ontdekt. Voorheen kwam ik nog regelmatig in de winkel, maar met kinderen wordt dat op een gegeven moment onhandig en kwamen we er minder. Helemaal met de huidige coronatoestand. Nu dus 2x laten bezorgen. Minder persoonlijk advies dan in de winkel. Maar de digitale proefnotities zijn er ook om blind op te varen. Nog geen enkele tegenvaller gehad.

Prettige communicatie en vlotte...

Prettige communicatie en vlotte bezorging, bedankt!

Heerlijke wijnen

Heerlijke wijnen, deskundig advies, zeer professioneel.

Snel

Snel, accuraat en vriendelijk.

Goede service ondanks een foutieve...

Goede service ondanks een foutieve bestelling door mijn schuld. Vriendelijk en snel.

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette