Zoals altijd

Zoals altijd: goede wijn en prima service!

Altijd een goed advies

Altijd een goed advies, altijd lekkere wijn!

Helemaal super.

Helemaal super. Tip, even een klein berichtje van te voren op de dag zelf met de tijd van bezorgen is wellicht slim. Voor de klant, maar ook voor jullie om geen dichte deur te treffen

Zeer tevreden. Jammer van Engels woordgebruik ??

Heerlijke wijnen en prettige...

Heerlijke wijnen en prettige persoonlijke afhandeling van de bestelling.

Top service!

Goeie prijs/kwaliteit. Ook in deze corona-tijd kan je rekenen op de perfecte service van Bert en Ella!

Alles top.

Alles top. Makkelijk bestellen. Duidelijke afspraken over leveren. En erg vriendelijk.

Super site bijzondere wijnen veel keuze

Super site bijzondere wijnen veel keuze

Dank jullie wel voor de service van het...

Dank jullie wel voor de service van het bezorgen. Keurig volgens afspraak.

Hallo Bert en Ella,

Hallo Bert en Ella, Bedankt voor de heerlijke rode wijn, Bon Remede. Jammer dat er nu niet in de zaak geproefd kan worden. Ik kijk er weer naar uit. Henry

Zeer goede wijnen en zeer flexibel mbt...

Zeer goede wijnen en zeer flexibel mbt het tijdstip van bezorgen

Uitstekend!

Prima service en heerlijke wijnen.

Altijd goede adviezen

Altijd goede adviezen. Ongelooflijk veel verstand van wijn. Goede service!

Vriendelijk en lekker (zoals altijd)

We konden de bestelling nog dezelfde dag ophalen (voor het weekend) en de wijn was lekker zoals altijd.

Top wijnen met dito advies en de...

Top wijnen met dito advies en de volgende dag in huis.

Bij Mondovino is mondjesmaat nooit de...

Bij Mondovino is mondjesmaat nooit de maat

Snelle bezorging en prachtige wijnen

Snelle bezorging en prachtige wijnen. Zelfs de alcoholvrije en dat is een kunst.

Persoonlijk contact over moment van...

Persoonlijk contact over moment van levering. Bestelling werd de volgende dag al bezorgd.

In de winkel word ik altijd uitstekend geholpen en de online bestelling werd keurig op tijd bezorgd. De toegevoegde informatie over de aangeschafte wijnen is heel handig.

Helemaal Top

Helemaal Top! Wij zijn excellent geholpen. Wilbert Bosman

De wijnflessen werden snel en in...

De wijnflessen werden snel en in perfecte staat geleverd volgens afspraak. Bedankt voor de snelle afhandeling van de bestelling!

Wijnen!

Fijne, snelle service. En de wijn is altijd goed!

Fijne persoonlijke klantbenadering

Fijne persoonlijke klantbenadering

Helaas beperkt open door Corona

Hele goede wijn! Helaas kan door Coronamaatregelen de winkel niet open en is afhalen ook beperkt mogelijk, anders zouden we vaker/makkelijker even langsgaan. Hopelijk snel weer in de winkel persoonlijk advies.

Fijn bedrijf in bij te bestellen

Fijn bedrijf om bij te bestellen

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette