Heerlijke wijn snelle levering ik...

Heerlijke wijn snelle levering ik beveel dit bedrijf aan.

Ja hoor, weer een prima afhandeling van de bestelling! Mondovino is nog steeds de top.

Bestelling via website

Top service; erg vriendelijk geholpen, fantastisch wijn assortiment en hele snelle levering

Klantvriendelijk en snel!

Op zaterdagochtend een bestelling gedaan voor 12 flessen La petite muraille 2016. Op zaterdagmiddag ben ik gebeld met de vraag of ik akkoord ging met de levering van een fles La petite muraille 2015 en de verzekering dat deze nog goed is. Meegedeeld werd dat de overige 11 flessen van het jaar 2016 worden geleverd. Ik heb hierin toegestemd. Op maandag werd mijn bestelling geleverd. Klantvriendelijk en snel!

Goede wijn en goede service

Goede wijn en goede service

Veel informatie over je wijn!

Geweldige site, goede informatie, mooie prijs/ kwaliteit van de wijnen en een snelle en kosteloze levering van de wijnen met een mogelijkheid van een persoonlijke boodschap. Wat wil je nog meer?

Heerlijke wijnen

Heerlijke wijnen, maar bovenal fantastische service. PostNL heeft met de bezorging een fout gemaakt, ondanks het feit dat Mondovino hier niets aan kon doen, hebben ze direct actie ondernomen, actief telefonisch contact gelegd en alles ontzettend snel opgelost. Een echte aanrader!

Supermooie website

Supermooie website, met prima omschrijving, veel informatie, goede wijn-spijs combinaties en uitstekende service! Ik bestel hier graag mijn wijnen

Prima service !!

Prima service !!

Snelle levering, super wijnen. Gratis bezorgd (boven een bepaald bedrag ) Top!

Prima service, heerlijk wijntjes

perfect geregeld en direct verzonden

perfect geregeld en direct verzonden

Fantastische wijnwinkel die wordt...

Fantastische wijnwinkel die wordt gerund door liefhebbers en kenners. Binnen elke prijsklasse mooie wijnen die veel waar voor het geld bieden. Verwacht hier dus geen "stunt"prijzen met 50% korting maar eerlijke prijzen voor heerlijke wijnen. Bezoekje aan de winkel is ook zeker de moeite waard, zeker op zaterdag als ze een aantal wijnen hebben openstaan die je kan proeven.

Bestelling zonder problemen zoals...

Bestelling zonder problemen zoals altijd!

Alles aan het plaatje klopt !

Alles aan het plaatje klopt !

Waar voor je geld

Prima wijn, punctuele levering en goed contact.

Super service ook als er onvoorziene...

Super service ook als er onvoorziene problemen opduiken,

Fantastische service

Fantastische service, mensen die weten waar ze over praten en goed kunnen adviseren.

duidelijke site,vlotte afhandeling van...

duidelijke site,vlotte afhandeling van de bestelling.

Persoonlijk kontakt en producten...

Persoonlijk kontakt en producten voldoen aan de verwachting

Snelle en goede levering en prima kwaliteit

Snelle en goede levering en prima kwaliteit wijn

Tot nu toe alles prompt geleverd en bij...

Tot nu toe alles prompt geleverd en bij kwaliteitsissue (heeft zich 2 jaar geleden 1 keer voorgedaan) adequaat afgehandeld. Ook telefonische contacten zijn uiterst plezierig verlopen.

Uitstekende wijn

Uitstekende wijn, goede service en veel wijnkennis

Duidelijke site, bestellen gaat gemakkelijk en super snelle levering.

Maakte in de Holtweijde in Lattrop...

Maakte in de Holtweijde in Lattrop kennis met Chakana Torrintes. Foto van etiket gemaakt en op internet importeur gezocht. Gelijk doos van 12 flessen vesteld. Goede waar voor het geld.

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette