Net niet de beste beoordeling

Net niet de beste beoordeling, want u heeft deze vraag mij intussen te vaak (ong. 30) gesteld. Daar ga ik voortaan niet meer op in. Voor de rest is het prima

Supersnelle levering

Supersnelle levering! Een van de bestelde wijnen was niet meer voorradig. Mondovino nam direct contact op en stelde een andere wijn voor, deze was perfect

Nette en snelle levering

Nette en snelle levering Goed geregeld

Ik heb mijn pakket niet ontvangen

Ik heb mijn pakket niet ontvangen. De PostNL bezorger heeft een fout gemaakt met het adres door gegeven dat onjuist was, terwijl dit niet het geval was.

Veel informatie, uitstekende communicatie!

Snel en correct

Heel snelle verzending en stevig verpakte flessen

Prima opvolging van een perfect...

Prima opvolging van een perfect wijntje!!

Vlot geleverd en goed verpakt

Vlot geleverd en goed verpakt

Goede communicatie

van bestellen tot levering liep volgens afspraak.

Goede snelle service

Goede snelle service

Gewoon goed!

Waarom? Simpel! De wijn was perfect verpakt en op tijd bezorgd. Het was mijn eerste bestelling en daarom eerst maar 6 flesjes gedaan. Eentje geprobeerd en vond hem super lekker. Ik zag ook een heel groot assortiment dus ik kom hier zeker terug om meer te bestellen.

Mooi assortiment met eerlijke prijzen

Mooi assortiment met eerlijke prijzen. Snelle leveringper Postnl

Mooi assortiment en snelle levering

Mooi assortiment en snelle levering. Jullie hebben een nieuwe klant!

Levering liep initieel fout maar...

Levering liep initieel fout maar snelle, effectieve en vriendelijke dienstverlening.

Prima service!

Prima service, snel geleverd en prettige communicatie. En de wijnen zijn top!

Super service

Super service! Heel tevreden met de snelle levertijd ook!

Snelle levering, heerlijke wijn

Snelle levering, heerlijke wijn.

Wijn Bestelt....en NIET genoeg...

Wijn Bestelt....en NIET genoeg vooradig....

Top bedrijf met vriendelijke mensen

Alweer een bestelling geplaatst en zoals altijd keurig op tijd bezorgd. Assortiment is in 1 woord top. Stel je een vraag dan krijg je vrijwel diezelfde dag een antwoord. Kortom een webwinkel die het begrijpt.

Geweldige service

Geweldige service. Bestelling tijdig en compleet ontvangen. Na een ongelukje met de doos de volgende dag al een kosteloze nalevering. Een en al lof voor dit bedrijf voor de service en voortreffelijke wijnen !

Gewoon zoals je verwacht dat je de...

Gewoon zoals je verwacht dat je de bestelling zou willen gaan.

Mooie site met duidelijke omschrijving...

Mooie site met duidelijke omschrijving van de wijnen. Ook niet onbelangrijk nette prijzen. 1 product was niet op voorraad en ik werd direct gebeld door een uiterst vriendelijke medewerkster Lysette met kennis van zaken. Zij heeft mij een vergelijkbare wijn geadviseerd die mijn vrouw zelfs nog lekkerder vond. Bestelling was op tijd en compleet. Ik ga hier zeker vaker bestellen, bedankt voor de goede service. Met vriendelijke groet Ruud

Zoals altijd goede wijn en goede...

Zoals altijd goede wijn en goede service.

Fijne winkel veel keuze en heerlijke...

Fijne winkel veel keuze en heerlijke wijnen voor een goede prijs

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette