De wijn voldeed aan de verwachtingen en...

De wijn voldeed aan de verwachtingen en was tijdig geleverd.

Altijd snelle en betrouwbare service!!

Altijd snelle en betrouwbare service!!

zeer goede service en levering

zeer goede service en levering

Snelle en nette afhandeling

Snelle en nette afhandeling, Prima info op de site. Kwaliteit met een glimlach.

perfect en op tijd

Ruim op tijd, netjes verpakt, zeer nette eigen koerier. en zoals altijd de kwaliteitswijnen die we inmiddels gewend zijn te ontvangen van Mondovino.

Goede wijn behoeft geen krans!

Goede wijn behoeft geen krans! Mooie wijnen snel in huis.

Goede keuze

Ruime keuze, super snelle en probleemloze levering. Wijn (negroamaro) vandaag geserveerd en viel erg goed in de smaak.

Zeer tevreden, over de wijn, over de verkopers en nu ook over de bezorging. Wat ik voor t eerst heb laten doen. Zelfs bezorgmoment werd even afgestemd. Top. En over advisering van wijn. Ze hebben me nog nooit teleurgesteld. Maar de vertrouwde huiswijn is al jaren favoriet.

Duidelijke website

Duidelijke website, heerlijke wijnen en een nette en snelle levering!

Topservice erg vriendelijke mensen en...

Topservice erg vriendelijke mensen en afspraak is afspraak.

Altijd goede en snelle service

Altijd goede en snelle service. Laatst paar bedorven wijntjes in een levering gehad. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar toch even gemeld. Daarna extra doosje wijn meegekregen ter compensatie. Service boven verwachting!

Snel en correct geleverd in Belgie

Snel en correct geleverd in Belgie, prima verpakt!

Supersnelle levering!!!!!

Heb gisteren-20-09-2018,een wijn besteld bij Mondovino en hoewel ik dacht dat dit meerdere dagen ging duren daar ik in Belgie woon belden ze vandaag 21-09 aan de deur om de wijn te leveren..Dit noem ik perfekte service en ik ga hier zeker nog bestellen!!Bedankt!!!!!

Overzichtelijke website.

Overzichtelijke website. Snelle levering met duidelijke communicatie

Zeer goede wijn voor een goede prijs

Zeer goede wijn voor een goede prijs. Snelle levering. Zeer goed verpakt voor de verzending: nog in een extra doos om de originele doos.

Perfekt

Perfekt. Schnell, zuverl�ssig, freundlich. Jederzeit wieder.

Correcte service

Correcte service, vakkundige informatie, vriendelijk. Een prima adres voor mooie wijnen goede adviezen. Een genoegen om de winkel van Mondovino te bezoeken.

Snelle service en heerlijke wijn!

Snelle service en heerlijke wijn!

Nooit tegenvallers

Ik ben best al een poosje klant bij Mondovino en ik heb nog nooit een tegenvaller gehad. En: vandaag besteld, morgen in huis. Super!

Snelle levering, fijne wijnen.

Snelle levering, fijne wijnen

vlotte en snelle bezorging

vlotte en snelle bezorging goede wijn zoals beschreven in mailing.

Bestelling eerder thuis dan ik zelf!!

Bestelling eerder thuis dan ik zelf!! In de ochtend besteld, in de avond al in huis.

Fijne webwinkel waar je makkelijk alles...

Fijne webwinkel waar je makkelijk alles kan vinden. Mooi assortiment. Fijne afhandeling van een bestelling: aanrader!

Top! Altijd vriendelijke en snelle service. En heerlijke wijn!

Ruime keuze uit smaakvolle witte wijnen...

Ruime keuze uit smaakvolle witte wijnen en snelle bezorging. Bestel wijn bij Mondovino Wijnkoperij en geniet.

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette