Fernand Engel

Heerlijke wijn besteld bij Mondovino. De Fernand Engel Pinot Blanc Reseve van 2016 is absoluut aan te raden! Keurig en met veel aandacht verpakt, tevens een mail ontvangen op het moment van verzending, dank hiervoor. Tot de volgende keer.

Hele goede service.

Hele goede service.

Zeer goede en snelle levering .

Snelle en zeer correcte levering in prima, stevige verpakking.

Wordt beetje standaard dat ik 5* geef...

Wordt beetje standaard dat ik 5* geef maar kan echt niks negatiefs zeggen! Wederom heerlijke wijn besteld, snel geleverd en goede service daar wij een fles hadden die niet goed was bij de vorige bestelling. Netjes een andere fles gekregen bij laatste bestelling! Tot volgende x!

Bestelling duidelijk en snel geleverd...

Bestelling duidelijk en snel geleverd volgens afspraak.

Interessant assortiment van goede...

Interessant assortiment van goede kwaliteitswijn en met veel informatie. Zeer vlotte levering.

De bestelde wijn is snel geleverd in...

De bestelde wijn is snel geleverd in een zeer stevige en deugdelijke verpakking!

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering. Zeer goede wijn Goede priijs

Uitstekend!

Snelle levering van heerlijke wijn in een stevige verpakking. Met uitleg over de gekochte wijn. Uitstekend!

Tevreden klant!

Super snel geleverd deze heerlijke wijn. Dat gaan we zeker vaker doen!!

Zeer goede ervaring met levering van de...

Zeer goede ervaring met levering van de bestelling. Heerlijke wijnen zoals the grape whisperer een marlborough sauvignon blanc uit New Zealand en onze favoriete wijn de negroamaro del salento domiziano.

Top wijn & prima on time delivery!

Top wijn & prima on time delivery!

Zeer tevreden wijnkoper bij Mondivino

Goede wijnen, goede adviezen en keurig nette levering.

Super bedrijf

Bestelling was professionele en snel geleverd.

Voor de tweede keer vlotte bestelling...

Voor de tweede keer vlotte bestelling en aflevering. Prim

goede service

goede service, persoonlijk contact

On time and professional

On time and professional. Wonderful wines. Thank you.

Advies dat klopt

Advies dat klopt

Eigenlijk wat je verwacht

Eigenlijk wat je verwacht. Produkt wat je wilde, geleverd op de aangekondigde dag

Top :)

Vijf sterren, niet alleen omdat je eenvoudig bestelt, betaald en zo snel als mogelijk de wijn ontvangt (zoals het tegenwoordig ook hoort bij webshops). Ook omdat er m.i. een voorselectie op de wijnen zit, het blijft natuurlijk proberen wat je lekker vindt, maar bijna iedere fles die ik open trek bevalt erg goed.

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld. Tot nu toe geen problemen gehad.

TOP!!!

Verzending is perfect verlopen. Zeer tevreden!!!

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen Levering : bij de 2e doos het idee dat alles bij elkaar geraapt was. Wat een heerlijke wijn niet verdiend .

Uitstekende service

Uitstekende service. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette