Goede en snelle service

Goede en snelle service. Heerlijke wijn.

Snelle correcte levering!

Snelle correcte levering!

Overzichtelijke website, klantgerichte service, mooi en stevig verpakt

Fijne website met overzichtelijk gepresenteerd assortiment. Een van de door mij bestelde wijnen bleek niet op voorraad, hierover werd telefonisch contact opgenomen en alternatieven in wijn en verzending besproken. Fijn! De zending is heel degelijk en mooi verpakt, inclusief beschrijving van de bestelde wijnen! Top!

De lekkerste!

Wij kopen al jaren de heerlijke rode huiswijn van Mondovino (Negroamaro del Salento). Het is wat ons betreft de lekkerste wijn die er bestaat!

Snel geleverd en heerlijke topwijn.

Snel geleverd en heerlijke topwijn. Je wordt goed ge�nformeerd over je bestelling waardoor het ook als persoonlijke aandacht voelt. Zal hier zeker vaker bestellen.

Super snelle service

Super snelle service, en heerlijke wijn met veel info en goed verpakt geleverd!

MIJN wijn leverancier !

Snelle levering, goede mailing met aantrekkelijke aanbiedingen.

Even was onduidelijkheid over de ...

Even was onduidelijkheid over de betaling na een telefoontje prima opgelost! En een hele goede opener ontvangen top!

Supersnelle levering

Supersnelle levering , top

Persoonlijk contact en heerlijke wijn

Op een heel persoonlijke manier werden wij op de hoogte gehouden over de verzending van onze bestelling. De wijn is echt heerlijk.

Goed verpakte wijn (12 flessen) - snel geleverd in Belgie

Prima service, nadat bleek dat er te weinig voorraad was van de bestelling die ik had geplaatst. En het feit dat ze daar Villa Franciacorta verkopen is een dikke plus!

altijd direct antwoord op mijn vragen ...

altijd direct antwoord op mijn vragen of verzoekjes, ze zijn heel deskundigen weten goed wat mijn smaak is tegenwoordig, niks is ze teveel en ze behandelen ons heel netjes ook als er een bepaalde wijn niet voorradig is dan doen ze er alles aan om een passend alternatief te zoeken. Verder vind ik Ella en Bert heel aardige mensen , met hart voor hun zaak en de producten die ze aanprijzen en verkopen

Mondovino wijn

Wijn besteld. Netjes in goede orde ontvangen. Heel stevig verpakt en informatieve bijlage bij elke fles. zeker aanrader.

Zeer prettig geholpen

Zeer prettig geholpen

Goede wijn en goede service

Ik ben zeer tevreden over de service van Mondovino Wijnkoperij. Als ik wijn bestel dan wordt het altijd op de juiste tijd bezorgd. Tot nu is de wijn ook altijd heel goed.

Zeer goede wijnadviezen

Zeer goede wijnadviezen, veel keuze, snelle levering

Perfect!

Goede website, alsmede smaaknotities en besteltraject. Bestelling conform afspraak op datum en tijd afgeleverd. Bert, Ella en hun team komen op mij over als echte pro�s. Keep up the good work! Mvg, Gert de Leeuw

Heerlijke wijn

Heerlijke wijn, prima service!!!

Heerlijke wijnen

Heerlijke wijnen, snelle levering en goed advies als het nodig is.

Uitstekend !

Uitstekend ! Vlug !

goede snelle levering

goede snelle levering

Snelle levering, keurig verzorgd.

Excellent

Prachtige wijnen, snelle bezorging, degelijke verpakking. Wat mij betreft kan het niet beter.

Correcte levering met begeleidende ...

Correcte levering met begeleidende informatie.

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette