Een bedrijf runnen zoals het zou moeten ...

Een bedrijf runnen zoals het zou moeten is een klasse apart.

Fijne snelle levering van ...

Fijne snelle levering van relatiegeschenken! Mooie flessen wijn verpakt in een elegant houten kistje!

Onze ervaring met Mondovino is het doorvertellen zeker waard.

Goede informatie over de producten, snelle afhandeling en goede service. Wat willen we nog meer? Lekkere wijn en die hebben ze!

Snelle perfecte levering

Snelle perfecte levering

Super goed wijnhuis!!!

Goed advies, goede site en snelle levering. Ook een fijne winkel om naar toe te gaan. Kan het iedereen adviseren!

Heerlijke wijnen

Heerlijke wijnen, mooie website met wijn/spijs combinatie's

Een zich onderscheidende zaak

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Informatieve, klantvriendelijke website. Het assortiment is breed met wat minder nadruk op (dure) prestige appellations. Er wordt alert en duidelijk gecommuniceerd over levering, leverbaarheid etc. Levering binnen twee dagen. Bij de geleverde wijnen zit per wijn een informatieblaadje, dat scheelt weer gezoek.

Snel geleverd met goede informatie over ...

Snel geleverd met goede informatie over de betreffende wijnen, gewoon goed!

wijn van het jaar viel me wat tegen

wijn van het jaar viel me wat tegen

Snelle levering van een goed product.

Snelle levering van een goed product.

Snelle levering; goede info op website

Snelle en correcte levering. Goede informatie op website.

Een heerlijke wijn de negroamaro del salento

Onze favoriete wijn de negroamaro del salento 2015. Goede prijs / kwaliteit. Prima levering. We genieten dagelijks van deze heerlijke wijn.

elke keer weer uitstekend !

elke keer weer uitstekend !

Zeer persoonlijke online service!!

Zeer persoonlijke online service!!

Uitstekende service en levering!

Uitstekende service en levering!

Snelle en goede service

Snelle service, online bestellen, volgende dag in huis. Keurig verpakt, geen verzendkosten. Heerlijke wijn voor een goede prijs.

goede service

goede service, goede wijn en ook goed betaalbaar

Goede service en adviez

Na regelmatig aankopen in de winkel gedaan te hebben en het goede advies dat in de winkel gegeven wordt is er nu het gemak van online bestellen. Er wordt gevraagd wanneer het uitkomt om de levering te bezorgen en er wordt niet afgeweken van het afgesproken tijdstip. Een echte service !

Prima zaken doen

Prima zaken doen, snelle levering en heerlijke wijnen. Vooral om kennis te maken met de wijnen uit het maandpakket, genieten.

Super lekkere wijn

Super lekkere wijn. En een goede service... Vandaag bestellen morgen netjes aan huis..

Prima service en goede compensatie bij ...

Prima service en goede compensatie bij calamiteiten.

Super wijnzaak

Super wijnzaak Ik wordt altijd goed geholpen als ik bij Mondovino kom. De eigenaren hebben ruimte om je te helpen en vragen altijd netjes voor welke gelegenheid soort, wijn en prijsklasse je de wijn zoekt.

prima service en fraaie wijnen

prima service en fraaie wijnen, scherp geprijsd snelle afhandeling

Mondovino wijnkoperij

Mondovino wijnkoperij, een snelle en correcte levering. Ik ben zeer tevreden en is zeker aan te bevelen.

Goed verpakt en snel bezorgd.

Goed verpakt en snel bezorgd.

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette