alles goed geregeld

alles goed geregeld

Heel goede service..

Heel goede service..

Perfecte leveringen

Goede service, goede wijnen, perfecte leveringen.

supersnelle levering en gratis ...

supersnelle levering en gratis verzending

Top Wijnkoperij

Warm vriendelijk ontvangst, ze weten wie je bent als je vaker komt. Nemen de tijd om je te helpen Deskundig advies. Ruime keuze, veel goede wijnen voor een redelijke prijs. Hun wijnproeverij is een aanrader !

Afspraak was afspraak,alles is perfect ...

Afspraak was afspraak,alles is perfect verlopen,zowel bestellen als verzending.

Top wijnen bij top wijnkoperij.

Ik heb onlangs mijn eerste bestelling gedaan bij Mondovino. Allereerst mijn complimenten voor de website van Mondovino. Prachtige en overzichtelijke uitstraling. Mijn bestelling is keurig en snel behandeld. Ik heb ondertussen mijn tweede bestelling gedaan en ben zeker van plan binnenkort eens naar Zwolle te rijden om de winkel te gaan bekijken en kennis te maken met Bert en Ella.

Snel fijne wijn

Snel fijne wijn

Heerlijke wijnen en snelle levering

Heerlijke wijnen en snelle levering

snelle service heerlijke wijn voor een ...

snelle service heerlijke wijn voor een goede prijs

Lekker snel

Lekker snel. heerlijke wijn

Prachtig wijnassortiment & immer ...

Prachtig wijnassortiment & immer vriendelijke en verzorgde service!

Keurig geleverd

Keurig geleverd, de herfst kan komen ??

Binnen 2 dagen geleverd en goed te ...

Binnen 2 dagen geleverd en goed te volgen via track en trace . In een uitstekend stevige verpakking. Hartelijk dank.

Goed assortiment en proeven mogelijk

Goed assortiment, ook huiswijnen zijn een aanbeveling waard en met wekelijks 10 flessen open en halfjaarlijkse proeverijen kun je eerst proeven wat je koopt.

Goede prijs kwaliteits verhouding

Goede prijs kwaliteits verhouding. Lekkere wijn en prima service!

wijnproeverij en levering

Prima wijnproeverij. Niet duidelijk is op welke termijn de bestellingen worden geleverd, maar na telefonisch contact wordt deze afgeleverd conform de wensen en de afspraken die zijn gemaakt. Kortom, plezierig bedrijf om zaken mee te doen.

Eerlijk en professioneel.

Eerlijk en professioneel. We zijn meer dan 10 jaar klant en eigenlijk hebben we nog nooit een slechte wijn gehad. Prijs/kwaliteitsverhouding is meer dan goed. Het aanbod is verrassend. Fijne zaak!

Makkelijke website

Makkelijke website, vlotte bestelprocedure en uitstekende aflevering.

Zeer goede wijnwinkel

Een van de betere, zo niet de beste, wijnwinkel van Zwolle. Kennis van zaken en een goede wijn voor ieder budget. Ditmaal via internet besteld en dat verliep ook allemaal prima!

Snelle reactie per mail en denken mee ...

Snelle reactie per mail en denken mee over het bestellen en bezorgen van een relatiegeschenk.

Top wijnen tegen gepaste prijzen

Top wijnen tegen gepaste prijzen, veel kennis van zaken!

Geen enkele klacht

Geen enkele klacht, uitstekend behandeld.

Altijd goed verpakt en snel geleverd !

Altijd goed verpakt en snel geleverd !

Goede service, mooie wijnen en er werd leuke informatie toegevoegd over de wijnen bij de bestelling. Bestelling was onderweg gevallen. Kreeg een persoonlijke telefoontje waarin ik werd ge�nformeerd over dit ongeval en dat mijn bestelling opnieuw wordt verstuurd.

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette