Volledig conform afspraak, prima!

Heerlijke wijn thuisbezorgd conform afspraak. Prima!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering Prijs kwaliteit sterke wijn

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Uitstekende wijn die zuid-Afrikaanse ...

Uitstekende wijn die zuid-Afrikaanse wijn die jullie mij stuurden En ik en mijn vrouw het geproefd en gedronken hebben met Smaak een echte Stellenbosch wijn met een zeer lekkkere en Goed betaalbare wijn.mijn dank daarvoor en een zeer goede Service van jullie kant moet ik zeggen

Erg goed

Erg goed. Mondovino heeft persoonlijk contact opgenomen over de bezorging waardoor alles vlot verliep.

Prima wijn

Prima wijn, prima bezorging en een aanrader voor iedereen, die niet bang is voor een goede wijn !

Fijne webwijnwinkel met veel keuze

Fijne webwijnwinkel met een ruim assortiment en goede informatie over de wijnen. Met de bestelling wordt informatie over de wijnen meegestuurd: heel attent! Voor herhaling vatbaar.

Afhandeling van de order is uitstekend

Afhandeling van de order is uitstekend. De wijn viel zwaar tegen, maar dat was mijn eigen fout: verkeerde druivensoort besteld. Soepel opgelost door wijn te retourneren.

Competente advisering

Competente advisering, heldere (wijn) beschrijvingen, logistiek OK en bovenal: heerlijke wijnen voor een acceptabele prijs!

Zeer goede ervaring!

Zeer goede ervaring!

uitstekende wijnen

uitstekende wijnen: de omschrijving op de website geeft informatie waarop je prima kunt kiezen. heldere website snelle bezorging leuke activiteiten klantvriendelijk

Alles perfect

Snelle service, vriendelijke en persoonlijke mail dat de bestelling verstuurd is. Stevig ingepakt met nuttige informatie over het product.

Geweldige wijnzaak

Persoonlijke benadering, prima wijn assortiment. Kennis van zaken

Klantvriendelijk en correct.

Uitstekende service

Snel en goed geleverd. Top

Al jaren mijn winkel voor wijn!

Ik koop al jaren mijn wijn exclusief bij Mondovino. De persoonlijke benadering waardeer ik zeer. Keer op keer weten ze me weer te verrassen met vernieuwende, bijzondere wijnsoorten. De wijze waarop Bert en Ella hun wijnen inkopen, leidt eigenlijk nooit tot een miskoop. Geen bla bla, maar gewoon goede wijn voor een eerlijke prijs. En weet je niet precies wat je bij je diner moet schenken? Gewoon vragen en hun advies opvolgen. Gegarandeerd succes! :)

Heerlijke wijn voor een goede prijs

Heerlijke wijn voor een goede prijs. Snel en correct bezorgd.

super snelle levering en heerlijke ...

super snelle levering en heerlijke wijnen

Prima keuze!

Prima keuze, makkelijk en goed werkend bestellen online en in no time thuisbezorgd. Heel goed verpakt. Heb nu het seizoensabonnement maar meteen genomen

Nette service!

super lekkere wijn! ik had online besteld en werd binnen een uur gebeld wanneer ik de wijn nodig had of wilde hebben, omdat hij in bestelling stond (in Frankrijk). Supernetjes dat er zo snel gebeld werd en ik vond het geen probleem dat er een weekje langer overheen ging :). Zou hier zeker weer bestellen!

Top wijnwinkel

Top service, prachtige wijnen en een gezellige wijnproeverij.

Netjes en snel

Netjes en snel

Naast natuurlijk veel mooie wijnen kun ...

Naast natuurlijk veel mooie wijnen kun je deze ook per fles bestellen. De flessen worden super goed verpakt en snel bezorgd. Met een beoordeling per wijn erbij. Top klasse.

Mondovino is top!

Snelle en correcte levering. Geweldige service! Kan niet beter.

Snelle en correcte levering

Zoals vorige keren, ook nu weer snel en correct geleverd!

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette