Goeie wijn prima Services en byzonder ...

Goeie wijn prima Services en byzonder aardige en vakkundige mensen

Snel en zorgvuldig geleverd

Snel en zorgvuldig geleverd. Zonder verzendkosten! Leuke attentie toegevoegd. Super!

ondanks dat

Ik ontving een verkeerde levering, in plaats van 2015 was 2014 opgestuurd. Maar contact leidde tot een snel herstel, waarbij ook de 2 genuttigde flessen kado werden gedaan. Goede service, snelle levering!

keurig op tijd geleverd

keurig op tijd geleverd

Snelle levering, al meerdere malen heerlijke wijn besteld!

Telkens mooie wijnen in de aanbieding. Zeer snelle afwikkeling van de bestellingen, goede verpakking en snelle bezorging.

Prima pakket met correcte verzending

Gewoon een goed pakket.

Topwijn en topservice.

Ik bestelde wel is een grote partij verschillende wijnen hier en daar maar het was meestal een deceptie. Uiteraard NA de betaling kwamen de eerste mailtjes met de bekende one liners zoals niet op voorraad of wij stellen voor dat u voor een andere wijn kiest. Ik vond dat zo onprofessioneel en zo makkelijk. Een klant is voor mij nog steeds een klant waar je een band mee moet opbouwen maar dat is in deze tijd zeldzaam geworden. De meeste web winkels zijn onpersoonlijk en het zijn ook vaak eenmalige deals. Totdat ik mijn eerste bestelling plaatste bij Mondovino. Ik kreeg netjes een mail omtrent de bestelling en ik kreeg een telefoontje omdat ik per mail een vraag had gesteld omtrent een Barolo. Om eerlijk te zijn ik ben daar nog steeds verbaasd over. Het meedenken en de vriendelijkheid dat was een ervaring die ik al vele jaren niet meer kende. U begrijpt wel Mondovino is mijn leverancier geworden. Ik kijk niet meer verder, waarom zou ik? Oh ja, de levering was snel en de verpakking was van zeer goede kwaliteit. Laat de zomer maar komen want ik heb voor mijn vrouw flink verschillende dessert wijnen ingeslagen en de Barolo staat genoteerd voor mijn verjaardag.

Eerste online bestelling

Ik heb gistermiddag een bestelling gedaan en de volgende dag al geleverd. Super zo snel. Vanavond gelijk genieten van een lekkere wijn.

Zeer snelle en correcte levering

Mondvino levert zeer snel prima wijn. Toen er bij een vorige levering een doos met glasschade geleverd werd, is dat de zelfde dag nog door Mondovino opgelost. Alle lof voor dit bedrijf

Snelle service, verrukkelijke wijn!!

Snelle service en hele goede, stevige verpakking, maar dat is ook wel nodig als je met PostNL verzend. De rode wijn was verrukkelijk. Wij gaan zeker nog eens bestellen.

Heerlijke wijn, prima advies en uitstekende service!!

Helder advies, snelle service en dito verzending!

Supersnelle service zonder fratsen

Snelle service zonder fratsen. Wordt genieten van de bestelde wijn!

Prima, geheel zoals afgesproken.

Aflevering geheel volgens afspraak. Heel goed product!

Perfecte afleverinb

Heerlijke wijn die perfect werd afgeleverd door Mondovino

Top wijn & service!

Breed assortiment, fijne website, favoriete wijn altijd in stock, snelle levering en altijd ff persoonlijk berichtje wanneer geleverd wordt. Top!

Snel en goed

Geen verzendkosten voor mijn 5 flessen en toch next day delivery, goed verpakt. Prima dienstverlening zo

Snel, overzichtelijk en goed

Snelle levering en goed verpakt nadat je een keuze maakt op de overzichtelijk website.

Snelle levering, heerlijke wijn

Mooie duidelijke website, levering snel en goed, en, niet onbelangrijk, heerlijke wijn voor een normale prijs!!!

Uitstekend!

Klantvriendelijk, denkt met de klant mee! Kwaliteit van de wijnen zijn uitstekend, en zijn met zorg ingekocht!

Fijne winkel

Vriendelijke en kundige medewerkers. Mooie toegangkelijke winkel. Site is overzichtelijk en levering altijd volgens afspraak. Een aanrader.

heel tevreden

heel tevreden over de snelle service .

Persoonlijke aandacht gecombineerd met individuele wijnen

Hier krijg je een uitstekend advies over je wijn die je graag drinkt. Bepaal je smaak en laat Ell en Bert een keuze voor je maken.En wees dan zo slim om minder te drinken van meer kwaliteit.

Super netjes, attent en erg klant vriendelijk. Top!

De wijze van communiceren, het doen van zaken, de attenties die worden meegestuurd en de extra informatie is erg klant vriendelijk. Mondovino weet de klant te verrassen.

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette