Jammer dat er geen korting voor 6 flessen bestaat.

Een AANRADER!

Altijd op tijd geleverd en goed verpakt en .............. zonder zelf te hoeven sjouwen.

Vriendelijke, snelle service

Wij zijn al enige jaren klant bij Mondovino en zijn zeer tevreden met de verleende service: vriendelijk, snelle levering en uitgebreide keuze. Een aanrader!

Betrouwbaar, snel en uitstekende wijnen.

Goede wijnen en kennis van zaken

Ik heb laatst wijn besteld bij deze mensen. De wijn heb ik niet laten bezorgen, maar wel opgehaald. Dit is goed bevallen, de mensen bij Mondovino komen erg professioneel en betrouwbaar over.

Eerste bestelling

Eerste bestelling waarvan wij een hele goede ervaring mee hebben gehad.

Vlot bezorgd, en prima wijn.

Vlot bezorgd, en prima wijn.

Snelle en probleemloze levering

Zoals alle voorgaande bestellingen vond de levering weer snel en probleemloos plaats.

Excellent

Heerlijke wijnen met verzorgde beschrijvingen. Snel bezorgd Goed verpakt

advies per telefoon helder en bezorging vlot

Zie hierboven

Uitstekende webservice, en redelijk vlotte levering

Aanrader: mooi assortiment tegen marktconforme prijzen,

Snelle en goede levering van goede wijnen

Zeer snelle levering van goede wijnen!!!

Als altijd weer prima

Niet voor niets regelmatig s lands beste wijnwinkel. Heerlijke wijnen voor eerlijke prijzen en met raad en daad en glimlach bezorgd

goede service, snelle levering, heerlijke wijnen!

Ik heb een paar mooie, goed geprijsde Barbera's besteld bij Mondovino. Alles ging soepel, en snel, de volgende dag zat ik al met een prachtig glas wijn in de hand. Top service!

Netjes geholpen bij advies, snelle levering.

Snel geleverd, prima verpakt.

hartelijk en hulpvaardig

Mijn ervaring bij Mondovino is dat je altijd even hartelijk en hulpvaardig geholpen wordt of dit nu persoonlijk in de winkel is of telefonisch ! Verder is het aanbod van de wijnen ruim en is de prijs en kwaliteit prima in orde.

Uitstekende en snelle levering van een fantastische wijn!

Voor de eerste keer hier een bestelling geplaatst. Snelle levering van een prachtige wijn. Kom zeker bij jullie terug!

Een lekkere wegdrinkende wijn met een pittige afdronk.

Goede lekkere wijn en de dag na bestelling al geleverd.

Fijne winkel en uiterst goede wijnkennis!

Goede kennis van wijnen, ruime keus en voor elke gelegenheid/recept/portemonnee een geschikte wijn! Kortom een topwinkel!

Vandaag besteld morgen in huis

Top geregeld

Snelle en correcte levering

Prima wijn, komt de lovende recensie na.

1e Maal

Dit was voor het eerst dat wij online zaken deden met Mondovino. Zowel het bestellen als de correspondentie rondom het bezorgen hebben wij als klantvriendelijk en duidelijk ervaren. Een goede start met het oog op de toekomst.

Goede informatie en levering

Erg mooie website met veel info en fijne zoek functies. Goede levering in stevige doos. Heerlijke wijn.

Tevreden

Goed.Goed.Goed.

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette