Snelle levering ook in Belgie

Enige minpuntje is dat er voor een levering in Belgie extra betaald moet worden. Verder heel goed service.

Aanbevelenswaardig!!

Een prima, vriendelijke communicatie via de site en een gezellige bezorger!

Wel jammer van extra verzendkosten naar Belgie ,3 km over de grens

Snelle levering ,duur voor levering Belgie

Klantvriendelijke bezorging

Voor mijn verjaardag had ik wijn besteld en gevraagd om het voor een bepaalde datum te bezorgen. Ella reageerde vlot met de vraag welke dag het beste uit kwam van een aantal mogelijkheden. Met mijn wens voor datum en tijd werd helemaal rekening gehouden. Prima

Eerste ervaring met Mondovino

Nadat ik een heerlijke wijn had geproefd in een restaurant, ging ik op zoek naar deze wijn op het internet. Daar vond ik de wijn onder andere bij Mondovino. De reden dat ik mijn (eerste) bestelling bij Mondovino plaatste was dat de prijs gunstig was en de website prettig in het gebruik was, waarbij ik met niet (verplicht) eerst hoefde te registreren (dat doe ik wel als ik voornemens ben om herhaaldelijk aankopen te gaan doen). Wat ik miste op de website was een aanduiding van de voorraadpositie of actuele levertijd (TIP!), maar omdat Mondovino zo'n gerenommeerde leverancier is ging ik er vanuit dat dat wel goed zat. Een dag later al kreeg ik een mailtje dat 1 fles ontbrak, maar dat die binnen 3 dagen alweer voorradig zou zijn, waarna men mijn totale bestelling zou toezenden. Tot mijn verbazing werd de totale bestelling al na 3 dagen afgeleverd, dus nog sneller dan aangegeven. Ook erg prettig ervoer ik het persoonlijke bedank kaartje dat bij de bestelling zat. Een klein maar erg sympathiek gebaar, dat tref je zelden bij bestellingen via internet, klasse! Ergo: prima service, voor mij reden om ook in de toekomst bij Mondovino te bestellen.

Mondovino = aanrader

Snelle levering van een heerlijke wijn die op geen enkele andere website te vinden was, top!

Topwijnen - geleverd door vakmensen!

Mondovino is een speciaalzaak met de nadruk op speciaal. Mooie wijnen, mooi assortiment en advies door deskundige vinologen.

Goede wijn, goede service, goede prijs

Voor de eerste keer een pakket wijn besteld bij Mondovino nadat ik een wijn uit hun assortiment had geproefd. De prijs van de wijn was beter dan ik had durven hopen op basis van de smaak. Ik heb een dozijn flessen besteld en die werden binnen twee werkdagen netjes thuis bezorgd zonder bezorgkosten. De wijn is wat mij betreft een aanrader en is "La cour des dames".

goede sortering deskundig advies

goede sortering deskundig advies

Snel

Betrouwbaar

Goede dienstverlening en altijd welkom

Al enkele jaren klant bij Mondovino en altijd tot volste tevredenheid. Mondovino biedt een breed assortiment van deze tijd waarbij er in de weekeinden altijd de mogelijkheid is om binnen een bepaald thema openstaande wijnen te proeven. Levering is correct en degelijk verpakt. Een geweldig accent hierin zijn de flyers met de wijnbeschrijvingen die standaard toegevoegd worden. Als terugkerend klant weten Bert en Ella goed wat voor mij interessant is en geven hierop treffende aanbevelingen. Bezoek ook eens een voor- of najaarsproeverij, goed georganiseerd op aansprekende historische locaties in de binnenstad van Zwolle, het is een mooie manier om met het assortiment kennis te maken.

Vriendelijke en klantgericht.

Kennis van zaken.

Goede wijnen heel snel in huis

De website van Mondovino is ten eerste heel werkbaar. Dit maakt het al leuk om naar goede wijnen te zoeken. Ik was specifiek op zoek naar bepaalde wijnen en na deze besteld te hebben, had ik ze razendsnel in huis (ondanks de enorme gladheid buiten). Top!

Smaakvol advies, altijd raak!

De oprechte adviezen, welke tot stand komen door het juiste gebruik van hun rijke kennis, resulteren iedere keer weer in smaakvolle verrassingen! Vanaf het eerste uur hebben Bert en Ella van Beek ons altijd uitstekend geadviseerd. De moeite waard om een paar extra kilometers voor te rijden.

Zeer goede service en mooie verpakking. De dozen werden mooi op tijd geleverd. In ruil voor fles die niet meer in stock was, heb ik zelfs zonder meerkost een duurdere fles gekregen.

Goede service, heerlijke wijnhuizen.

Cantine de Due Palme is een heerlijk wijnhuis, en de service is uitstekend.

Prima service!

Snelle levering, grote keuze.

keurig snel geleverd

PRima service, snel en goed geleverd

Snel antwoord en correcte levering!

Ik ben zeer tevreden van de service van Mondivino, ik kreeg zeer snel een antwoord via mail op mijn vraag en op mijn bestelling. De levering (in Belgie) is ook snel gegaan en ik had mijn cadeau, besteld op zaterdag, woensdag onder de boom staan! Super!

Overzichtelijke site, snel geleverd

Mooie site met achtergrond informatie zodat je snel een passende keuze kunt maken. Verder duidelijk in levertijden en dat ruimschoots waar gemaakt ('s avonds laat besteld de volgende dag al verzonden). Tot slot netjes verpakt en de wijn kistjes hebben een erg luxe uitstraling.

Mondovino

Uitstekende wijnen, ruim aanbod, veel vakkennis, heel aardige mensen. Ik promoot Mondovino regelmatig bij vrienden en kennissen.

Super bedrijf

Levering snel en goed

Super snelle levering

In Zwolle in een restaurant de heerlijk sherry Alvear Montilla-Moriles Pedro Ximenez 1927 geproefd en deze nu besteld bij Mondivino. Bestellen gaat snel en makkelijk en de levering in Amsterdam was super snel en alles en verpakt en voorzien van informatie folders.

Mooie verrassende wijnen voor leuke prijzen

Mr (en mrs) Mondovino weten bij elk gerecht een bijpassende wijn te vinden. Mooie verrassende wijnen voor leuke prijzen. Het wijnabonnement (per kwartaal) is zeker de moeite waard!

De juiste keuze!

Ik deel graag mijn ervaring met Mondovino om anderen te helpen de juiste keuze te maken. Mondovino is al jaren mijn adres voor wijn en wijnadvies waar ik blind op kan varen. Ze zijn altijd vriendelijk en vol passie over hun wijnen en de winkel.

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette