Laden reviews...
148 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde beoordelingen komt een consistente tevredenheid naar voren over snelle leveringen en behulpzame klantenservice. Er wordt veel waardering gegeven aan de kwaliteit van het voer en de duidelijke informatie. Klanten lichten herhaaldelijk de betrouwbaarheid en het gemak van bestellen en bezorgen toe.
Geen opmerkingen
20 July 2026
Marc
Bierbeek
Bedankt voor je positieve beoordeling en aanbeveling Marc!
Esther
Goede brok gevonden voor mijn hond! Heel betrokken en goede adviezen gekregen.
18 July 2026
Beanca
Stramproy
Bedankt voor je mooie review, Bianca. Wat fijn dat je een passende brok voor je hond hebt gevonden en tevreden bent over ons advies. We wensen je hond veel eetplezier toe!
Esther
Mijn hond wordt ouder en ik vind in Prins Senior een welkome voeding
12 July 2026
Tjerk
HETEREN
Beste Tjerk,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat Prins Senior een welkome voeding is voor je ouder wordende hond. We hopen dat jullie samen nog heel veel gezonde en mooie jaren mogen genieten. Bedankt voor je vertrouwen in Prins!
Laura
De kwaliteit van het voor kan ik niet beoordelen want wij geven de geperste brokken sensitive als beloning. De hond vind ze erg lekker maar het is dus niet onze hoofdvoeding vandaar dat ik geen goed oordeel kan vellen. We kregen als presentje zalm pasta erbij en ook die viel heel erg in de smaak dus bedankt voor de goede en leuke klantenservice!
9 July 2026
Samantha
Voorschoten
Beste Samantha,
Bedankt voor je mooie review en de 9! Wat leuk om te lezen dat jullie hond zo geniet van de Sensitive geperste brokken als beloning. En fijn dat de zalmpasta als extraatje ook zo'n succes was!
Bedankt voor je leuke bericht en heel veel plezier met alle smakelijke beloningsmomentjes!
Esther
Het assortiment van de gekochte Prins producten zijn niet in alle speciaalzaken verkrijgbaar dus bestellen online en de volgende dag geleverd is een uitkomst, bedankt!
8 July 2026
Daphne
Amersfoort
Beste Daphne,
Wat een leuke review om te lezen, bedankt! 😊
We begrijpen dat niet ieder Prins-product overal verkrijgbaar is, daarom zijn we blij dat onze webshop een goede oplossing voor je is. Eet smakelijk voor je huisdieren en hopelijk tot een volgende keer!
Laura
Pup wilde in het begin niet eten. Prins gemengd met vers vlees vind ze nu heerlijk
7 July 2026
Hp
Oisterwijk
Beste HP,
Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat jullie pup de voeding nu heerlijk vindt in combinatie met vers vlees. We wensen jullie nog veel smakelijke eetmomenten toe!
Vriendelijke groet,
Snel en goed
7 July 2026
Arno
Den Helder
Beste Arno,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze service. We waarderen je vertrouwen en zien je graag terug bij een volgende bestelling!
Albertine
Kattenvoer besteld, bestelling ging vlot en ik had het ook snel binnen. Kortom, goede service!
4 July 2026
Maikel
Doesburg
Bedankt voor je mooie review, Maikel! Wat fijn om te lezen dat je bestelling vlot verliep en je het kattenvoer snel in huis had. Daar doen we het voor! Veel voerplezier met de bestelling en we hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop.
Esther
Fijn en goed. Vriendelijk geholpen na communicatie via chatbox en mail!
3 July 2026
Martin
Apeldoorn
Beste Martin,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling én de 10! Wat fijn om te horen dat je zowel via de chat als per e-mail prettig bent geholpen.
Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!
Esther
Snelle levering, goed verpakt in een leuke doos.
2 July 2026
Dolly
Meerssen
Beste Dolly,
Bedankt voor je mooie review 😊 Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat ook de verpakking in de smaak viel. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Laura
De juiste voeding voor de hond. fijne afhandeling en snelle bezorging!
24 June 2026
Maarten
Waalre (NB)
Beste Maarten,
Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie review! 😊
Fijn dat je tevreden bent met de voeding, de site en de snelle afhandeling. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling!
Laura
Snel besteld, degelijke en snelle levering.
21 June 2026
Johan
Tilburg
Bedankt voor je mooie review, Johan! Fijn om te horen dat je bestelling snel en goed is geleverd. We waarderen je aanbeveling en hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.
Groet,
19 June 2026
Christa
Dreumel
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Christa!
Esther
Erg goede kwaliteit en het care team helpt je erg goed
18 June 2026
CMM
Reeuwijk
Beste CMM,
Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en dat het CareTeam je zo goed heeft kunnen helpen. Ik zal het compliment meteen aan ze doorgeven!
Laura
Een verademing dat er bij Prins echte mensen werken waar je gewoon mee kan communiceren.
14 June 2026
Wim
Almere
Beste Wim,
Dankjewel voor je mooie review, dat waarderen we enorm! 😊
Fijn om te horen dat je het contact zo prettig ervaart. We vinden het belangrijk dat je ons gewoon makkelijk kunt bereiken als er iets is.
Hopelijk tot een volgende keer!
Laura
Bestellen en betalen ging erg gemakkelijk. De volgende dag had ik het al in huis. De poes moest even wennen aan het nieuwe voer, maar ze eet het nu. Dit is het enige hoogstaande merk die ‘low fat’ kattenvoer heeft. Bevalt tot nu toe erg goed.
14 June 2026
Maria
Winschoten
Beste Maria,
Dankjewel voor je review!
Fijn om te horen dat onze low fat variant precies is wat je zocht. Super dat het voer tot nu toe zo goed bevalt!
Honden zijn er dol op
13 June 2026
Boyd
Veghel
Beste Boyd,
Wat leuk om te horen, dankjewel voor je review 😊
Super fijn dat de kwaliteit goed bevalt en dat de honden er zo dol op zijn. Dat is precies waar we het voor doen!
Laura
Makkelijk en snel besteld en thuis bezorgd. Hoe de honden het erop doen is nog afwachten uiteraard.
11 June 2026
Marja
Meppel
Beste Marja,
Wat fijn om te horen dat het bestellen en bezorgen zo makkelijk en snel is verlopen. Hopelijk vinden de honden het net zo geslaagd als het bestelgemak! Bedankt voor je review en graag tot een volgende keer!
Laura
Op de website was alles goed te vinden en kon ik snel mijn keuze maken. Een prettige websote zodat de bestelling eenvoudig was te doen. Ik werden elke stap over mijn bestelling op de hoogte gehouden. Ook over de bezorging.
5 June 2026
Michel
Oostkapelle
Beste Michel,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je onze website overzichtelijk vond en snel kon vinden wat je zocht. We doen ons best om het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken, dus het is leuk om te horen dat dit goed is bevallen.
Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende bestelling!
Esther
Onze pup vindt het puppyvoer, voor kleine honden, heerlijk!!
1 June 2026
Ingrid
Heeg
Beste Ingrid,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie pup zo geniet van ons puppyvoer voor kleine honden. Een goede start is ontzettend belangrijk, dus het is super dat het voer zo goed in de smaak valt.
Veel plezier met jullie puppy!
Esther
De bestelling is niet geleverd en ik heb niets vernomen. Gelukkig was dit een cadeautje en ben ik zelf geen geld kwijt. Ik kreeg na het plaatsen van deze recensie: Recentelijk heeft u via kiyoh een beoordeling achtergelaten voor Prins Petfoods. Prins Petfoods stuurt u via deze weg een verzoek om de beoordeling aan te passen. *** Door uw waardevolle feedback helpt u Prins Petfoods om de dienstverlening te verbeteren. Let op: Uw oorspronkelijke beoordeling zal onder uw aangepaste beoordeling zichtbaar blijven.
Beveelt niet aan
27 May 2026
Ralf
Almere
Beste Ralf,
We vinden het vervelend om te horen dat je ervaring met het bestellen van je pakket niet is verlopen zoals gehoopt en dat de levering niet op de verwachte datum is aangekomen.
We hebben je bestelling gecontroleerd en volgens onze gegevens is deze goed ontvangen. Daarnaast zien we dat je bij het plaatsen van de bestelling hebt aangegeven deze rond 28 mei te willen ontvangen. Vanwege het Pinksterweekend was dit de eerstvolgende beschikbare leverdatum. Deze informatie is ook tijdens het afrekenen en in de bestelbevestiging vermeld. Het spijt ons dat dit tot verwarring heeft geleid.
We gaan ervanuit dat je pakket bezorgd is. We hebben inmiddels ook persoonlijk contact met je opgenomen om bovenstaande toe te lichten. Mocht je nog vragen hebben horen we het graag.
Gewoon goed
26 May 2026
Cooper
Huizen
Bedankt voor je mooie beoordeling Cooper!
Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen met de juiste informatie en dat de levering snel is aangekomen.
Wij zijn je ook in de toekomst graag weer van dienst!
Albertine
Al jaren geef ik mijn Cairn(s) prins voer. Gewoon een geweldig product! Soms koop ik het in de winkel en als het niet uitkomt online. Binnen 2 dagen binnen.
23 May 2026
Marcel
Schiedam
Beste Marcel,
Hartelijk dank voor je enthousiasme en je jarenlange vertrouwen in Prins! Wat fijn om te horen dat je Cairn(s) van ons voer mogen genieten en dat ook de levering naar wens is.
Prima voer, snelle levering
21 May 2026
Jacqueline
Kerkrade
Goedemorgen Jacqueline,
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de voeding & snelheid van de levering.
13 May 2026
Marjon
Hilvarenbeek
Bedankt voor je mooie beoordeling, Marjon!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website en snelle service.
Albertine
Prins Petfoods is een Nederlandse producent en leverancier van hoogwaardige, 100% natuurlijke diervoeding voor honden en katten. Het assortiment omvat droogvoer, natvoer, snacks en supplementen, afgestemd op de verschillende behoeften van huisdieren in elke levensfase. Prins Petfoods richt zich op kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid, met een sterke focus op diervriendelijkheid en innovatie. Het bedrijf biedt daarnaast deskundig advies en ondersteuning aan huisdiereigenaren en professionals in de dierensector.
Accustraat 11
3903 LX Veenendaal