Ben zeer tevreden met Prins
M.
O.
Reactie van Prins Petfoods
Beste M,
Wat fijn om te horen! Bedankt voor de mooie beoordeling. Hopelijk tot een volgende keer!
Laden reviews...
136 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 247 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Uit de verzamelde beoordelingen komt een consistente tevredenheid naar voren over snelle leveringen en behulpzame klantenservice. Er wordt veel waardering gegeven aan de kwaliteit van het voer en de duidelijke informatie. Klanten lichten herhaaldelijk de betrouwbaarheid en het gemak van bestellen en bezorgen toe.
Mijn kater ook!
20 September 2026
M.
O.
Beste M,
Laura
Zeer tevreden over de service en de producten , mijn katten eten graag de brokjes.
8 September 2026
Kristina
Begijnendijk
Wat fijn om te lezen en bedankt voor je mooie beoordeling, Kristina! Geweldig dat je zo tevreden bent over onze service én dat je katten de brokjes graag eten. Daar doen we het graag voor! 😻
Esther
Fijne webshop, snelle afhandeling van bestelling
7 September 2026
Rianne
Alkmaar
Beste Rianne,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze webshop en dat je bestelling snel is afgehandeld.
Laura
Voer voor de kat besteld en het was er al na 2 dagen. En een vriendelijk kaartje erbij.
3 September 2026
Amber
Schiedam
Beste Amber,
Bedankt voor de mooie 9! Wat fijn om te horen dat het voer snel werd bezorgd. Hopelijk tot een volgende keer.
Laura
Mijn pup vindt het heerlijk
31 August 2026
Astrid
Middelharnis
Hallo Astrid,
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling en wat fijn om te lezen dat je pup zo van de voeding geniet. Heel veel plezier met (en van) je puppy!
Esther
Netjes verpakt en mooi optijd geleverd.
30 August 2026
Evelien
Geleen
Beste Evelien,
Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je bestelling netjes verpakt en op tijd is aangekomen. Graag tot de volgende bestelling!
Esther
Ik bestel regelmatig droogvoer voor mijn katten. Ze vinden het heel lekker. Altijd netjes verpakt en mooi op tijd geleverd. Goede info over de geplaatste bestelling. Zou deze zeker aanbevelen Goede prijs -kwaliteit
30 August 2026
Chantal
Bree
Beste Chantal,
Wat fijn dat je katten zo genieten van onze voeding! Bedankt voor je mooie woorden over onze service, levering en communicatie. We waarderen het enorm dat je regelmatig bij ons bestelt en Prins zou aanbevelen.
Snelle levering,keurig verzorgd.
27 August 2026
Elly
Uitgeest
Beste Elly,
Wat leuk om te lezen! En fijn dat je zo'n positieve ervaring hebt. Daar doen we het voor!
Netjes op tijd geregeld
27 August 2026
michel
Hoogvliet Rotterdam
Beste Michel,
Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles goed en volgens afspraak is verlopen. Hopelijk tot een volgende keer!
Laura
Hoi, mijn poezen vinden het droogvoer calm resist enorm lekker. Ik heb 7 poezen. Het natvoer is beduidend minder. Enkel de kleinste poes heefthet opgegeten..
13 August 2026
Kjenn
Westkerke
Beste Kjenn,
Bedankt voor je review en fijn om te horen dat het droogvoer zo goed in de smaak valt bij je poezenfamilie!
Katten kunnen behoorlijk kieskeurig zijn als het om natvoer gaat. Ze kunnen sterk gewend raken aan bepaalde smaken, geuren en texturen, waardoor een nieuwe variant soms even wennen is.
Heb je onze andere smaken en texturen al eens geprobeerd? We hebben verschillende varianten, dus misschien zit er een favoriet tussen voor de andere zes. 😊 Je kunt ons natvoer ook los bij de dierenspeciaalzaak kopen, zodat je de verschillende smaken kunt uitproberen zonder meteen een hele doos te hoeven aanschaffen.
Hopelijk vinden jullie zo een variant die bij alle zeven in de smaak valt!
Laura
Bestelling is netjes geleverd, goed verpakt, blij mee. Vraag over een product werd direct beantwoord en afgehandeld.
31 July 2026
Liesbeth
Oosterbeek
Beste Liesbeth,
Bedankt voor je mooie review en het geven van een 10! Fijn om te horen dat je bestelling netjes is geleverd en dat we je snel konden helpen met je vraag. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling.
Groetjes,
Geen opmerkingen
20 July 2026
Marc
Bierbeek
Bedankt voor je positieve beoordeling en aanbeveling Marc!
Esther
Goede brok gevonden voor mijn hond! Heel betrokken en goede adviezen gekregen.
18 July 2026
Beanca
Stramproy
Bedankt voor je mooie review, Bianca. Wat fijn dat je een passende brok voor je hond hebt gevonden en tevreden bent over ons advies. We wensen je hond veel eetplezier toe!
Esther
Mijn hond wordt ouder en ik vind in Prins Senior een welkome voeding
12 July 2026
Tjerk
HETEREN
Beste Tjerk,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat Prins Senior een welkome voeding is voor je ouder wordende hond. We hopen dat jullie samen nog heel veel gezonde en mooie jaren mogen genieten. Bedankt voor je vertrouwen in Prins!
Laura
De kwaliteit van het voor kan ik niet beoordelen want wij geven de geperste brokken sensitive als beloning. De hond vind ze erg lekker maar het is dus niet onze hoofdvoeding vandaar dat ik geen goed oordeel kan vellen. We kregen als presentje zalm pasta erbij en ook die viel heel erg in de smaak dus bedankt voor de goede en leuke klantenservice!
9 July 2026
Samantha
Voorschoten
Beste Samantha,
Bedankt voor je mooie review en de 9! Wat leuk om te lezen dat jullie hond zo geniet van de Sensitive geperste brokken als beloning. En fijn dat de zalmpasta als extraatje ook zo'n succes was!
Bedankt voor je leuke bericht en heel veel plezier met alle smakelijke beloningsmomentjes!
Met vriendelijke groet,
Esther
Het assortiment van de gekochte Prins producten zijn niet in alle speciaalzaken verkrijgbaar dus bestellen online en de volgende dag geleverd is een uitkomst, bedankt!
8 July 2026
Daphne
Amersfoort
Beste Daphne,
Wat een leuke review om te lezen, bedankt! 😊
We begrijpen dat niet ieder Prins-product overal verkrijgbaar is, daarom zijn we blij dat onze webshop een goede oplossing voor je is. Eet smakelijk voor je huisdieren en hopelijk tot een volgende keer!
Laura
Pup wilde in het begin niet eten. Prins gemengd met vers vlees vind ze nu heerlijk
7 July 2026
Hp
Oisterwijk
Beste HP,
Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat jullie pup de voeding nu heerlijk vindt in combinatie met vers vlees. We wensen jullie nog veel smakelijke eetmomenten toe!
Vriendelijke groet,
Albertine
Snel en goed
7 July 2026
Arno
Den Helder
Beste Arno,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze service. We waarderen je vertrouwen en zien je graag terug bij een volgende bestelling!
Albertine
Kattenvoer besteld, bestelling ging vlot en ik had het ook snel binnen. Kortom, goede service!
4 July 2026
Maikel
Doesburg
Bedankt voor je mooie review, Maikel! Wat fijn om te lezen dat je bestelling vlot verliep en je het kattenvoer snel in huis had. Daar doen we het voor! Veel voerplezier met de bestelling en we hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop.
Esther
Fijn en goed. Vriendelijk geholpen na communicatie via chatbox en mail!
3 July 2026
Martin
Apeldoorn
Beste Martin,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling én de 10! Wat fijn om te horen dat je zowel via de chat als per e-mail prettig bent geholpen.
Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!
Met vriendelijke groet,
Esther
Snelle levering, goed verpakt in een leuke doos.
2 July 2026
Dolly
Meerssen
Beste Dolly,
Bedankt voor je mooie review 😊 Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat ook de verpakking in de smaak viel. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Laura
De juiste voeding voor de hond. fijne afhandeling en snelle bezorging!
24 June 2026
Maarten
Waalre (NB)
Beste Maarten,
Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie review! 😊
Fijn dat je tevreden bent met de voeding, de site en de snelle afhandeling. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling!
Laura
Snel besteld, degelijke en snelle levering.
21 June 2026
Johan
Tilburg
Bedankt voor je mooie review, Johan! Fijn om te horen dat je bestelling snel en goed is geleverd. We waarderen je aanbeveling en hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.
Groet,
19 June 2026
Christa
Dreumel
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Christa!
Esther
Erg goede kwaliteit en het care team helpt je erg goed
18 June 2026
CMM
Reeuwijk
Beste CMM,
Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en dat het CareTeam je zo goed heeft kunnen helpen. Ik zal het compliment meteen aan ze doorgeven!
Laura
Prins Petfoods is een Nederlandse producent en leverancier van hoogwaardige, 100% natuurlijke diervoeding voor honden en katten. Het assortiment omvat droogvoer, natvoer, snacks en supplementen, afgestemd op de verschillende behoeften van huisdieren in elke levensfase. Prins Petfoods richt zich op kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid, met een sterke focus op diervriendelijkheid en innovatie. Het bedrijf biedt daarnaast deskundig advies en ondersteuning aan huisdiereigenaren en professionals in de dierensector.
Accustraat 11
3903 LX Veenendaal