Artikelen van Prins zijn mijn prins waardig. Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

De honden vinden het heerlijk

De honden vinden het heerlijk.

Pakket ondanks melding niet ontvangen

Helaas het pakket niet ontvangen

xx

xx

Hondevoer thuisgebracht en direct beschikbaar voor de hond!

Hondenvoer uit de fabriek thuis gebracht en direct beschikbaar voor de hond.

Super goed

Zeker goede hulp en uitleg over de producten Ze laten meteen iets horen op de mail Bedankt voor de goede zorgen

Ik had de dag na mijn bestelling het gevraagde al thuis!

Makkelijk bestellen snelle levering

Zie boven

Snelle levering en een mooie leuke verpakking

De hond vindt het lekker

Er zitten veel goede voedingsstoffen in.

Fijn dat de brokken binnen 24 uur in huis waren

Wijzig aub NOOIT het recept van Prins ProCare Croque Veterinary Diet Skin Support hondenvoer. Het zijn goede brokken en werkt, bij honden met een huidaandoening, binnen 12 dagen. Huidaandoening is met 3 weken echt helemaal genezen.

Pakket nog steeds niet ontvangen

Ik bestel hier nooit meer. Kitten zonder eten en geen accurate leveringsdata.

Mijn hond vindt de vegetarische brokken erg lekker

snelle levering + een cadeautje bovenop.

Via een wedstrijd Canicross in Nederland ben ik in contact gekomen met 'Prins'. Toen heb ik de hypoallergene voeding Lamb & Rice voor mijn senior border collie, Cosmo, kunnen bestellen. Ik was en ben nog altijd super tevreden hierover. Daarom opnieuw een zak van 20kg aangeschaft. Prijs/kwaliteit, zeker de moeite waard.

Al mijn katten zijn er gek op

Nadat ik heb vernomen hoe de voeding samengesteld was ik nieuwsgierig. Het gebeurt met zoveel zorg en expertise. Ik heb een zak kittenbrokken besteld voor mijn kleine van 9 weken. De klein vindt het heerlijk. En de rest zit er nu af en toe ook van te snoepen.

Vlug en snel geleverd

Netjes verpakt en goed verzorgd

Gemengde gevoelens

De bestelling in de webshop ging snel ,maar jammer dat je niet ook losse blikjes kunt bestellen. Wat ik echter héél vervelend vind is dat ik meerdere keren heb geprobeerd te bellen met jullie adviesteam ,maar helaas lukte dat niet. Ik baal hier extra van omdat ik meerderde keren andere mensen hierover heb verteld hoe geweldig dit is.

de hond vond het lekker

Snel en goed contact met klantenservice.

Blij mee!

Duidelijke informatie, snelle levering en mijn honden eten het graag en doen het er goed op!

Goed voor mijn honden

Mijn beiden honden hebben ED en niet operabel. Met mobility, zowel nat voer als droogvoer ondersteun ik hun gewrichten. Gaat erg goed.

Het handgeschreven kaartje erbij wordt zeer op prijs gesteld.

Fijne hulp bij de service desk

Accustraat 11

3903 LX Veenendaal

Over Prins Petfoods

Prins Petfoods is een Nederlandse producent en leverancier van hoogwaardige, 100% natuurlijke diervoeding voor honden en katten. Het assortiment omvat droogvoer, natvoer, snacks en supplementen, afgestemd op de verschillende behoeften van huisdieren in elke levensfase. Prins Petfoods richt zich op kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid, met een sterke focus op diervriendelijkheid en innovatie. Het bedrijf biedt daarnaast deskundig advies en ondersteuning aan huisdiereigenaren en professionals in de dierensector.