Ze eet het graag, elke dag is haar bak weer leeg.
Beste Bert, Wat leuk om te horen, dankjewel! Fijn dat je hond het zo goed doet op Prins en haar bakje elke dag leeg is. Hartelijke groet, Albertine
top
Hallo Bart, Bedankt voor je mooie cijfer en positieve review! Hartelijke groet, Albertine
Bestellen was eenvoudig en de levering supersnel
Beste Martha, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles snel en soepel is verlopen. We hopen je snel weer te mogen helpen 😊 Hartelijke groet, Laura
Vlotte communicatie en verzending
Hallo Lineke, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Hartelijk groet, Albertine
Beste G, Bedankt voor het mooie cijfer! We helpen je graag weer een volgende keer. 😊 Hartelijke groet, Laura
Snelle en correcte levering
Bedankt voor je positieve review, Veroniek. Wat fijn dat de levering snel en correct was. We stellen je aanbeveling zeer op prijs!
De prins producten zijn erg goed zijn erg goed. Het voer werd ons door de dierenarts aangeraden en onze hond en wij zijn erg tevreden. Het bestelproces verliep soepel en het voer werd snel (binnen de aangegeven levertijd) afgeleverd.
Beste Silvia, Wat een mooie review, dankjewel! Geweldig om te horen dat jullie hond geniet van ons voer, het nu erg goed gaat en dat het bestelproces soepel ging. Daar doen we het voor! Hartelijke groet, Laura
Onze oude hond met angsten is veel rustiger en minder angstig geworden
Hartelijk dank voor het delen van je ervaring, Gertie. Het is mooi om te lezen dat jouw hond zich rustiger voelt en minder angst ervaart. Zeker bij oudere honden kan passende voeding bijdragen aan meer rust. Bedankt voor je aanbeveling en vertrouwen. Hartelijke groet, Esther
Beste Tristan, Dank je wel voor deze mooie 10! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met Prins. Hopelijk tot de volgende keer! Hartelijke groet, Laura
Makkelijk te bestellen en mijn honden vinden t heerlijk
Beste Marjolein, Dank je wel voor je mooie review, wat leuk om te lezen! We vinden het superfijn dat zowel jij als je honden zo tevreden zijn. Hartelijke groet, Laura
Tevreden met het product. Helaas was de levering een dag vroeger dan besteld. Klein min puntje.
Dank je wel voor je review, Pia! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de voeding, dat is het belangrijkste. Jammer dat de levering een dag eerder was dan verwacht; we kunnen ons voorstellen dat dit vervelend kan zijn. We nemen dit signaal mee om onze bezorgafspraken nog scherper te houden. Dank voor het aanbevelen en het vertrouwen in Prins!
Onze poezen vinden het voer heerlijk
Wat fijn om te lezen dat jullie poezen zo genieten van het voer! Dank je wel voor het delen van je ervaring en voor de mooie beoordeling. 🐾
Code werkte niet op de nieuwe login. Niet alleen meegewerkt om alles werkend te krijgen, maar ook voedingsadvies voor mijn nieuwe pup. Heel fijn!
Wat fijn om te lezen, dank je wel Yvonne. Goed dat je contact hebt opgenomen toen de code niet werkte, extra leuk dat we je ook meteen hebben kunnen helpen met voedingsadvies voor je nieuwe pup. Heel veel plezier samen gewenst en bedankt voor je vertrouwen! Hartelijke groet, Esther
Al jaren een zeer betrouwbaar merk, goede service, ook het CareTeam helpt je goed bij alle vragen over je dier.
Dank je wel voor je positieve beoordeling, Victor. Fijn om te horen dat je onze service en het CareTeam als betrouwbaar en behulpzaam ervaart. Bedankt voor het delen van je ervaring!
Fijn team ik word er uitstekend geholpen. Het voer is ook erg goed
Beste CMM, Heel erg bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat je tevreden bent over het voer. We doen er alles aan om dat zo te houden. 😊 Hartelijke groet, Laura
1e x bestelling. Nu afwachten hoe onze hond het vind.
Beste Esther, Dankjewel voor je mooie review en je bestelling bij ons! Wat leuk dat jullie Prins voor het eerst gaan proberen. We zijn heel benieuwd wat jullie hond ervan vindt en hopen natuurlijk dat het goed in de smaak valt. Mochten jullie nog vragen hebben, dan kunnen jullie altijd contact met ons opnemen. Hopelijk tot ziens! Hartelijke groet, Laura
Beste Frank, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat jij en je pup tevreden zijn. 🙂 Hartelijke groet, Laura
Xx
Beste Nanda, Bedankt voor de goede beoordeling! Hartelijke groet, Laura
Ik heb tweemaal contact opgenomen met Prins Petsfoods. Het gaat om twee verschillende onderwerpen, maar bij beide vragen ben ik goed geïnformeerd en geholpen. Het contact was vriendelijk.
Hallo Sabrina, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. We zijn blij om te horen dat onze collega's je goed hebben geholpen. Hartelijke groet, Esther
Bestelling is altijd op tijd en makkelijk te bestellen
Dank je wel, Christa! Fijn om te horen dat bestellen zo makkelijk gaat en je bestelling steeds op tijd is. Tot de volgende bestelling. Hartelijke groet, Esther
Goed voer en goede klantenservice.
Beste Mick, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn dat mijn collega's je goed hebben geholpen en je tevreden bent over de voeding. Hartelijke groet, Esther
Mijn pup is super blij! De fotowedstrijd dan wel niet gewonnen, maar een gratis Prins startpakket is een geweldige prijs. Het care team ook al wel eens gebeld en goed geholpen!
Beste M, Wat leuk om te horen dat jullie pup zo blij is met het startpakket! En super dat ons CareTeam jullie al goed heeft kunnen helpen, daar doen we het voor. Dank je wel voor je positieve review, en veel plezier samen met jullie pup! Hartelijke groet, Laura
Beste Susan, Hartelijk dank voor het mooie cijfer! Hartelijke groet, Laura
Mijn kat is allergisch voor kip en vertikt het om hypoallergeen voer van de dierenarts te eten. Prins Skin & Intestinal (eend) bood uitkomst, en ze eet al jaren niets anders. Ineens was het in de winkel niet meer verkrijgbaar! Een belletje naar Prins maakte duidelijk dat de naam was veranderd, maar dat het voer nog onveranderd verkrijgbaar was. Nu koop ik voortaan rechtstreeks bij de bron! Prima service!
Beste Karina, Wat fijn om te horen dat je kat zo blij is met de Prins Skin Support! Goed dat je ontdekte dat het voer nog steeds verkrijgbaar is, ook al heeft het een andere naam gekregen. Leuk dat je voortaan rechtstreeks bij ons koopt en bedankt voor je lieve woorden over onze service, daar worden wij blij van! Hartelijke groet, Laura
Hij eet ze graag. Brokjes zijn wat groot maar de pup groeid ook nog dus komt goed
Beste Melany, Fijn om te horen dat zelfs een kieskeurige poedel van onze brokjes geniet! Dank je wel voor je feedback en nog veel plezier samen in de puppytijd! Hartelijke groet, Laura
11 Accustraat
Veenendaal 3903 LX