De bestelling wordt altijd snel geleverd en is degelijk verpakt.
Beste Ingrid, Hartelijk dank voor de geweldige beoordeling! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met zowel de snelle levering als de verpakking. Hartelijke groet, Laura
Makkelijk te bestellen. Snel thuis bezorgd. En de brokken zijn erg goed ( volgens mijn hond, ik heb ze niet geproefd hahah)
Haha, verstandig om de proefsessie aan je hond over te laten, Rilana! Bedankt voor je geweldige review, we zijn blij dat alles zo snel en goed verliep. We hopen dat de brokken nog lang in de smaak blijven vallen bij je hond! 🐶 Hartelijke groet, Esther
Geen gedoe, slechts enkele klicks en het is besteld!
Beste Jeroen, Wat fijn om te lezen dat je het bestelproces als prettig hebt ervaren! Hopelijk valt de voeding goed in de smaak bij jouw hond of kat. Hartelijk dank voor je positieve feedback. Hartelijke groet, Esther
Wat een goed en geweldig bedrijf met hoogstaande producten voor mijn hond .. en het Care team is TOPPPPPPP.. “ LIefde voor de dieren met een geweldig advies mmmmmm ik ben zeer tevreden en geef alle medewerkers en het bedrijf 10
Beste Claea, Hartelijk dank voor je mooie review! 💚 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en de service van ons CareTeam. We zetten ons elke dag in met liefde voor dieren, en het is geweldig om te weten dat dit wordt gewaardeerd. Mocht je in de toekomst vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar. Geef je hond een knuffel van ons! 🐶 Hartelijke groet, Esther
Goede bezorging. Goed hondenvoer. De hond eet het graag, en het likken is veel minder geworden. De kleur van de ontlasting (was geel) is ook weer goed Ik heb Prins diet gastro-intestinal gegeven.
Beste Aggy, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat de voeding goed in de smaak valt, én je hond helpt zich beter te voelen. Hartelijke groet, Esther
Prima service, snelle levering !
Makkelijk te bestellen kattenvoer waar mijn kat dol op is.
Beste Ria, Hartelijk dank voor het mooie cijfer! Fijn dat je kat zo dol is op ons kattenvoer, dat lezen we graag. 😸 Hartelijke groet, Esther
Online bestelling worden keurig op de dag geleverd van vermelding. Hond Bobby vind het lekker en geen problemen meer met z'n darmen.
Beste Harma, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het bestellen soepel verloopt en dat Bobby geniet van zijn voeding. Gezonde darmen en een blije hond, daar doen we het voor! Hartelijke groet, Laura
Zeer prettig en correct geholpen, met als resultaat een tevreden en gezonde hond,
Op uw advies overgestapt van geperste brok naar crocant diet van Prins. Hondheeft veel overgewicht.
Beste Ruud, Dank je wel voor je positieve reactie! Wat fijn dat je hond geniet van de brokken en dat je deze stap hebt gezet. Veel succes met het ondersteunen van je hond naar een gezond gewicht! Als je nog tips of hulp nodig hebt, laat het gerust weten. Hartelijke groet, Esther
Onze hond krijgt van puppy af alleen maar Prins geperste brokken en ziet er top uit
Bedankt voor het delen van je ervaring en het vertrouwen in Prins voor de voeding van je hond! Hartelijke groet, Esther
duidelijke site, goed bereikbare klantenservice. Product zoals aangegeven snel verzonden en ontvangen.
Prins is top voor hond en kat Goede brokken zonder chemische rommel etc
Beste Angeli, Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met Prins en onze natuurlijke ingrediënten. Hartelijke groet, Laura
Omdat ik het voer wat ik bestel niet in de winkel kan kopen doe ik dit online samen met afhaalservice bij een DHL servicepunt en dit bevalt prima, vandaag bestellen morgen al afhalen super.
Beste Greet, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat onze online service en de snelle afhaalservice bij DHL je zo goed bevalt. Hartelijke groet, Laura
De informatie gekregen voor hongerige kat.
Beste T, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat de informatie nuttig was voor je kat. Als je nog andere tips of vragen hebt over je kat of de voeding, staan we voor je klaar om te helpen. Hartelijke groet, Laura
1 keer telefonisch contact gehad en kreeg een zeer vriendelijke medewerkster te spreken. Gewoon zo als het hoort. Daar word je blij van. En..... het allerbelangrijkste: onze lieve Briard smult van de Prinsbrokken.
Mijn honden vinden jet heerlijk
Prima voer .honden eten er goed van geen last van maag en darmen. Vind het zelf wat te duur maar is zeker een aanrader.
Super snelle levering
Beste Bernadette, Bedankt voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle levering. Hartelijke groet, Laura
Contact opgenomen met jullie en zijn door het Prins Care Team heel goed geholpen
Beste Jan, Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de begeleiding van het Prins Care Team. We zijn heel blij dat we jullie labrador op deze manier hebben kunnen ondersteunen. Hartelijke groet, Laura
goede ervaring snel geleverd
Beste Henk, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Hartelijke groet, Laura
De zending verliep erg snel. Daarnaast contact gelegd over de voeding en combinatie met ander voer. Uitstekeng gesprek gehad en reactie via de mail.
Hallo Rob, Dank je wel voor je positieve reactie! Wat fijn om te horen dat de zending snel is verlopen en dat het gesprek over de voeding en de combinatie met ander voer goed is bevallen. Heb je in de toekomst nog vragen of voedingsadvies nodig, dan staan we natuurlijk weer voor je klaar! Hartelijke groet, Esther
Betrouwbaar, gemakkelijk te bestellen, snel geleverd.
Beste Johan, Bedankt voor je review! We zijn blij dat je de levering snel en het bestelproces gemakkelijk vond. Hartelijke groet, Laura
11 Accustraat
Veenendaal 3903 LX