via een pasafspraak in Breda, kennis gemaakt met Rutger en Onedr, goed geadviseerd door Rutger samen met mijn zus allebei een paar Onedr''s gekocht, heb er nu een week op gelopen en ik ben dik tevreden, liepen meteen fijn! Blij mee

Fijne wandelschoen, maar dan in een eigentijdse sneaker.

Fijne schoenen en prima beschikbaarheid!

Stevige en mooie wandelsneakers! Zitten fijn en zien er goed uit!

Complete aandacht en toch online!

Naast de perfectie van de schoen, het comfort en de kwaliteit ben ik onder de indruk van de geleverde service tijdens mijn koopproces. Het snelle reageren op vragen, het meedenken en de vriendelijkheid maken voor mij deze winkel en product de ideale combinatie van hoge kwaliteit.

Mooie schoenen met een kanttekening

De schoenen lopen goed en zien er goed uit en zijn waterdicht, maar zijn stug. Zodanig dat ik er zonder schoenlepel haast niet in kom.

Topservice

Vriendelijk, attent en de schoenen lopen heerlijk, ben er blij mee

Op wolken!

Met deze schoen loop je op wolken!

Eindelijk leuke wandelsneakers met persoonlijk maatadvies bij aanschaf.

Ik had deze schoenen al langer in mijn vizier. Blij dat ik “ de stap” heb gezet om ze aan te schaffen. Maken mijn verwachtingen goed waar! Stevig, warm, waterdicht en zien er bovenal superleuk uit! Ik krijg er alleen maar complimenten over (en nog lekker exclusief!).

super product en perfecte service

Love it

Passend en persoonlijk

Eindelijk heb ik een paar prima sneakers die ik ook prima kan gebruiken als wandelschoenen! De service van ONEDR is werkelijk tot aan de voordeur! Ik weet dat ik direct geholpen wordt zodra ik een probleem met de sneakers heb. Ik kan ONEDR direct appen of mailen zodra dat nodig is. Mooi, hoogwaardig kwalitatief product, en een echte goede service!

Top schoenen

Goed advies tijdens aankoop en ze lopen heerlijk

Meer schoen heb je niet nodig!

Superfijne sneaker van hoge kwaliteit!

Een heerlijke hippe wandelsneaker van perfecte kwaliteit

De ONEDR wandelsneaker is een comfortabele wandelschoen met iets meer stevigheid dan een standaard sneaker. De schoen geeft de juiste steun en demping, ideaal voor lange wandelingen. De kwaliteit van de afwerking is echt heel goed. Omdat het een sneaker is draag ik de schoenen ook regelmatig in het normale dagelijkse gebruik, dus ze zijn multifunctioneel.

Gemiddeld

5 sterren voor de bestelling en snelle levering, 1 ster voor retourneren. Dit is na 1 week nog steeds niet opgelost, hoewel ik dinsdag heb gebeld en mij beloofd is dat ik teruggebeld zou worden. Over waarom het zo lang duurt. Niet dus!! Overal een 3

Goede eigentijdse schoen en goede service en telefonische bereikbaarheid.

Zie bovenstaand.

Super ervaring

Snel schakelen via WhatsApp en daarna super snel de schoenen opsturen. Blij mee! Als ze ook nog goede sneakers gaan maken hou ik me ook zeker aanbevolen! De wandelschoen is ook perfect

Heel erg goed.

Ik was blij verrast met de snelle persoonlijke service.

Goede kwaliteit, fijne service en snelle levering.

Ik loop er nu een paar weken op met veel plezier. De schoen heeft een sportieve maar toch ook nette look, loopt goed, mijn eigen zooltjes passen er goed in en ze bieden lekker goede steun. Ik gebruik ze in privé sfeer maar ook bij langere wandelingen. Aanrader.

Aangename warme goedzittende wandelsneaker.

Zeer fijne ervaring met het merk.

Alleen maar positief

Ik heb gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te passen voordat ik bestelde: servicegericht, oog voor wat de klant wil, goeie informatie, daarna was de keus snel gemaakt. Schoenen lopen perfect!!!!

Geweldig wandel sneakers

Ook in de winter fantastisch sneakers om te wandelen en geen koude voeten.

Loopt gesmeerd

Prettige kennismaking, mooi product. Eerste meters voelden al goed.

Loopt uitstekend en heeft mooie uitstraling

Goede pasvorm. Loopt heerlijk!

Hele toffe comfortabele stappers

ONEDR maakt toffe schoenen en de service is helemaal top

top schoenen

lekker stevig en comfortabel

Over ONEDR

ONEDR is een fris en jong merk dat een hoogwaardige, modieuze wandelsneaker heeft ontwikkeld. Deze zijn geschikt voor diverse activiteiten zoals wandelen, hiken, stedentrips, en zelfs het uitlaten van de hond. ONEDR streeft ernaar de kloof tussen wandelen en lifestyle te overbruggen. Met oog voor hip design willen we de wandelschoenenmarkt veroveren door een unieke mix van trendy looks en praktische functionaliteit aan te bieden. Waar en wanneer je ook wandelt, het is nooit zomaar een wandeling. Ontdek en geniet!