Goede communicatie, snelle verzending van de kooi. Stevig verpakt, bij een van de kooien was een heel klein stukje van de plastic bak kapot, met plakbandje gefixt en zeker niet groot genoeg om terug te sturen. Al met al een prima bedrijf.

Niks ontvangen

Nog altijd niks ontvangen!

Heel erg fijn!

Mooie kooi voor een fijne prijs: mijn vader heeft hem me cadeau gedaan voor mijn verjaardag, omdat ik al een tijdje een grotere kooi voor mijn konijntjes zocht, en ik ben zo blij... Ze zijn er al aan gewend, en het was niet zo moeilijk in elkaar te zetten: Het enige minountje was dat er geen (opbouw)instructie bij zat voor hoe hij precies in elkaar past: maar eigenlijk was het zo makkelijk dat ik wel begrijp dat de meeste mensen geen instructie zullen nodig hebben :) Heel erg bedankt!!

Overzichtelijke site, genoeg info over product. Leveringskosten aan de hoge kant, maar dat wordt bepaalt door de grootte van het product. Bezorgingstijd is oké.

Ik ben zeer tevreden over mijn laatste aankoop, Mijn twee kanaries zijn in hun nopjes met hun kooi.

Snel geleverd. Goed verpakt en klaar voor gebruik! Super! Al eerder kooi bij jullie voor grasparkiet gekocht, dit lieve mannetje voelt zich er veilig in.

Alles verlopen zoals het hoort en kooi voldoet aan alle beloftes

Levering is correct verlopen . Kooi voldoet zeker aan alle kwaliteitseisen .

Ze hebben mooie kooien en niet zo duur

Ik had de kooi besteld, zou 1 tot 3 dagen duren ,na 5 dagen nog geen bestelling gebeld gemaild kreeg ik bericht dat er vertraging was al met al heeft het 8 dagen geduurd, kwam hij eindelijk binnen waren er beschadigingen aan de kooi, gebeld toen is het netjes opgelost, budgetkooien is een mooie site met een redelijke prijs.

slechte service

heb een bestelling gedaan, levering is super. nu bij het monteren ( 2st) breed het af en niet door lomp gedag. gelijk een melding gedaan, tot op heden niets meer van hen vernomen.

Mooi product, goede service

Mooi en stevig kippenhok gekocht. Handleiding was duidelijk dus in elkaar zetten was simpel. Werd snel bezorgd en telefonische vraag over levertijden werd snel en keurig beantwoord.

Super service en superkooien voor ren goede prijs

Ik heb nu 2 keer een kooi gekocht via budgetkooien. Beide kooien zijn super kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De tweede kooi werd geleverd met een kapotte onderbak. (Ik vermoed dat dit door de bezorgers komt) Budgetkooien heeft zonder enig probleem een nieuwe onderbak opgestuurd. Bedankt voor de super goede service!

Mooie kooi

Mooie kooi. Verpakking had iets beter gekund aangezien spijlen gebogen waren. Verder prima kooi. Geen coating laag die kapot gebeten kan worden door een vogel.

Top !

Top !

zeer slecht standaard

- snel roest en bladert stukken metaal af. - kan niet tegen vogelpoep - te lang met bezorgen. - metaal slecht gecoat Gereconstrueerd - zwak metaal veel fouten met laswerk - breek snel af slecht voor gezondheid van vogel. raad niet aan voor vogel die alles kapot willen maken zoals papegaaien en raven ect...

mooie standaard

mooie stevige standaard,papagaai zit er heel graag op.

goedkoop

goede prijs

Voliere bestel 28/12/2025 en nog niet binnen

Zeer slecht

Teleurgesteld

Vind het veel geld voor zo een flauw hekje . Goed stapelbaar enz , maar niet stevig . Als m’n konijn begint te rennen en er tegen komt valt het al om

Très bonne expérience

Bonne article et temps de livraison correct

Ik had een hokje voor mezelf bestelt en ben goed op de hoogte gehouden van alles ook de bezorging is goed gegaan geen klachten

Snelle klantenservice

Pakje had een beetje vertraging waardoor het niet binnen de 5 dagen kon geleverd worden (dat ligt natuurlijk niet aan hen). De klantenservice antwoordde echter onmiddellijk en schepte op een vriendelijke manier duidelijkheid. Het kippenhok was heel makkelijk ineen te zetten. Duidelijke instructies en stevig hok. Onze kippen zijn terug content! ;-)

Snelle levering. Helaas kooi niet ongeschonden aangekomen. Heb dat gemeld maar helaas geen reactie gehad

prima webwinkel

duidelijke website,makkelijk te bestellen en supersnelle levering

Zeer slecht

Zeer slecht,wordt iet gereageerd op de telefoon en mailtjes

De bestelling werd goed afgehandeld netjes op tijd.

Lipperkerkstraat 479

7533 AE Enschede