Laden reviews...
99 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen is er veel lof voor snelle levering en kwaliteit van de kooien. Klanten waarderen de prijs-kwaliteit verhouding en duidelijke informatie op de site. Enkele meldingen gaan over montages of af en toe beschadigde verzending, maar de klantenservice reageert meestal snel en adequaat.
Rotzooi kooi panelen krom, foto's van gemaild daarover niets meer vernomen. Ik kan wegens mijn reuma geen kooien op en af blijven bouwen. Maar zou dit bedrijf nooit iemand aanbevelen.
15 September 2026
Martha
Sliedrecht
Gewoon prettig en terzake ku ndig
14 September 2026
Cees
Woerden
Een mooie kooi voor de valkparkiet lekker groot . Alleen het bakje waar hij zich in kan wassen is vrij klein , dat zou wel wat groter kunnen . Voor de rest zijn we heel tevreden
10 September 2026
J M
Twello
5 dagen na bestelling mooie kippenvilla geleverd, alles ok
7 September 2026
Chantal
Lokeren
Zeer tevreden.makkelijk alleen in elkaar te zetten.mooi materiaal
6 September 2026
Johan
Schoonhoven
Mooie kooi voldeed aan mijn verwachtingen miste wel gebruiks aanwijzingen om stokken te plaatsen even gepuzzel
6 September 2026
Mw PC
Breda
Mijn kanarie voelt zich helemaal thuis in zijn kooi. Hij heeft een leuk plekje gekregen in de woonkamer
29 August 2026
Brigitte
Duiven
goed en snel
28 August 2026
RENS
NOORDWIJK
Ik had de bestelling hier geplaatst vanwege de prijs die erg voordelig was Toen de kooi eenmaal geleverd was en in elkaar was gezet Was hij enorm mooi om te zien Mijn roestkop caique zijn enorm tevreden met hun nieuwe woning waarin ze samen zijn gaan wonen
27 August 2026
André
Dordrecht
Super snelle levering en product voldoet aan alle verwachtingen
14 August 2026
Kortland w
S gravendeel
Snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten. Zeer stevig
5 August 2026
Nicole
Breda
Je krijgt waarvoor je betaald, dus ok. Handleiding om samen te stellen zou iets uitgebreider mogen zijn.
4 August 2026
Stephanie
Wingene
Wij zijn heel blij met de kooi en onze papegaai ook. Helaas hadden wij geen mail gekregen wanneer de kooi bezorgd zou worden. Gelukkig wilde onze buurman tekenen en in ontvangst nemen. De kooi was op sommige plekken verbogen en moesten het recht buigen om hem passend te krijgen.
3 August 2026
Eric
Plasmolen
Snelle levering, betaalbare prijzen en van goede kwaliteit.
1 August 2026
Nicolette
Purmerend
Al vaker bestelling gedaan bij dit bedrijf kooien van goede Kwaliteit en niet al te duur Goeie service en snel geleverd aanrader wij zijn zeer tevreden.
25 July 2026
Ron
Zwolle
Na levering bleek deze kooi 2e hands te zijn. Het is de schuld van de leverancier van de kooi maar budgetkooien moeten weten wat ze naar hun klanten sturen. De afhandeling is goed gedaan. Geld terug binnen twee dagen op mijn rekening.
23 July 2026
Petra
Poeldijk
Goede service en snel geleverd
18 July 2026
Johan
Ridderkerk
Snelle levering, mooie kooien en heel correcte prijs.
13 July 2026
steve
Tongeren
De de ons gekochte kooi daarvan is de bodem te glad en vliegt niet alleen de cavia's alle kanten op maar ook de zaagsel dan wel de hemp vezels! Zou mooier zijn als de bodem wat ruwer is. De verf van de kooi lijkt bij de kooiopeningen ook al eraf te bladeren. Ik denk als deze 2 pijnpuntjes verholpen zijn dat het een mooie kooi kan zijn.
9 July 2026
Daniel
Amersfoort
Snelle levering - prima bench
9 July 2026
Ineke
Steenbergen
De kooi was bekrast en waar de plexi achter moest heb ik moeten open plooien dis die zijkantjes waren geplooid Na een mail geen antwoord
7 July 2026
Gundi
Schakkebroek (Herk-de-Stad)
Goedkoop en snelle levering en het zijn nog mooie kooien voor een redelijke prijs . En ze zijn ook nog ,van een goede kwaliteit de kooien
6 July 2026
Joke
Zoetermeer
Snel geleverd en een goed product
2 July 2026
Sanly
Wageningen
Ik had een witte kool besteld en er werd een lichtblauwe geleverd. Ik heb hiervoor al een mail gestuurd maar zonder reactie
2 July 2026
Anne
Sint-Gillis-Waas
Mooie stevige kooi met veel ruimte voor mijn 2 Pyrrhura's. Minpunt: De tekening die erbij zit is klein en voor een leek niet duidelijk
29 June 2026
Lisette