Super mooi kippenhok

Mooi degelijk hok en eenvoudig in elkaar te zetten. Communicatie met transport en levertijd kan beter.

uitstekende service

ja

Super,alles was stevig en zorgzaam ingepakt!

Mijn pakket is nog niet geleverd. We zijn nu 10 dagen verder

Positief in deze mindere beoordeling, is dat ik onmiddellijk een antwoord heb gekregen op mijn mail, met de vraag, hoe het komt dat ik nog geen bestelling heb ontvangen, alhoewel reeds betaald. Ze hebben mij vriendelijk en eerlijk geantwoord. Ik wacht nu op mijn pakketje.

Goede vlotte service.

Goede, vlotte service.

Mooie kooi

Mooie kooi met handige deurtjes bij de 4 water- en voederbakjes.

Tevreden klant

Levering wat tijd nodig maar anders heel te vreden mooie kooi gemakkelijk in elkaar gestoken mooie afwerking

Prima service snel ontvangen

Oke kooi

Duvo plus kooi groene onderbak. Deze kooi sluit minder goed aan en is moeilijker eraf te halen dan bij de duvo plus grijze onderbak.

Vlugge levering maar te weinig bescherming waarbij schade door transport

Correcte levering Doch schade bij transport Barst in plexiglas

mooie kooi

kooi was zoals verwacht en volgens plan geleverd

Alles volgens afspraak

Prima product, snelle en correcte levering.

Mooie grote kooi

Kooi met 2 verdiepingen. Mooi ruim voor meerdere cavia's of 2 konijnen. Beneden open te maken via een grote opening en boven door een wat kleinere voor en grote klep bovenop.

Geweldig product, tot in de puntjes verzorgd. Het kippenhok is makkelijk en goed in elkaar te zetten en ziet er prachtig uit.

Anders dan eerdere revieuws was de bestelde kooi eenvoudig te monteren. De ‘looks’ van deze kooi zijn mooi. Op de hoge poten is hij echter wel beetje wankel. Wat op zich met een grasparkiet erin geen probleem is, zodra ons oppas hondje er is, de kooi even wat hoger zetten.

Zeer tevreden erover

Wordt goed geholpen en zeer tevreden erover de kooi

Super mooie vogelkooi

Mooie vogelkooi gekocht bij budgetkooien. Super snelle levering en kwalitatief goede kooi. Zou het iedereen aanraden. Goede service. Ben je opzoek naar een mooie vogelkooi, dan kunt u zeker slagen bij budgetkooien.nl

Prachtige kooi en heel snel geleverd.

Alles snel afgehandeld

Niets op aan te merken

Papegaai kooi

Snelle en nette bezorging En zijn er super bij mee Groot genoeg voor een papagaai

Slechte ervaring!

De kooi was nogal beschadigd ondanks dat moest ik toch zelf de verzendkosten betalen wat ik niet eerlijk vind. Ik wilde geen andere kooi want vertrouwde dit natuurlijk niet meer, ik ben van iemand anders afhankelijk om het weer terug te sturen want zelf rijd ik in een scootmobiel. En korting wilde ik natuurlijk ook niet op zo'n beschadigde kooi. mevr. G. van de Kuijlen

Belle volière

Belle volière pas trop grande.

Erg goed

Echt een aanrader

Koop gerust bij budgetkooien Onlangs een kooi gekocht Snelle levering Prima prijs Prima kwaliteit Ik zeg bestel snel voor je schatje

duidelijke site, veel keuze, redelijke prijzen, vlotte levering

Lipperkerkstraat 479

7533 AE Enschede