Slechte ervaring!

De kooi was nogal beschadigd ondanks dat moest ik toch zelf de verzendkosten betalen wat ik niet eerlijk vind. Ik wilde geen andere kooi want vertrouwde dit natuurlijk niet meer, ik ben van iemand anders afhankelijk om het weer terug te sturen want zelf rijd ik in een scootmobiel. En korting wilde ik natuurlijk ook niet op zo'n beschadigde kooi. mevr. G. van de Kuijlen

Belle volière

Belle volière pas trop grande.

Erg goed

Echt een aanrader

Koop gerust bij budgetkooien Onlangs een kooi gekocht Snelle levering Prima prijs Prima kwaliteit Ik zeg bestel snel voor je schatje

duidelijke site, veel keuze, redelijke prijzen, vlotte levering

Alles goed geregeld

Zag er allemaal keurig uit , alleen n berichtje van aflevering en tijdstip zou op z n plaats zijn.

Mijn eerste vogelkooi. Uitkiezen was makkelijk,verzending en levering prima. Wel even uitzoeken waar en hoe de bakjes moesten maar uiteindelijk gelukt.

Een mooie kippenren alleen als alle schroeven aanwezig waren was het makkelijker geweest om het in elkaar te zetten

Super mooi en netjes;snel geleverd

Wij en Boris (onze stoere teckel) zijn heel blij

Mooie kooi

Kooi besteld, netjes binnen de aangegeven tijd bezorgd.

Goede service .

Goede service, redelijk product

Via budgetkooien.nl hebben we een houten volière gekocht. Voorafgaand aan de aankoop hebben we het bedrijf een aantal vragen gesteld, waarop duidelijk en snel werd geantwoord. De volière werd ook snel geleverd, het bouwpakket was eenvoudig in elkaar te zetten (er zitten verder geen accessoires bij). We hadden wel gehoopt op iets steviger hout dat net wat meer behandeld was tegen zon en regen. We hebben de volière nu zelf gebeitst, wat overigens ook het advies van budgetkooien.nl was

Deftige Papagaaienkooi voor 150 euro

Mooie kooi voor weinig geld. Vlotte levering

Super slecht

Opgelicht,een artikel van een foto op die site bestelt,ze hebben een artikel die er op lijkt toegestuurd maar goed koper is. In het mailverkeerd uit proberen te leggen maar woord als mongool behandeld met stomme antwoorden. Uiteindelijk is het artikel weggehaald van die site samen met het goedkoper alternatief.. Ook is alvast de bon van het goedkopere product na de betaling toegestuurd zodat ze achteraf zeggen dat ik dit product wel bestelt hebt..Ik heb alle bewijzen maar reageren wijs niet meer..

Correct

Alles volgens afspraak

Geweldige service

Wat een klantvriendelijk bedrijf! Tijdens onze verhuizing viel de zandlade uit de kooi en op de grond. Uiteraard kapot. Ook de voerbakjes overleefden het niet. Gebeld met Budgetkooien en de eigenaar regelde meteen dat er nieuwe voerbakjes en een zandlade naar ons werd gestuurd. Geen petje af maar een grote hoed. Een aanrader dit bedrijf

Vriendelijk, goede en snelle service Top. Mvg

Zoals boven beschreven

Mooie vogel huis

Een knap kooi

Snelle levering en mooie kooien

Betrouwbare webshop

heel goed

Volgens mij heb ik dezelfde kooi ontvangen als die ik had en deze is goed.

Mooi product, bezorgen kan beter

Mooie buitenhoek voor de vogels, en makkelijk te monteren. Ik kreeg alleen steeds geen track en trace om mijn pakket te volgen. Gebeld na 5 dagen met budget kooien en mijn pakket was bij de transporteur abusievelijk niet ingedeeld. Volgende dag is het pakket als nog geleverd. Transporteur stond zonder vooraankondiging voor de deur, toevallig waren wij wel thuis!

Netjes zonder gebreken op het gemelde tijdstip geleverd.

De kooi werd goed verpakt, zonder beschadigingen geleverd. Het bijgeleverde voer en waterbakje vind ik niet prettig dus die ga ik vervangen. De bestelling werd door DPD op het aangekondigde tijdstip gebracht. Vriendelijke groet, Henny

Netjes bezorgd

Mooie bench, stevig, prettige plek voor de hond

Mooie bench. Fijn voor de hond omdat ook de achterwand en de bovenkant van , dus dicht is. Ook de bodem van is van hout. Heel fijn. Hiermee voorkom je veel lawaai wanneer de hond gaat bewegen. In een stalen kooi bench, met op de bodem een kunststoffen plaat of metaalachtige plaat, geeft deze veel lawaai bij bewegen. De plastice bodems scheuren ook vrij snel waardoor de hond zich kan bezeren. Dus heb ik om meerdere redenen de voorkeur voor dit type bench

Geweldige service

Bestelling verliep soepel. Helaas door de levering een probleem van een beschadigde kooi. Dit werd razendsnel opgelost naar volle tevredenheid. Grote keuze en prima prijzen. Aanrader.

Lipperkerkstraat 479

7533 AE Enschede