Met bedrijf prima

Alles snel geregeld maar bezorging onduidelijk vanuit zorgbedrijf. Afgelopen maandag stonden ze vroeg voor de deur wij waren hier niet van de hoogte gesteld gelukkig waren we thuis. Normaal krijg je altijd berichtje dat ze Komen. Krabpaal is prima de katten zijn er blij mee bij jullie is alles snel en duidelijk geregeld.

Snelle levering, jammer van de summiere montageinstucties

De kooi werd snel geleverd. Mooi steving ding voor nog beetje betaalbare prijs, dus prima! Wat er wel aan schortte was 'Zoek het zelf maar uit' montageinstuctie bij het product. Mijn man is vanwege zijn werk behoorlijk handig in het in elkaar zetten van dingen. Maar hij heeft toch enorm moeten puzzelen. Nergens staat bijv. vermeld welke bout in welk gat moet. Het is uiteindelijk gelukt, maar als je niet zo handig bent is deze kooi een no go.

Mooie kooi

Super snelle levering en makkelijk om in mekaar te zetten.Hele mooie grote kooi.De vogels zijn er blij mee.

Tevreden

Snel geleverd. Gekocht via internet Makkelijk en duidelijk

Negatief

De levering op zich liep vlot maar de kooi is zeer beschadigd toegekomen

Geleverd wat ik besteld had en werd snel geleverd

Goede producten

Kwaliteit en snelle verzending

alles goed gegaan en snel

Mooi optijd geleverd ziet er keurig uit

Nooit meer!

Kooi was heel onstabiel! Verzendkosten 10€ en voor retour nog eens 18€. Schande!

Snelle levering, duidelijke follow up en zeer goede kwaliteit!

Wij hebben een prachtige, stevige parkieten kooi gekocht en geleverd gekregen. De goede combinatie van 2 zijden liggende en 2 zijden staande tralies zodat alle bakjes en silo's passen. Aan 3 kanten 2 deurtjes, waarvan aan de voorkant 2 grote deuren, wat het makkelijk maakt om bij te vullen etc. Zeer praktisch. Dit is de perfecte kooi. De parkieten hebben het ook heel erg naar hun zin. Absolute aanrader!!!!

prima levering

mooie kooi geleverd

Goede ervaring mee

Goede ervaring mee en snelle bezorging

Keurige kooi

Zoals elk bouwpakket heb je eigenlijk 4 handjes nodig maar het is me gelukt om hem in elkaar te krijgen! Nette kooi en mijn zebravinken zijn er helemaal gelukkig in .

Lekker snel bezorgd. Mooie kooi.

Lekker snel bezorgd. Mooie kooi.

Top, prachtig konijnen hok! Goede levering!

Helemaal top! Blij met het konijnenhok

Goede communicatie, snelle verzending van de kooi. Stevig verpakt, bij een van de kooien was een heel klein stukje van de plastic bak kapot, met plakbandje gefixt en zeker niet groot genoeg om terug te sturen. Al met al een prima bedrijf.

Niks ontvangen

Nog altijd niks ontvangen!

Heel erg fijn!

Mooie kooi voor een fijne prijs: mijn vader heeft hem me cadeau gedaan voor mijn verjaardag, omdat ik al een tijdje een grotere kooi voor mijn konijntjes zocht, en ik ben zo blij... Ze zijn er al aan gewend, en het was niet zo moeilijk in elkaar te zetten: Het enige minountje was dat er geen (opbouw)instructie bij zat voor hoe hij precies in elkaar past: maar eigenlijk was het zo makkelijk dat ik wel begrijp dat de meeste mensen geen instructie zullen nodig hebben :) Heel erg bedankt!!

Overzichtelijke site, genoeg info over product. Leveringskosten aan de hoge kant, maar dat wordt bepaalt door de grootte van het product. Bezorgingstijd is oké.

Ik ben zeer tevreden over mijn laatste aankoop, Mijn twee kanaries zijn in hun nopjes met hun kooi.

Snel geleverd. Goed verpakt en klaar voor gebruik! Super! Al eerder kooi bij jullie voor grasparkiet gekocht, dit lieve mannetje voelt zich er veilig in.

Alles verlopen zoals het hoort en kooi voldoet aan alle beloftes

Levering is correct verlopen . Kooi voldoet zeker aan alle kwaliteitseisen .

Lipperkerkstraat 479

7533 AE Enschede