Die kooi is hèt van hèt

jaah... we zijn heel tevreden en onze viervoeter ook. Prachtige mooie bench en verplaatsbaar. Orthopedisch kussen past perfect Vlotte levering. Fijn.

Snelle levering.

Misleidende info

Kooi is niet de maat die beschreven is Is de maat van dak en niet de maat van kooi hadden ze wat groter verwacht.

Goede service. Klantvriendelijk. Eerlijk

Mooie vogelkooi

Snelle levering. Goed verpakt.

Alles naar verwachting afgeleverd

De voerbakjes zijn niet handig

Om de voerbakjes te vullen haal je de bovenkant er vanaf maar daardoor ontstaat er te veel ruimte, mijn zebravinken passen daar makkelijk door! Verder mooie kooi met nieuwe bakjes die ik er bij heb gekocht.

zeer fijn gesprek

goed .kwam niet helemaal uit de voerbakjes .maar beter gekeken en er uit gekomen .was te snel met raad te vragen

tevreden

Een snelle levering en goed verpakt. Makkelijk bouwpakket. Prijs / kwaliteit correct.

Super shop

Ik heb de tweede parkietenkooi bij budget kooi gekocht Dus zeker een aanrader snel geleverd goede prijsverhouding

zeer tevreden

snelle levering alles past precies en eenvoudig te monteren mooie kooi en goede kwaliteit

Kooi bij Budgetkooien

Een ruime kooi waar mijn vogels echt wat aan hebben. Over de kwaliteit kan ik nog niks zeggen, ik heb de kooi maar 2 weken. De prijs en accessoires ook goed.

Goede prijs/kwaliteit

Snelle verzending en mooie kooi

Goeie prijs/ kwaliteit's verhouding

Miste alleen wel een pinnetje voor het monteren van de trap.. en de bij de trap was er een hoekje uit aan het uiteinde. Jammer maar kan natuurlijk gebeuren, zit nu toch onder het hooi dus zie je nu niks van. Las in andere reviews dat de trap te stijl zou zijn en de kooi niet stevig zou zijn, zelf vind ik dit beide meevallen. Denk dat de trap een kwestie is van leren. (Als je hem juist in elkaar zet, wiebelt de kooi wel iets maar het is ook gewoon een erg hoge kooi als je er aan stoort makkelijk op te lossen door bijv een hoekbeugeltje aan de muur en daar het tralies in de schuiven zodat je het met verschonen niet steeds hoeft los te schroeven ) Ook nog gratis een extra speeltunnel ontvangen, Bedankt voor het cadeautje en de snelle levering! Ik en de konijntjes zijn er erg blij mee

Doet aan mijn verwachting

Netjes geleverd en het is een mooie kooi

Geweldig!!

Makkelijk on elkaar zetten en super stevige kooi. Ga zo door!!

alles naar verwachting

verschillende kooien besteld,op tijd geleverd,goede verzend/bestelinformatie

Waar voor je geld

Netjes geleverd Makkelijk in mekaar te zetten

Mooie kooi

Mooie kooi,voor een goede prijs!! Goed verpakt en snel geleverd.

Mooie kooi,snel geleverd

Snelle levering en de laagste prijs

Wij waren specifiek op zoek naar een werpkist van Topmast. Budgetkooien had de laagste prijs. Donderdagochtend besteld, vrijdagmiddag binnen. Alles perfect in orde. Blij mee.

super goed

Kooi is makkelijk vast te zetten en is van goeie kwaliteit! super mooi en mijn vogeltjes zijn blij. Enige minpunt js dat er een boekje met handleiding of garantie mist. Voor de rest, Top!!!

Vogelkooi voor valkparkieten

Snelle en accurate levering. Binnen 24 uur in huis. Een prachtige en vooral stevige kooi van het merk Duva, type Emma. Ziet er prachtig uit. Blij mee.

Slappe kooi, rammelt aan alle kanten.

Moeilijk in elkaar te zetten. Buizen zijn heel fragiel en schuiven heen en weer, waardoor een bovenin de kooi een opening ontstaat waardoor de hamster heeft kunnen ontsnappen! Ook tralies slap en ver uit elkaar, hamster wurmt zich er zo doorheen en het buigt gewoon mee. Kwaliteit echt ver te zoeken .

Lipperkerkstraat 479

7533 AE Enschede