Snel,vakkundig en betrokken

Artikelen zijn goed verpakt met duidelijke labels en snel in huis. Aanrader!

Eerste ervaring met dit bedrijf zijn zeer goed

Als je opzoek bent naar zeer kleine boutjes en schroefjes, micro dus moet je hier zijn. Ruime keus en lage prijzen. Goede kwaliteit en als nu DHL nog mee werkt en de bestelling niet 4 dagen laat liggen is alles top.

Prima bestelling/bevestiging/communicatie/afhandeling

King gelukkig makkelijk te vinden in Onder Stoom en bestelling dan een fluitje van een cent.

snel en goede kwaliteit

Al enkele jaren mijn leverancier, snelle levering, goede kwaliteit en gelukkig met DHL

Snel en goed

Snel en goed

Vlug en goed

Makkelijke website, items makkelijk te vinden. Snelle levering

Mooi assortiment, goede prijs en snel geleverd!

Ik heb veel specifieke maten kunnen bestellen in goede hoeveelheden tegen een prima prijs!

geweldig

voldoende keuze

O-ringen waren goede exemplaren.

Twee keer O-ringen besteld. Kwaliteit was prima. De dikte die ik nodig had kon ik niet vinden. Dus twee diktes besteld die het meest in de buurt kwamen. Uiteindelijk de carburateurs lekvrij gekregen. Verzendkosten zijn heel netjes. Bij andere aanbieders zou ik 10 euro moeten betalen voor het verzenden terwijl het gewoon in de brievenbus past.

Kleine bestelling geplaatst, keurig vlot geleverd.

Prima materiaal en secvice

Zoals altijd goed materiaal en goede service, als er iets niet goed zou zijn wordt het gelijk opgelost

Goed assortiment en snelle levering

Ze hebben altijd wel wat ik nodig heb voor mijn projecten tegen een goede prijs. Levering is snel en kan ook goedkoop als briefpost. Prima.

zeer goed materiaal

De bestelling is van zeer goed kwaliteit

vlotte levering,

Ook kleine bestellingen worden vlot en nauwkeurig afgehandeld

Excellent service.

Used them for many years without issues of any kind.

Goede kwaliteit en snel verzonden

Goede kwaliteit en accuraat verzonden

Perfect assortiment voor een betaalbare prijs

Heb al diverse keren besteld bij King Microschroeven. Altijd snel geleverd en de kwaliteit van de materialen is uitstekend.

Prima website - snelle afhandeling - goed spul

Heb ze na bijna een week nog niet binnen

Verzending is slecht

Ruime sortering snelle levering

Fijne aflevering na bestelling en heerlijk om de kleinere hobby klant van dienst te zijn

ok

Snel geleverd, uitstekende kwaliteit.

Ik zocht erg kleine parkers van rvs. Na veel gezoek hier gevonden en er wordt geen enorm bedrag voor de verzendkosten gerekend.

Het inloggen mag wel iets gemakkelijker gaan. Verder een prima site.

Snel

Snel en netjes geleverd. Bestel zeker weer.

Martin Leliveltstraat 79

7131 ZJ Lichtenvoorde