Het inloggen mag wel iets gemakkelijker gaan. Verder een prima site.

Snel

Snel en netjes geleverd. Bestel zeker weer.

Totaal Prima

Snelle reactie op mijn vragen, mailt terug en de bestelling was supersnel geleverd.

Snel leverbaar

Ik ,al iedereen aan bevellen als hun microschroeven willen hebben

Top verkoper

Altijd alles op tijd!

Was op zoek naar micro bootjes, zij hadden wat ik moest hebben maar ze hebben nog veel meer. Voor mijn hobby (modelbouw hout) hebben ze heel veel wat je kan gebruiken. Goed spul ook.

Top kwaliteit

Top kwaliteit en snelle levering

voor modelbouwers een uiterst handige leverancier voor anders moeilijk te verkrijgen onderdelen, ook

groot beschikbaar assortiment. snelle levering. zeer goede kwaliteit. Correcte afwikkeling.

geweldig - vlug

GEWELDIG - VLUG

Prima site en snelle levering

Al meerdere keren bestellingen geplaatst, zeer tevreden en King Microschroeven aanbevolen b ij collega modelbouwers.

Makkelijk te vinden wat ik zocht, zeer snelle levering.

Super service

Heel snelle verzending, vlot contact bij vragen. Heel tevreden en zal zeker nog beroep doep KING microschroeven!!

Snel en goed

Makkelijk.

Goed op tijd bezorgd

Voor microschoeven een goed adres.

Top bedrijf

Altijd correct en op tijd geleverd en goede kwaliteit

goede website

Een fijne website om te zoeken. en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel en vlot,

De bestelde onderdeeltjes waren zoals altijd snel en vlot beschikbaar.

Perfecte deal.

Snel en goed geleverd

In bestelling verzocht om bij een pick-up point van DHL te bezorgen en dat is prima gelukt.

Correcte en snelle levering

Snelle en correcte levering en ruime keuze

een assortiment waar ik blij van word

Als modelbouwer altijd op zoek naar het kleinste materiaal. Op dit adres ik vind ik meestal wel wat ik zoek. Goede service. Snelle levering is ook fijn.

alles wat ik nodig heb

Snel, precies wat ik nodig had. Wat wil je meer?

Altijd prompt leveren

Alles in voorraad

Prima product en snel geleverd

Dat het een paar dagen langer duurde lag aan de post, niet aan King. Je zult ze maar nodig hebben: een paar hele kleine schroefjes; fijn dat er een zaak als King bestaat

Martin Leliveltstraat 79

7131 ZJ Lichtenvoorde