Reclame

Ik heb enkele webinars gevolgd. Helaas was de laatste wel erg commercieel. Werd ook wel aangegeven, maar toch ....

Geweldig interessant!

Een 4-tal uiteenlopende lezingen die goed gebracht werden. Erg interessant en stof tot nadenken. Hoewel de lezingen de hele ochtend besloegen, is de tijd voorbij gevlogen. Dank voor een heerlijke ochtend praten over konijnen.

Cursus inplannen ging goed

De rest kan ik nog niet beoordelen, dat volgt nog

Fijne goed uitgelegd opleidingen of cursus. Bij online cursus beetje mooielijk wssr je het allemaal terug moet vinden....maar als je het eenmaal weet helemaal top

Prettige en goede ervaring

Goed en snel alles geleverd. De video's zijn ook prettig om naar te kijken en te luisteren

Heel interessante lesinformatie, leerzame praktijkdagen

Mooie lespakketten, leuke en leerzame praktijkdagen en instructeurs met veel kennis en ervaring! De leukste opleiding ooit!

Altijd prima geregeld

Fijne duidelijke cursus iedere keer. Altijd prima geregeld. Komen graag cursus volgen bij Prins.

prima ervaring wat betreft de e-learnings en praktijkdagen. Minpunt: je moet soms erg lang wachten tot je je weer kan inschrijven voor de volgende module, hierdoor ben ik al langer dan een jaar bezig straks. Dit wordt niet zo vermeld op de site (je kan het in een jaar doen wordt er gezegd.) ook het aanvragen van het eind examen gaat mis. sommige kunnen zich al inschrijven, andere piesen naast de boot en moeten weer een maand langer wachten.

Interessante opleidingen en cursussen.

Mooi dat het dierenwelzijn belangrijk is in alle lesvormen. Daarnaast heel fijn dat er ook voor particulieren ruimte is om aan lezingen en cursussen deel te nemen. Zelf blijf ik in ieder geval graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

De cursus had onvoldoende informatie

Ik heb de cursus aanschaf van een konijn gevolgd en deze was inhoudelijk echt te summier voor de prijs die ik heb betaald.

Prima en snelle reacties

Prima in orde!

Begrijpelijke website, makkelijk te vinden onderwerpen en goed in te vullen en te versturen

Een genot om bij workshops te zijn .

De workshops die ik heb gevolgd van Judith, heb ik als zeer positief ervaren . Wat zij verteld en laat zien met haar honden. Kortom informatie waar je wat aan hebt ! Ook fijn om de workshopinformatie op tekst te hebben om dit later nogmaals te kunnen lezen.

Top.

Heel verrijkend!

Gelukkig heb ik een medische scholing. Sommige info was moeilijk te begrijpen. Maar het is zeker en vast een degelijke uitleg ....

Leuke praktijk dagen maar leeromgeving is toe aan update

De praktijkdagen waren leuk, maar de online leeromgevingen was vanaf de EHBO module niet zo goed. Veel spelfouten en info overload met veel over katten ipv honden.

Voldoet aan verwachting.

Contact verloopt goed.

Qualitatief goed. De informatievoorziening tijdens de modules kan beter.

Inhoudelijk zijn de modules prima (opleiding tot KI). Fijn dat er een deel online is en een deel praktijk. De stage lijkt nogal los te staan, het zou mooi zijn als dat meer geïntegreerd is in het programma. Ik mis wel contact met de groep/opleiding in de periode dat er geen praktijkdagen zijn. Het zou fijn zijn als er ook nog een groepsdeel online tussendoor zou zijn. De grote hoeveelheid stage-uren is een behoorlijke investering, voor zowel de cursist als de opleider (in totaal 9 á 11 maanden van 4 uur/week). Lijkt wel wat uit verhouding met andere opleiders.

Uitstekend.

Examen was snel en makkelijk aangevraagd

op geleverd

Een fijne omgeving om te leren

Het afgelopen jaar heb ik de basis cursus hond en HUS cursus gevolgd bij Edupet. Een fijne plek, veel info en leuke docenten.

Supermakkelijk

Je kiest uit wat je wilt doen, plaatst dit in je winkelmandje en je rekent het heel makkelijk af. De site is duidelijk, geeft informatie en het is heel makkelijk om iets aan te schaffen.

Accustraat 11

3903 LX Veenendaal

Over Edupet

Dierenwelzijn begint met educatie. Daarom organiseert Edupet opleidingen, cursussen en congressen voor professionals en liefhebbers in de dierenbranche over honden, katten, konijnen en herpeten (reptielen en amfibieën). Om dierenwelzijn naar een hoger niveau te brengen, maken we een verbinding tussen mens en dier door het leveren van praktijkgerichte, betrouwbare en hoogwaardige kennis.