Netjes alles geleverd en snel ook met een leuk kaartje erbij

Goed product , goede service. Wel prijzig

Ik vind de service en de producten erg goed. En wordt altijd netjes verpakt en met een leuk kaartje bezorgd. Heb een ster minder gegeven omdat ik de artikelen wel erg duur vindt . Maar dat is het enige .

Ik had bij een actie te vroeg besteld, code nog niet geldig en kreeg toch het bedrag terug gestort. Dat is zalige service

Smaken verschillen

Ik had een proefpakket besteld. De cups zijn helaas gewoon niet mijn smaak, ik vind ze echt niet lekker. Maar smaken verschillen natuurlijk, het zegt niks over de kwaliteit van het product. Het concept en idee sprak me wel erg aan, jammer

Geweldig tussendoortje

Na het sporten, bij de koffie of in de auto.... als ik trek krijg neem ik een heerlijke stroap. Verschillende smaken maar mijn favoriete is toch de witte chocolade met koffie vulling... Service is goed... bij de bestelling een kaartje en deze keer ook een sleutelhanger... Ik ben super tevreden met stroap....

Heel lekker

Lekker tussendoortje van chocolade die vult en ook nog eens weinig calorieën. De nootjes ook heerlijk!

genieten

Heerlijke cups. Koffie witte chocolade is mijn favoriet. snoepen zonder schuldgevoel

Heerlijke chocolade

Fijn om af en toe toch chocolade te kunnen eten en je niet hoeft na te denken dat het ongezond is. doordat er weinig suikers in zitten heb ik ook geen last van me beroerd voelen. Wat ik normaal wel heb wanneer ik teveel aan suikers eet door de vele eiwitten past het ook nog eens goed in mijn nieuwe levens style met een gastric sleeve

Erg tevreden !

Lekkere trakaties voor jezelf voor af en toe tijdens het afvallen / op gewicht blijven Super snelle verzendservice!

Zalig genieten met minder suiker!

Ideale snack als je zin hebt in chocolade en toch verantwoord wil genieten

heerlijke producten

oprecht heel lekker

mijn verwachtingen waren heel laag maar jeetje wat lekker. ik raad de melk chocolade en witte chocolade met de pinda kaas aan. ik ga zeker nog eens bestellen.

Erg lekker!

Alle 4 de smaken bevallen wel. Het is mooi in te passen qua koolhydraten. Een smakelijk tussendoortje.

Super lekker, passend binnen dieet

Heerlijke snack

Super lekker!!!

Ik vind Stroap super lekker, verantwoord en goed vullend!!!

Heerlijke verantwoorde chocolade

Bestelling ging makkelijk en snel, kortingscode ook in combinatie met actie dus dat is top! De chocolade cups zijn netjes verpakt en de bezorging is snel. Fijn dat het een brievenbus pakketje is. Ik zou zeggen bestel!!

Superlekkere producten

Stroap is echt lekker, handzame verpakking die je goed kunt meenemen. Het kan ook nog in de koffie. Op die manier kan ik op een fijne manier tussendoor eiwitten innemen.

genieten

Ik heb de witte chocolade /koffie cups, en vind dit echt een tractatie. De andere smaken vind ik persoonlijk iets minder

heel erg lekker

super, ben er erg blij mee goede vervanger voor chocolade

Super lekker!

Goede service Heerlijk product

Ze zijn geweldig

Na mijn maagverkleining heb je tuurlijk zin in iets lekker maar je wil wel een verantwoord tussendoortje. Makkelijk mee te nemen. Ik gebruik zo ook als toppunt voor op de kwark

Had er meer van verwacht

Levering was top. Alleen had ik meer van de smaak verwacht, er zit naar mijn mening weinig smaak aan, maar over smaak valt te twisten.

Easy proteins!

Heerlijke smaak, handige meeneemverpakking en snelle levering voor je dagelijkse portie eiwitten!

Geweldige snack

Jammer dat ik net een week voor de aanbieding heb besteld, had wat geld gescheeld, maar vooralsnog een heerlijke snack die mij tijdens het afvallen laat genieten van chocolade!!

Echt een delicatesse

Heerlijke chocolade met lekkere vulling.

Over Stroap

Stroap bedenkt, ontwikkelt, produceert en verkoopt Smart Snacks, met de volgende kernwaarden - kenmerken: - genieten zonder schuldgevoel - eiwitverrijking - suikerarm - met extra vezels - indien mogelijk glutenvrij Daarbij richten we ons op het momentje bij de koffie, dat momentje tussen lunch en avond eten, of dat momentje 's avonds op de bank bij de tv. Ideaal ook voor op kantoor, als noodvoeding in je werktas, na het sporten of voor onderweg. De eiwitten helpen bij langere verzadiging zodat je weer door kunt zonder telkens opnieuw cravings te krijgen. Ons eerste product was een suikerarme en eiwitrijke peanut butter cup: melk chocolade gevuld met pindakaas. Ondertussen hebben we meerdere smaken en werken we aan uitbreiding van het assortiment. We willen iedereen kunnen laten genieten van snacks, zonder het oog op hun doelen te verliezen.