Uniek exemplaar

Ik heb van een oude chesterfield een compleet nieuw bankje gemaakt door er een lekker kussen voor te bestellen in een leuke print. Goed bestelproces en goede kwaliteit.

‘Nog steeds’ geweldige service.

Alsof er geen 10 jaar tussen zat werd ik op dezelfde professionele, meedenkende, klant gerichte manier geholpen als in 2015. Geen vraag is teveel! Zelfs kort voor in productie nemen van het bestelde wordt er contact gezocht omdat er iets was gezien dat niet helemaal klopte. ‘Hoe wilt u dat deze keer graag hebben?’ Als er 12 punten gegeven hadden kunnen worden had ik dat gedaan. Een TOP bedrijf!

Ruime stofkeuze, duidelijke uitleg wat betreft de maatvoering. Goede communicatie via de mail over de voortgang van de bestelling. Kortom top!

Te grote kussenhoezen

Het is een mengeling van gevoelens, maar vooral onvrede. Mijn eerste bestelling werd na 2 weken bezorgd. De tweede bestelling pas na 5,5 week. De reden werd per mail ook niet echt vriendelijk medegedeeld. Helaas was er ook nog eens 1 rug en 1 zit kussenhoes aan iedere kant een centimeter te groot. Dit met foto's en per email gemeld en het antwoord was uiteindelijk: stuur maar op, dan kijken wij wat we kunnen doen. Dat zou betekenen dat ik weken zonder kussenhoes zou zitten. Of stuur maar einde zomer, je kunt het best gebruiken. Het is niet aan dit bedrijf om dat te beslissen. Helaas was het ene werknemer aardiger in beantwoordinf dan de andere. Om de zomer niet te verliezen moeten wij op eigen kosten (wat net zoveel is als de verzendkosten die ik dan toch ook had moet betalen), nu de hoes kleiner laten maken bij een naaiatelier in het dorp of 3 maanden wachten op hun herstel. Voor ons is dan maar extra kosten maken in het dorp om zsm te kunnen genieten van de kussen de oplossing. Dit is helaas erg jammer en het geeft niet echt een veteouwbaar gevoel. De andere kussens waren wel mooi, maar helaas in zijn geheel niet. Ze hebben niet eens aangeboden om de verzendkosten of de kosten voor herstel te betalen. Retourzenden was voor hen de enige oplossing. Ik zou hier nooit meer bestellen.

Simpel en vlot je eigen kussens creëren!

Heel tevreden met de maatkussens! Wat ik vooral goed vond, is de ruime keuze aan stoffen en kleuren. Ook de bestelsite werkt heel prettig: het doorgeven van de maten en het samenstellen van de kussens ging super makkelijk. Met de extra aanwijzigingen naast de vragen kan het bijna niet fout gaan. Alles verliep soepel.

een prachtig resultaat!

Wij hadden nieuwe hoezen nodig voor onze tuinzetel. Dit was geen eenvoudig model, het kon niet met een rits maar moest op maat gemaakt worden met onderaan een sluiting met velcro. Een oude hoes werd opgestuurd en werd perfect nagemaakt. Dank voor de vlotte communicatie en service!

Klantvriendelijk, goeie begeleiding en goeie prijs/kwaliteit.

Van begin tot eind goed meegedacht. Mooie kwaliteit stoffen en vulling. Perfect maatwerk. In 1 woord TOP. We hebben onze rondzit in de caravan verbouwd en zijn er super blij mee. Het is werkelijk prachtig geworden. Heel erg bedankt dames van team NoFruit. Jullie zijn kunstenaars. Hulde.

Prettig

Prettige ervaring , goed contact en goede levering op tijd

Supergoede service en contact!!

Al meerdere keren kussens en nu ook losse hoezen besteld. Fijn contact en ze maken alles waar wat ze zeggen!!!

Top personeel!

Communicatie als zeer prettig ervaren. Afspraken worden nagekomen,er is veel mogelijk en niet onbelangrijk,er wordt kwaliteit afgeleverd! Al met al, ik raad dit bedrijf aan!

Snelle, goede service

De bestelde kussenhoes snel ontvangen en precies op maat.

Betrouwbaar en prima kwaliteit

Supermooie kussens exact op maat gemaakt. Snelle levering. Ik ben dus bijzonder tevreden.

Uitstekende prijs/kwaliteit/service met handzame online keuzehulp

Uitstekende prijs/kwaliteit/service met handzame online keuzehulp

Top werk op maat!

Voor ons buitenverblijf wilden we graag passende zit en rugkussens op de loungebank naast de open haard. Via google kwamen we uit bij No Fruit. Na de ontvangst van de kleurstalen onze keuze gemaakt en de maten door gegeven. Uiteindelijk een prachtig resultaat wat heerlijk comfortabel zit.

Heel tevreden!

Duidelijke website om zelf je kussens op maat te ontwerpen. Heel ruime keuze in stoffen met duidelijke uitleg over de kwaliteit ervan. Vriendelijke en leuke mails. Heel netje afgeleverd en feilloos resultaat.

Mooi product volgens afspraak

Super tevreden

Nofruit is klantgericht, service gericht en vriendelijk!

Behalve dat ze iets goeds leveren, voegen ze ook iets toe: persoonlijkheid, en ouderwetse vriendelijke gezelligheid. Tel daarbij op dat ze meedenken, mee doen, snel en adequaat reageren en oplossingen bieden. Het is bijna jammer dat hun producten zo lang meegaan!

Top kussens

Ik heb al vier jaar de ultiem lou gen kussens en zien er nog steeds perfect uit. Daarom net nog twee kussen besteld en deze zijn ook super

Wauw

Mega mooie kussens. We hebben ze pas, dus kan nog niks over de kwaliteit op termijn zeggen, maar over het bestelproces en het resultaat wel en die zijn super!

Wederom top geregeld

Voor de 3e keer een kussen besteld bij nofruit, dit keer eentje op maat: in het kussen moest een hoek komen. Super goed begeleid hoe de mal te maken, vriendelijke mensen. Kussen werd sneller geleverd dan in eerste instantie aangeleverd. Wederom weer top.

Geweldige service en mooi maatwerk!

Goed geholpen voor overleg en kussens zijn mooi en perfect op maat gemaakt! 7 jaar geleden ook gekocht bij jullie en nu alleen een mooie nieuwe hoes erom omdat de zitvulling nog heel goed was! Bedankt nogmaals team Nofruit! Mvg. Monique

Mooie hoezen, past perfect om de kussens die ik al had

Eerst kleurstalen aangevraagd, die werden snel geleverd. Daarna de hoezen besteld en die waren sneller dan verwacht in huis. Staan supermooi op de loungebank!

Zeer vriendelijk personeel & altijd goede kwaliteit geleverd

Als eigenaar van AKQA Beach ben ik zeer tevreden over de kussens die we besteld hebben bij No Fruit. De kwaliteit is bijzonder goed en onze gasten zijn hier zeer over te spreken. De prijs is zeer schappelijk. We hebben recent een 2de bestelling gedaan en volgend seizoen verwacht ik opnieuw meer kussens voor onze Beach bedden te bestellen. Absoluut aan te bevelen!!!

Heel blij mee!

Ik heb nieuwe kussens en hoezen voor mijn loungebank besteld. Fijn dat het mogelijk is om vooraf stofstaaltjes te bestellen. De besteltool is handig in gebruik. Ik werd per mail goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Netjes geleverd. Ziet er mooi uit. Ik ben er erg blij mee.

Zeer goede kwaliteit van stof, mooi afgewerkt en snelle levering.

Bovendien heel vlotte communicatie.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught