Laden reviews...
299 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten spreken lovend over de kwaliteit en afwerking van kussens, met aandacht voor juiste maten en betrouwbare levering. Het team wordt als klantvriendelijk en deskundig beschreven, met heldere uitleg over stoffen en ontwerpen. De algehele ervaring blijft positief door een eenvoudig bestelproces en goede service.
Echt super service! De maat klopte precies en we zijn super blij met onze prachtige kussens!
4 June 2026
Rosanne
Amsterdam
Mooie kussens geleverd, wel iets later dan beloofd
3 June 2026
Riekus de Vries
Diemen
Nadat we een aantal stalen hadden ontvangen, hebben we besloten om de kussens te bestellen. Er werd duidelijk gecommuniceeerd dat de bestelling ontvangen was en wanneer de verwachte levertijd zou zijn. Het was wel spannend want je weet niet of de kussens wel het juiste zitcomfort hebben of de kussens passen in de stoelen etc. Nadat we de kussen hadden opgehaald, kan er maar 1 conclusie zijn. Het is fantastisch. Juiste maat, juiste zitcomfort en de kleur is precies wat we voor ogen hadden.
3 June 2026
M. Klop
Gorinchem
Onlangs maat kussens besteld voor onze loungeset. Wat ik als heel prettig heb ervaren is het persoonlijk contact en het meedenken van de medewerkers van Nofruits. De geleverde kussens zijn echt top!
1 June 2026
J. Reijmer
Doetinchem
Kussens zijn prachtig en de service is top. Vontact met het vedrijf is zeer makkelijk en ze denken mee.
31 May 2026
Zoë Morris
Vinkeveen
Veel keuzemogelijkheden, kwalitatief goede producten, snelle levering, erg tevreden!
31 May 2026
Sacha
Almere
Het resultaat van mijn bestelde kussen op maat is Top! Dikke pluim. Past precies en netjes afgewerkt.
30 May 2026
Ellis Volger
Andijk
De kussens zijn wat ik ervan verwacht had Prettig en snel contact gehad om advies in te winnen
30 May 2026
lourien thomassen - meulenbeld
Harderwijk
Het kussen voor mijn halbankje was op tijd geleverd en voldoet 100% aan mijn verwachtingen. De stof zit mooi strak om het schuimrubber heen en de stof had ik al gekozen door proefmonstertjes te bestellen.
Saskia
Maastricht
We zijn heel blij met onze nieuwe kussenset voor onze buiteneethoek. Het uitzoeken van de stof, ging door de gekregen samples, gemakkelijk. Evenals het proces van ontwerpen van de kussens. Is er goede uitleg bij een je kunt altijd vragen. We zijn zeer tevreden!
Marieke van Genderen-Maljaars
Haamstede
Heel mooi kussen , netjes afgewerkt en heel goede service ,
Nico Vanhinsberg
Oostende
We zijn blij met de tuinkussen hoezen. Goede communicatie vooraf maar desondanks toch een hoes verkeerd in spiegelbeeld gemaakt. Ondanks dat we de hoes hadden opgestuurd naar Nofruit. En helaas nu weer een levertijd van 6 weken voor die ene hoes.
Inge
Wijk bij Duurstede
Goeie ervaring.
25 May 2026
lina
Antwerpen
Het bestellen op de site is een makkie. De levering was veel sneller dan we dachten. We hadden een redelijk " eenvoudig" kussen, de kwaliteit is goed en zoals verwacht. Een aanrader dus.
24 May 2026
Esther Stom
Utrecht
Kwaliteitskussens, kleur/stof exact conform staaltje, ambachtelijk gemaakt en met prima rits
23 May 2026
Poppy
Amsterdam
De op maat bestelde kussens zijn geweldig. Mooi gemaakt, lekker stevig, het is de prijs zeker waard.
22 May 2026
Jan Hugo de Wit
Almere
Maatwerk besteld voor antiek bed van 190x80 cm dat als loungebed buiten gaat dienen. Kussens passen perfect en zijn mooi afgewerkt.
18 May 2026
Maia
Herne
Voor ons horecabedrijf hebben wij meerdere zitkussens laten maken. Goed advies, goede kwaliteit en snelle levering.
16 May 2026
Jerry de Vries
Hilversum
Wij zijn zeer tevreden met de kussens. Ga zo door!!
16 May 2026
Anne Penninga
Zwolle
Product volgens verwachting
14 May 2026
Sietse Bosch
Hurdegaryp
Afmetingen zoals ze moeten zijn, idem voor het kleur en de afwerking. Zou ik aan iedereen aanbevelen.
12 May 2026
Geert D’hondt
Roeselare- België
In de showroom geweest, goede hulp bij uitzoeken van de stoffen en combinaties maken. Het resultaat is fantastisch. Een geweldige loungeset waar we trots op zijn!
12 May 2026
Mariska Strik
Leusden
Voor ons Camperinterieurbouw bedrijf VentureVans bestellen wij altijd onze kussens bij Nofruit. En het is altijd weer een feestje! Ze denken goed met je mee, hebben ontzettend veel keuze in stoffen en kussens en ze zijn ontzettend aardig en klantgericht! Keep up the good work Nofruit!
11 May 2026
Hanneke de Jong
Rosmalen
Zonder op details te letten plaatste ik een bestelling. No fruit nam contact op en legde voor waar we nog een keuze in moesten maken en behoedde ons zo voor een foutieve bestelling. Levering ging vlot. Kussen zitten lekker.
9 May 2026
Myriam van Rooij
Utrecht
Makkelijk te bestellen, levertijd eerder dan aangegeven. Nette bezorging. Materiaal goed en netjes afgewerkt! Aanrader dus!
9 May 2026
Linda De jong