Prima communicatie en op tijd.

Prima communicatie en op tijd.

Kussens zien er super uit

Kussens zien er super uit. Snelle levering. En wij hadden geen standaard maten dus er mailde nog wel iemand of het wel klopte. Dat is wel goed om te horen dat ze het niet zomaar maken maar er ook over nadenken. Wij zijn zeer tevreden!!

Echt een FANTASTISCH bedrijf

Echt een FANTASTISCH bedrijf ! Super gemotiveerde mensen die steeds je vragen beantwoorden met een brede smile! Onze kussens zijn SUPER mooi ! Maar wat vooral belangrijk is vond ik althans persoonlijk , is de gemakkelijke werkwijze waar mee je aan de slag kan gaan. Alles is zo gemakkelijk uitgelegd en als het nog niet gaat gaan ze met jou in overleg! Wij zijn in ieder geval zo tevreden dat ik reclame maak en 2 van mijn collega's gaan jullie alvast contacteren voor nieuwe kussens! Zo zeggen : DOE ZO VOORT LIEVE MENSEN Lieve groetjes., Chantal

Voor de teeede keer kussens vpor de�

Voor de teeede keer kussens vpor de boot gekocht. We zijn weer 100% tevreden

De bestelling online was erg�

De bestelling online was erg gemakkelijk en duidelijk. Bevestiging van bestelling kwam direct op de mail, daarna bleef het enkele weken stil en kreeg ik geen definitieve bevestiging. Na gebeld te hebben werd het direct opgepakt en geleverd. Uitvoering zag er prima uit. Het rug kussen op plank had ik iets degelijker verwacht, plank wat dikker. Bevestigen was makkelijk. Totaalplaatje is prima.

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.

Alleen maar lof

Alleen maar lof. Goede website: heel eenvoudig om een kussen te 'maken met mooi visueel voorbeeld. Snelle levering, goede communicatie over de levering. En de kussens zijn prachtig, zitten lekker stevig voor een prima prijs! De mond op mond reclame is al gestart.

Prima en snelle levering!

Prima en snelle levering!

verrassend goed

Zeer tevreden over de adviezen en ook over de uiteindelijke levering die aangenaam snel plaatsvond. Bij het modelleren van de kussen in de ontwerptool op de Nofruit site vond ik het overigens wel wat lastig om de wijzigingen goed doorgevoerd te krijgen maar het is uiteindelijk wel allemaal goed gegaan!

Uiterst tevreden

Uiterst tevreden, zeer snelle levering en helemaal naar wens. Communicatie perfect. Ster 6 verdienen ze zeker ook ??

Weer netjes

Al vaker hoezen en kussens besteld; altijd goed! Nu had helaas een van de twee hoezen een rommelige naad, maar dit werd supersnel en netjes aangepast.

Het is geweldig om met �meedenkers� te�

Het is geweldig om met �meedenkers� te werken. Wij zijn super blij met onze prachtige kussens en ophangbanden. Nn

Super! Het (gratis) bestellen van kleurstalen is prettig, zo weet je precies welke kleur je in huis haalt. Het kussen is precies geworden zoals ik wil, heel fijn. De kwaliteit is goed en de levering eerder dan van tevoren aangegeven. Heel blij met het resultaat!

Goede uitleg op de site en�

Goede uitleg op de site en communicatie. Kussens zelf vallen enigszins tegen.

goede service prima product

goede service prima product , makkelijk te bereiken

Zeer tevreden.

Zeer tevreden. Volgen de zaken goed op Prima materiaal

Een echte aanwinst

Een echte aanwinst, onze nieuwe tuinkussens. Perfect afgewerkt, prachtige kleur en snel geleverd. Een tikkeltje aan de prijs, dat wel.

Niet echt wat we hadden verwacht

Niet echt wat we hadden verwacht, niet stevig genoeg. Maar heel mooi gemaakt! Bedankt voor de snelle levering. Mvg, Ingrid

Duidelijke instructies & snelle service!

Duidelijke instructies op de website voor het opmeten! Snelle service en wat ik heel belangrijk vind is dat je continu op de hoogte wordt gehouden van de status bestelling via de mail.

Na het plaatsen van de bestelling goed advies ontvangen. Bestelling aangepast. Uitermate tevreden over het resultaat en de service en de snelheid van levering.

Super fijn bedrijf

Super fijn bedrijf. Goede service en communicatie

We zijn zeer tevreden!

We zijn zeer tevreden over de mooie kussens voor onze veranda. Het begon al met het contact. We zijn goed geadviseerd en geholpen met het opnemen van de juiste maten. Daarnaast was het zeer fijn dat we kleurstalen thuis mochten ontvangen! Kortom, we zijn heel blij met onze op maat gemaakte kussens!

Verhoogde zitpositie.

Wij hebben een kussen besteld voor onze 2-zits zetel. Omdat we inmiddels wat ouder geworden zijn wilden we een iets hogere zitpositie. Het 6 cm dikke kussen beantwoordt volledig aan onze verwachtingen.

Snel geleverd en prima kwaliteit

Snel geleverd en prima kwaliteit

De kussenhoezen voor onze caravan�

De kussenhoezen voor onze caravan passen precies

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught