Kussens Tuinbank

De kussens passen prima en zijn kwaliteitsvol afgewerkt. We zijn er heel blij mee!

Snel geleverde kussenhoezen voor tuinbank

Snel geleverde kussenhoezen voor tuinbank. Makkelijk online samen te stellen, snelle levering, past perfect. Prijs-kwaliteit verhouding in orde.

Goed advies na het opsturen van foto's�

Goed advies na het opsturen van foto's bestaande situatie. Uitstraling is precies wat wij voor ogen hadden met de comfortabele ' plofkussens' . Echt een mediterrane uitstraling. Erg blij mee. snel geleverd ook nog.

Een prachtig zitkussen op maat voor�

Een prachtig zitkussen op maat voor onze erker laten maken. Super tevreden over het meedenken en het eindresultaat!

alles correct

alles correct, vlot en snel verlopen

Uitstekend!!!

Heel duidelijk en leuk online contact.

Twee keer een bestelling geplaatst, kwaliteit is goed, levering kort tov de aangegeven tijd.

Alles was top

Alles was top, snelle reactie op mijn vragen, snelle afhandeling van mijn bestelling, gewoon top, jullie zijn een top bedrijf

De kussens zijn prima

De kussens zijn prima, helaas ontvingen wij maar 1 set en we hadden twee sets besteld. De tweede set was om onduidelijke redenen naar een volstrekt ander adres gestuurd. Deze tweede set kregen we uiteindelijk pas een week later, na het nodige , soms verwarrende berichtenverkeer. Piet Swart

Voor de 3e keer een succes.

Voor de 3e keer met heel veel succes kussens besteld!

Prima geregeld

Prima geregeld, alles ziet er goed uit. De communicatie was erg prettig. Hier gaan we nog lang van genieten.

Top precies op maat en supersnel�

Top precies op maat en supersnel gemaakt en bezorgt

Super! Heel tevreden. Echt mooie kussens, mooie stof. En een super snelle levering! Top dus;)

TOP maatwerk

De kussens werden precies volgens opgegeven maten geleverd, ook met de schuine kanten, TOP. De bank waar ze op liggen heeft een actieve zit en de kussens zitten heerlijk, De levertijd was ook onverwacht snel.

De kussen is hoogwaardig afgewerkt en�

De kussen is hoogwaardig afgewerkt en zit comfortabel

het kussen is precies wat ik bedoeld had

het kussen is precies wat ik bedoeld had

Zeer goede service en meedenkend

Zeer goede service en meedenkend. Snelle levering en mooie kwaliteit. Heb nu 4x all weather kussens besteld. Altijd prima!

Mooie stof

Mooie stof, strakke afwerking. Ik ga blij het voorjaar in

Perfect afgewerkt en snel geleverd

Snelle , correcte levering. Perfect afgewerkte materialen.

prima service en mooi product

prima service en mooi product. Ik kon al mijn vragen kwijt en kreeg een duidelijk antwoord en de kussens zijn precies zoals besteld en verwacht. Echt een aanrader!

Persoonlijke benadering en snelle�

Persoonlijke benadering en snelle service!

Goede kwaliteit, mooi en precies op maat gemaakt. Ook een vlotte levering. Wij zijn er blij mee!

Mooie kussens

Mooie kussens, maat klopt precies. Snelle levering. Dik tevreden!

Wat een fijne zaak om te bestellen

Wat een fijne zaak om te bestellen! De website is duidelijk, de telefonische hulp vriendelijk en deskundig. Heel fijn dat de bestelling gecontroleerd wordt op foutjes, zodat je ook echt krijgt wat je graag wilt. Nu de kussens ook nog eerder klaar zijn dan was afgesproken, kan Nofruit helemaal niet meer stuk bij ons!

Super kwaliteit

Super kwaliteit , zeer nauwkeurig qua maatvoering en heel erg vlot geleverd! With compliments, Richard en Wil Gelsing.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught