Top service en kwaliteit

Altijd goeie kwaliteit en extra verzoek perfect uitgevoerd.

Uitstekende service en kwaliteit.

Uitstekende service en kwaliteit.

Aanrader

Goede service, goed bereikbaar, denken echt mee over een goede oplossing en leveren top kwaliteit.

Prima.

Prima. Goede afwerking. Snelle levering

Super service

Super service, mooie kwaliteit! Ze denken mee en nemen contact op als ze twijfelen aan de bestelde afmetingen. Ik ben heel erg tevreden en zou deze site aan iedereen aanraden!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Snel geleverd. Goede communicatie.

Heel tevreden!

Super snelle levering, mooie kussens (die ook lekker zitten!) en goede service (ze denken met je mee). Kortom, heel tevreden!

Beste Service ooit

Beste Service ooit Kussens besteld voor onze bank in de voortuin, verkeerd opgemeten, volgende dag hier op geattendeerd door no-fruit samen met een advies voor een betere maat kussens, hier in mee gegaan en het resultaat is uitmuntend. Dag later kleine streep/productie fout geconstateerd, contact gehad en werd netjes een nieuwe aangeboden. Dit noem ik sevice. Zeer vriendelijke medewerkers. Super goeie/ mooie kwaliteit kussen voor een nette prijs. Mijn volgende kussens komen zeker weer hier vandaan

Attente begeleiding aanschaf kussens

Attente begeleiding aanschaf kussens, mooi op tijd geleverd, kwaliteit pr�ma

Erg duidelijke site, kussenhoes sneller geleverd dan werd aangegeven. Ondertussen word je goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Zeer tevreden klant!

Tevreden klant!

Snelle en keurige levering. Werd per mail goed geinformeerd.

L-bank onder overkapping

Onder onze overkapping hebben we een L-bank op maat laten maken. De bank is ongeveer 3 x 2 meter en zeker geen standaard maat. Eigenlijk wilde ik graag plofkussens in deze bank. Het Nofruit Team adviseerde om dat met de diepte van de zitting niet te doen. Blij dat we het advies hebben opgevolgd en de kussens waren supersnel binnen. De korte levertijd heeft misschien ook wel te maken dat het nu geen seizoen is, waardoor we er al enkele momenten van hebben kunnen genieten. Super tevreden over de stof en de uitstraling van de bank. Goede service, vriendelijke medewerkers, supersnel geleverd en een prachtig resultaat!

Snelle levering en topproduct

Snelle levering en topproduct. Verwachtingen waargemaakt.

strakke kussens

strakke kussens, mooie, zware kwaliteit. Erg blij mee

maatkussens

Een vlotte website, dat je stap per stap helpt. Het aanmelden verloopt echter niet altijd even vlot. Je voelt echt dat hier een team achterstaat dat service wilt leveren en kwaliteit nastreeft in alles. Zeer vlot contact. De kussens voldoen 200% aan de verwachtingen. Wij zijn heel tevreden en raden deze firma aan ieder aan!

Duidelijke en leuke manier van�

Duidelijke en leuke manier van communiceren. Houden zich prima aan de afspraken.

Correcte en zeer vlotte service

Correcte en zeer vlotte service

Heel blij

Heel blij, goed advies, mooie kwaliteit en snelle levering!

Lounge kussens

Lounge kussens besteld Ziet er zeer netjes uit. Wel hardheid van de zitkussens onderschat. Maar dat is wennen dus komt goed.

Wat een toppers!

Wat een toppers! Ziet er geweldig uit :-)

Bestelproces werkt heel eenvoudig

Bestelproces werkt heel eenvoudig, je wordt goed op de hoogte gehouden van de verwachte levertijd. Hoezen zijn naar verwachting.

Mooie producten

Mooie producten, veel keus, snelle levering en zeer vriendelijke communicatie!

Zeer tevreden, uitstekende en snelle service. Mooie afwerking en voldoet aan alle wensen.

Ik had een kussen besteld voor mijn�

Ik had een kussen besteld voor mijn neef die was er zo blij mee .mooi afgewerkt en heel snel in huis top !!!

snelle levering zondag besteld vrijdag�

snelle levering zondag besteld vrijdag in huis en niet onbelangrijk het ziet er kei schitterend uit. Groeten van Paul uit Leeuwarden

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught