Het was een niet zo gemakkelijk�

Het was een niet zo gemakkelijk projectje voor onze keuken zithoek , maar wij werden per mail Heel goed geholpen ??mijn man zijn meetkunde , jullie advies en mijn zithoek ziet er prachtig uit . Ik bel heel blij , wij gaan zeker nog bestellen .

Goede morgen

Goede morgen: De bestelling was snel en zoals de op gegeven maten perfect afgeleverd. Een advies is misschien om evt vormgeving veder uit te bereiden, rondingen of hoeken afronden in plaats van scherp af te werken.

Goed, snel, duidelijk

Vanaf het begin heldere en vriendelijke

Vanaf het begin heldere en vriendelijke Communicatie over de bestelling en levering. Levering conform afspraak. Erg tevreden over de kussens en de geleverde kwaliteit. Ook over de geboden nazorg (niet nodig).

Supergoede service!

Supergoede service! Ik kreeg heel snel reactie op mijn bestelling. Heel vriendelijke medewerkers!! De klantenservice is voor een bedrijf heel belangrijk,dikke pluim voor de medewerkers!! Ik had een groot kussen besteld dat met dat materiaal niet goed behandelbaar zou zijn. Ik kreeg de dag na m'n bestelling al een mailtje om me aan te raden voor een ander materiaal te gaan. Ik heb dit aangepast en heb een groot kwaliteitskussen gehad. Ze liggen super!!

Prima kwaliteit en snelle service.

Prima kwaliteit en snelle service.

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering. Kussen zitten perfect.

Snelle en goede levering en konden�

Snelle en goede levering en konden zelfs terug zoeken welke stof ik in 2018 had besteld ... chapeau

Leuk dat jullie de kussens even checken�

Leuk dat jullie de kussens even checken met jullie ervaring en verbeteringen aanbrengen!

Goede kwaliteit en top communicatie!

Goede kwaliteit en top communicatie!

Prima en snelle levering van de kussens�

Prima en snelle levering van de kussens voor mijn boot. Na aanlevering door mij van de mallen pasten de hoezen precies om de oude vulling.

Supergoede kwaliteit

Supergoede kwaliteit, veel keuzemogelijkheden en duidelijke communicatie en oplossing wanneer er een probleem opduikt.

Kussen is prachtig

Kussen is prachtig. Service perfect. We zijn er blij mee

vervanging zit kussenvulling loungeset

De website geeft duidelijk aan hoe de maten moesten worden gemeten. Ook de product informatie is geheel naar verwachting met wat er is bestel. Maandag besteld, vrijdag keurig bezorgd. AH

Goed en mooi materiaal en super snel�

Goed en mooi materiaal en super snel gemaakt. Erg blij mee

Goed op maat

Goed op maat netjes

Very quick response

Very quick response, quality work

Onduidelijk stappenplan, mooi kussen

We vinden het onduidelijk hoe je moet aangeven dat je een wandplank achter je kussen wil. Dat zit niet in het stappenplan verwerkt. Daardoor kwam er wat miscommunicatie. Maar daarna is de bestelling opnieuw in gang gezet. Dat is prima gegaan. Het kussen hangt nu mooi aan de muur.

Top service!

Top service!

h��l mooi en h��l snel

h��l mooi en h��l snel, h��l erg bedankt!

Eerste bestelling, beloofd dat we terug komen!

De vorm, de kleur, de kwaliteit (voor wat ik er nu aan kan beoordelen), zoals beloofd en zoals weergegeven was! Tot nu toe zekers meer dan tevreden!

De site is erg overzichtelijk

De site is erg overzichtelijk. Ik heb staaltje opgevraagd deze waren snel binnen en de kussen voldoende aan de eisen. Ik wil even zeggen dat ik enorm blij wordt van de e-mails die verzonden worden over de status. Ik zal zeker nog een iets bij jullie bestellen. Bedankt!!

Mooi afgewerkte kussens

Mooi afgewerkte kussens. Snelle levering. Snel antwoord en behulpzaam bij vragen.

Prima als altijd

Zoals ik gewend ben, zoals altijd prima service en prima kussen:-)

Heel goed en een uitstekende klantenservice

Heel goed en een uitstekende klantenservice. Vooral de normale bereikbaarheid is al een pr�, want bij veel bedrijven heb je dat niet meer.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught