Een tevreden klant

Aantrekkelijke en duidelijke No fruit-website. Goede service m.b.t. stof- en kleurstalen. Tevreden over de bestelde kussen �n over de communicatie van No fruit, van het bestellen tot de levering.

Goede prijs-kwaliteit en service was�

Goede prijs-kwaliteit en service was top!!!!

Geweldig mooi op maat gemaakt kussen

Geweldig mooi op maat gemaakt kussen, ziet er prachtig afgewerkt uit. Heel makkelijk online zelf te bestellen mbv de mogelijkheid om zelf te ontwerpen! Zeer tevreden over dit bedrijf!!

Snel en top kwaliteit

Snel en top kwaliteit

Mooi stevig kussen

Mooi stevig kussen. Past perfect op onze bank in de keuken. Perfecte kids vriendelijke stof. Snel geleverd.

Snelle levering, prima contact, prachtig resultaat.

Eethoek- en bakfietskussens

Super blij met zowel mijn eethoek kussens als met de kussens voor de bakfiets. Super goede service en er wordt door het personeel van NoFruit heel goed meegedacht. Een dikke aanrader!

Snel en makkelijk online besteld

Snel en makkelijk online besteld. Kussens zijn helemaal naar verwachting. In de toekomst ga ik voor m�n tuin ook nog kussens bestellen. ????

Mooi werk

Mooi werk. Prima pasvorm.

Super strak en netjes.

Super strak en netjes. Zit erg fijn. Super snel geleverd echt heel blij mee

Prima ervaring

Prima ervaring. Top kwaliteit. Alles volgens afspraak. Snelle levering. Heel goede communicatie. Vertrouwenswaardig bedrijf.

uitstekend

Aan te raden om je kussens hier te bestellen zelf alles opgemeten volgens hun voorschriften en ben echt tevreden over hoe het allemaal netjes past en keurig is gemaakt.

Perfect werk.

Perfect werk.

Snelle service! Wij zijn erg blij met onze erkerbank en kussens. Een fijne website waarbij je stap voor stap geholpen wordt om de kussen samen te stellen.

Kussen bank eettafel

Wij hebben een prachtig kussen voor op ons bankje aan de eettafel. Geheel naar wens, met het juiste advies van de behulpzame medewerkers van no_fruit!

Helemaal blij

Helemaal blij! Geweldige hulp en tips via de mail. Heel snel geleverd! ??

Uitstekend!

De service en de communicatie was erg aangenaam. Het kussen is precies op maat en erg mooi geworden!

Overtrek voor zitkussen is zoals we het�

Overtrek voor zitkussen is zoals we het hadden gewenst en na 1 week al bij ons, super!

Jullie hebben mij erg goed geholpen om�

Jullie hebben mij erg goed geholpen om de juiste keuze te maken door met mij mee te denken.

Goede producten en service

Kussens besteld voor bank gemaakt uit houtpaletten. Waren perfect op maat, zitten goed en kleur komt overeen met staal. Waren ook twee weken eerder klaar dan gepland!!!

Kussen zien er kwalitatief goed uit

Kussen zien er kwalitatief goed uit, helaas rits verkeerd, geen probleem met terug sturen. Netjes hoor. De rekening klopte niet, daar is iets om op te letten, maar na bezwaar werd het keurig opgelost.

Mooi afgewerkt kussen

Mooi afgewerkt kussen. Maat is perfect. Heel tevreden ??

Super! Snel en goede prijs!

Mooie kussens, snelle levering. Ik ben er blij mee!

Top product

Zeer snelle levering. Mooi afgewerkt. Past perfect!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught