Wat een service

Wat een service. Goed meegedacht, echt top. En prima prijs.

Goede begeleiding

Goede begeleiding, kussens volgens verwachting.

Super service en super product

Super service en super product

Uitstekend product

Uitstekend product, eenvoudige bestelling online en prima service en beantwoording van vragen. Kortweg een prima adres voor uw kussens.

Een kussen van 230 cm en schuine kanten�

Een kussen van 230 cm en schuine kanten : : Prima verzorgd.

De adviseurs van maatkussen.nl zijn altijd bereid om met je mee te denken. Dat doen ze over de stof, de dikte en het materiaal van de kussens en de manier waarop de kussens gemaakt kunnen worden. We hebben met een aantal adviseurs op verschillende momenten contact gehad en uiteindelijk de kussens via internet besteld. Ze waren veel sneller klaar dan verwacht en werden keurig verpakt naar ons huis verstuurd. De kussens zijn mooi en strak gemaakt. Dat is echt een vak apart. Zo mooi zou het ons zelf nooit gelukt zijn. We hopen van deze kussens voor onze camper nog jaren plezier te hebben, maar als we toe zijn aan een nieuw kleurtje of aan nieuwe kussens weten we waar we ze moeten bestellen.

Goede communicatie

Snelle, correcte en vriendelijke communicatie via de mail. Keurig verpakt afgeleverd en mooie producten!!

de derde keer dat ik kussens bestel

de derde keer dat ik kussens bestel, prima website, prima levering en de kussen zijn heel mooi en voldoen aan de verwachtingen. Ik kom de volgende keer weer terug!

Makkelijk contact, snelle reactie op mails, denken goed mee.

Zeer snel en goed.wordt heel goed�

Zeer snel en goed.wordt heel goed gecommuniceerd!! Zeer vriendelijk!!!

Niets dan lof

Niets dan lof. Snelle service en mooie producten

Boven verwachting snel geleverd!

Boven verwachting snel geleverd!

Klantvriendelijk, goede prijs kwaliteit verhouding

Klantvriendelijke en deskundige ondersteuning bij de bestelling. Super stevige kwaliteit. Snelle levering.

GOED ADVIES EN PRIMA ORDERAFHANDELING

GOED ADVIES EN PRIMA ORDERAFHANDELING Een maatkussen voor de erkerbank besteld, wilde dit kussen niet te dik hebben omdat het meer een esthetisch kussen zou zijn dan een praktisch (zit)kussen. Het advies vanuit Maatkussens.nl kwam om het kussen iets meer body te geven door een centimeter meer dikte erin aan te brengen, dit pakte verrassend goed uit en kon ook nog eens zonder extra kosten in rekening te brengen worden gerealiseerd. Ook het toevoegen van klittenband op het kussen nadat deze reeds was besteld, was geen probleem om nog even toe te voegen. Kennis, kunde �n flexibiliteit.......zijn een hoop bedrijven die een voorbeeld kunnen nemen aan de wijze waarop (online) orders hier worden afgehandeld. Zeker een aanbeveling waard!

Snelle levering (zelfs sneller dan�

Snelle levering (zelfs sneller dan initieel tijdens het bestelproces aangegeven) en heel blij met het maatkussen.

Vanaf het 1e telefonisch kontakt al een�

Vanaf het 1e telefonisch kontakt al een goed gevoel, vriendelijk, meedenkend, belangstellend en enthousiast. Proffesionele manier van werken en op zeer korte tijd geleverd. Kussens zijn van super kwaliteit en mooi gemaakt, zijn zeer tevreden.

Fijn dat je van te voren staaltjes van de stoffen kan bestellen. Levering was super snel en ben erg tevreden met het kussen.

Echt super mooi kussen en boven�

Echt super mooi kussen en boven verwachting snel geleverd. Wij zijn er erg blij en het zit voortreffelijk en ziet erg strak uit. Dus als iemand vraagt waar het vandaan komt dan zeggen we �Nofruit�??

Bestellen is eenvoudig

Bestellen is eenvoudig. Levering eerder als verwacht en het eindresultaat is geweldig.

Goede snelle service

Goede service - hulpvaardig - snel - ziet er prima uit. Adres om te onthouden

perfect, mooi afgewerkt kussen

hele duidelijke site om je kussen te kunnen bestellen. Binnen een week het kussen al binnen. Mooie kwalitei,t super netjes afgewerkt en erg blij mee!!

Makkelijke en gebruiksvriendelijke�

Makkelijke en gebruiksvriendelijke website! Mega mega veel keuze in alles en als je belt met vragen krijg je lieve mensen aan de telefoon die je met alles helpen! Binnen 1,5 week het eetkamer kussen en het past perfect! Nogmaals zeker een aanrader!

Heel blij mee

Heel blij mee

Zeer tevreden klant!

Eenvoudig systeem om in te voeren, snel en netjes afgeleverd, aankoop komt overeen met digitale afbeelding, stof en afwerking zijn mooi. Tevreden klant! En of hij lekker zit? Dat weet ik nog niet. Mijn bank is nog niet klaar omdat ik nog wacht op een deel van hout aflevering. Ik ga zeker het eindresultaat met jullie delen. Maar nog heel even geduld........

Top bedrijf

Top bedrijf. Klantreis klopt van A -Z