Goede informatie

Goede informatie, goed mogelijk om afmetingen in te voeren en maatwerkvormen en materialen te kiezen. Goede informatie na bestelling. Let wel goed op wat je maten zijn, je dienst deze zelf goed op te meten. Bij ons een mooi resultaat!

Mooi zitkussen voor op ons slaapkamer�

Mooi zitkussen voor op ons slaapkamer bankje. De kleur van de stof is exact hoe het in de beschrijving staat. Het naawerk is keurig en correct gedaan.

Snelle levering & gemakkelijk te�

Snelle levering & gemakkelijk te bestellen. Kwaliteit van het kussen is ook goed. Erg tevreden

Heerlijke bankkussens!

Allereerst bedankt Nofruit-maatkussens voor een snelle levering. De bankkussens hebben we inmiddels precies een week in gebruik en tot nu ze zitten heerlijk ??. En als het over een halfjaar ook zo heerlijk blijven, gaan we zeker ook voor de tuinmeubels aanschaffen.

Goed geadviseerd

Goed geadviseerd, alles perfect verlopen.

Rugkussen

Makkelijk stappenplan om het kussen te maken. Je wordt goed op de hoogte gehouden over wanneer je kussen komt. Ik vond het heel snel gaan.

Prima kwaliteit en snelle levering

Prima kwaliteit en snelle levering

mooie kussens en snel geleverd

mooie kussens en snel geleverd

Nemen de tijd voor je ( voor mij was�

Nemen de tijd voor je ( voor mij was dat zeker) Veel kleuren stalen ontvangen

Wat je ziet krijg je ook zeer goed snel�

Wat je ziet krijg je ook zeer goed snel top kussens

Perfect op maat en mooie kleur

Perfect op maat en mooie kleur. Vriendelijk geholpen.

Zo ontzettend blij met het op maat�

Zo ontzettend blij met het op maat gemaakte kussen. Veel eerder ontvangen dan verwacht en zo mooi gemaakt.

Geweldige ervaring!

Top, zowel het bestellen als de kussens!

Prima mooie kussens!

Kussens waren een eerder klaar en direct geleverd. Zien er prachtig uit. Lekker stevig is ook echt wel stevig maar zitten prima! Erg blij mee!

Mooi en erg tevreden!

Heel klantvriendelijk, goed advies, mooie kussens en snelle levering. Kortom erg tevreden!

Wij zijn heel blij met de resultaat,erg�

Wij zijn heel blij met de resultaat,erg mooi geworden,top De kleur is precies wat wij wilde

Helemaal tevreden! Prachtig product en goede service

Kreeg eerst al snel diverse stalen opgestuurd. En na de keuze en bestelling was deze ook snel binnen. Prachtig kussen! Goede berichtgeving over de diverse stappen ook. Oftewel helemaal tevreden

Dik tevreden!

Ik heb best veel proefstaaltje besteld die zonder problemen direct opgestuurd werden. Daarna bestelling geplaatst wat iets eerder klaar was dan verwacht. We hebben supermooie kussens binnengekregen! De �stevige zit� van de zitkussens is echt stevig. Als je iets meer wil loungen misschien een zachtere kiezen... Kleuren prachtig, naaiwerk keurig! Dik tevreden!

Zeer tevreden!

Zeer blij met dit op maat gemaakte zitkussen! Goede, kwalitatieve stof en een prachtige kleur. Absoluut degelijke verpakking ook. Ondanks de melding dat de levering later zou plaatsvinden, werd het kussen al binnen de week na bestelling geleverd. Topservice! Het gebruiksgemak van de website en de verschillende tools is ook heel fijn.

Prima service!

Prima service!

Prachtig kussen

Prachtig kussen! Wel opdringerige mailtjes als je niet direct je bestelling afrondt of reageert op staaltjes die je hebt besteld.

Snel, mooi en met veel liefde en enthousiasme gemaakt - aan de prettige mailtjes te lezen. Dit had ik veeeeeeel eerder moeten doen. En het zit super comfortabel

Super communicatie

Super communicatie. Er wordt meegedacht en daardoor hebben wij nu een super mooi kussen!

Toppie!

Toppie!!!!!!!!!

Top kussen en snel geleverd!

Goede kwaliteit. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Product is naar allen tevredenheid!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught