Wij zijn super tevreden want we hadden�

Wij zijn super tevreden want we hadden zelf een fout gemaakt en daar hebben ze heel positief op gereageerd.Kon gebeuren en het werd opgelost.De kussens werden opgehaald dunner gemaakt en weer super snel terug bezorgd.Wij zullen dit zeker aan andere mensen doorgeven. Wensen de medewerkers van NOFRUIT hele fijne en veilige feestdagen. Vriendelijke groet.Fam.G.v.d.Graaf.

Aanrader !

Na het krijgen van samples stoffen heb ik bestelling geplaatst die zo waar 2 weken eerder kwam . Ik werd netjes van a tot z op de hoogte gehouden . Het kussen staat erg mooi en ik raad dit bedrijf aan :)

Alles perfect geregeld en vlotte�

Alles perfect geregeld en vlotte afhandeling. Toppie

AANRADER

#NAAM?

Mooie kussen

Mooie kussen, goede kwaliteit. Daarnaast prettig communicatie met medewerkers en zeer snelle levering. Top, ga zo door.

Weer zo super snel en prima geregeld�

Weer zo super snel en prima geregeld bij maatkussens. Prima service en helemaal top! Ik ben blij met mijn nieuwe kussen. Programma voor bestellen werkt ook heel goed.

Uitstekende service

Uitstekende service, super tevreden

Goede service!

Goede service! Mooie producten. Erg tevreden.

Topkwaliteit

Ik bestelde een bankkeuzen. Perfect en zeer goeie kwaliteit

Ik kan Nofruit enkel maar aanbevelen!!

Ik kan Nofruit enkel maar aanbevelen!!! De website maakt het zo makkelijk om je gedroomde ontwerp tot in de puntjes uit te werken. Heb je een vraagje of is iets niet duidelijk dan krijg je heel snel antwoord. Supertevreden!!!!!!!

Snelle levering en keurig afgewerkt

Snelle levering en keurig afgewerkt. TOP????

Ideaal dit hoor

Ideaal dit hoor. Supersnel en zoals het op de website eruit zit, zo zien ze er precies uit....;

Heel blij met mijn kussen op maat

Heel blij met mijn kussen op maat! Perfect dat je vooraf een monster kunt bestellen om zo de juiste kleur te bepalen.

Prachtig kussen voor op mijn eetkamer�

Prachtig kussen voor op mijn eetkamer bank gemaakt. 2,40 lang, dus best een uitdaging, maar super strak geworden.

Prima kwaliteit en pasvorm en�

Prima kwaliteit en pasvorm en desondanks online besteld, perfecte afmeting en kleur dankzij jullie richtlijnen. Een aanrader.

Perfect kussen

Perfect kussen! Goede stevige zit.

Snelle levering, lekker stevig kussen.

Een kussen op maat nodig

Een kussen op maat nodig, stalen besteld voor de juiste kleur kwamen een dag later al binnen! Het bestellen van het kussen ging super makkelijk en stap voor stap, duidelijk en overzichtelijk. Kussen is ook sneller geleverd dan ze in het begin aan hadden gegeven dat was helemaal super!

Uitstekende service

Uitstekende service. Zorgen ook voor een goede oplossing bij aanpassingen. Heel veel lof!

Alle afspraken verliepen prima

Alle afspraken verliepen prima, levering ruim voor de vastgestelde datum en fijne kussens.

Eetkamer stoel kussen

Mooie stof, stevige goede vulling. Zelfs 1 extra hoog kussen laten maken Ivm thuiswerken. Door stevigheid werkt dat perfect

Super service

Super service ! Geen betere te vinden!

Goed bedrijf, goede service

Het opvragen van de kleurenstaaltjes is echt een aanrader. Deze komen ook overeen met de gemaakte kussens. Instructiescherm voor het zelf bepalen van je kussens erg overzichtelijk en daardoor simpel te doorlopen. Je wordt middels mail keurig op de hoogte gehouden van de levering. Goed bedrijf die de afspraken nakomt.

Wat een mooi bedrijf met een geweldige�

Wat een mooi bedrijf met een geweldige service. Alles klopt: van bestelling tot levering. We hadden zelf verkeerde rugkussens gekozen voor onze tuinbank. Tegen een kleine vergoeding zorgde Nofruit voor mooie nieuwe rugkussens. Topservice. Zal hen zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen.

Fantastisch!

Hier ga ik zeker nog eens bestellen. Super team, snel en geweldige service!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught