Goede service. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Een groot succes!

Voor de tweede maal liet ik een kussen op maat maken en ben over de gehele lijn perfect tevreden met zowel het resultaat als de service! De kwaliteit van de stof, de mooie kleur en de prachtige afwerking (met gouden koord) zijn andermaal helemaal zoals wij het ons voorgesteld hadden. Een absolute aanrader!

Mooi kussen mooie prijs en snel�

Mooi kussen mooie prijs en snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden over nofruit

Ik ben zeer tevreden over nofruit. Ik heb een kussen op maat laten maken voor een kerkbank bij onze eetkamertafel. Ik had eerst een heel aantal stalen aangevraagd. Uiteindelijk gekozen voor grijs velours. Wat er mooi en warm is. Om tot juiste keuze te komen heb ik via mail en telefonisch contact met nofruit gehad. Om zeker te zijn van juiste maat was advies om een mal op te sturen. Hij past nu perfect. Tevreden over communicatie en prijs kwaliteit verhouding. Ik zou ze dus aanbevelen bij vrienden.

Fijne site om je bestelling in te�

Fijne site om je bestelling in te voeren. Je wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling. En de levering is snel.

Prachtige kussens voor een goede prijs

Prachtige kussens voor een goede prijs. Ook het bestelproces was erg duidelijk. De levering was heel snel. Wij zijn blij met het eindresultaat.

Zeer tevreden! Op advies van Nofruit onze bestelling aangepast naar 3 kleinere ipv 2 grote rugkussens, fijn dat er meegedacht wordt. Helaas is toen alleen de nieuwe maat doorgegeven en niet het aantal gewijzigd maar na 1 telefoontje super netjes en snel opgelost!!

Prachtig kussen!

Prachtig kussen!

Super snelle levering en handige�

Super snelle levering en handige website.

Aanrader!

Mijn bestelling was veel sneller klaar dan verwacht en werd perfect geleverd. De kussens zijn mooi afgewerkt, en de stoffen van kwaliteit. Een aanrader over de hele lijn!

Uitstekend bedrijf

Uitstekend bedrijf Ik ben een zeer tevreden klant U kan staaltjes krijgen van de stoffen kleuren enz. Eigen ontwerp maken Het is snel geleverd en zeer goede kwaliteit plus nog eens zeer mooi afgewerkt Echt vakmanschap Ik raad het iedereen aan en u kan het altijd eens bekijken daarom hoeft u nog niet te bestellen maar u zal er wel inspiratie rijker op zijn U zal er zeker geen spijt van krijgen

De kussens gemaakt voor onze klepbank�

De kussens gemaakt voor onze klepbank zijn superstrak gemaakt door no fruit Netjes afegeleverd. Ook fijn dat je voor die tijd een aantal staaltjes van verschillende stoffen kon laten opsturen. We zijn erg tevreden.

Helemaal goed

Het hele bestelproces was erg duidelijk en makkelijk. We hebben precies ontvangen wat we hebben besteld en ook nog eens erg snel.

Perfecte levering

15 werkdagen werden 5 werkdagen voor geleverd werd. De kussens waren strak, mooi en precies zoals besteld. Erg tevreden.

Bedankt voor snelle en degelijke�

Bedankt voor snelle en degelijke levering van de vulling voor kussen.

Zeer vlotte en snelle service

Zeer vlotte en snelle service, duidelijk en makkelijk stappenplan om het kussen te maken. Zeker aan te raden.

Alleen maar positief

Ik ben zeer tevreden over de maatkussens en de dienstverlening. Ik kreeg ook goed advies om een kleine aanpassing te doen en dat was zelfs iets goedkoper. Het verschil werd netjes terugbetaald. De kussens werden ook sneller geleverd dan gepland. Ik kan alleen maar positief zijn.

We hadden alleen een kussentas nodig

We hadden alleen een kussentas nodig. Snel geleverd en verder ook prima!

Top service!

Goede service, nog sneller klaar dan eerst aangegeven en de kussens zijn prachtig. Aanrader!

Alles helemaal top geregeld en prachtig resultaat

Een hele duidelijke site om te bestellen met goede begeleiding, een vlotte en sympathieke reactie na de bestelling om eea af te stemmen en een snelle levering. Helemaal top!

Super kussens wij zijn er erg blij!

Super kussens wij zijn er erg blij! Keurig op de juiste maten en de juiste kleur. Aanrader! Ik ga er zeker nog vaker bestellen.

Topproduct en topservice!

Wat een leuk bedrijf is Nofruit! Via woonvloggers kwam ik uit op de website en ik was meteen nieuwsgierig. Het zag er allemaal heel eenvoudig uit. Alleen de juiste kleur kunstleer kon ik nog niet vinden. Heb 2x stalen besteld en dat was geen probleem (volgende dag al in huis). Ondertussen contact gehad met een supervriendelijke medewerker. Uiteindelijk besteld en het product was maar liefst 2 weken eerder klaar dan verwacht! En supermooi en zit heerlijk! Daarna heeft het team van Nofruit ook nog gereageerd op de foto's die ik op social media deelde. Hoe attent! En tot slot ook nog hele goede nazorg/garanties. Nog niet nodig gehad maar ze waren wel heel erg geruststellend aangezien het maatwerk is en ik nog niet bekend was met de leverancier. Dit noem ik nou een perfecte klantenservice van A tot Z! Als ik in de toekomst nog eens kussens nodig heb bestel ik ze 100% zeker bij Nofruit.

Mooi

Mooi, snel en top service

Precies wat we op hadden gehoopt�

Precies wat we op hadden gehoopt inclusief snelle levering

Mooie kussens!

Mooie kussens! Snelle levering!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught