Goede en snelle levering

Mooie stof en kleuren zo ook de maat is perfect

Opbergtassen voor tuinkussens

Fijn dat er opbergtassen voor tuinkussens op maat besteld kunnen worden. Ik had die suggestie in mijn vorige review gedaan en wordt nu op mijn wenken bediend! Kritiekpuntje is het verdomd kleine ritslopertje dat je in een donkere schuurt niet kunt vinden. Ik had graag een robuuste groffe stevige rits gezien dan deze priegelige. Maar het functioneert nu ik een sleutelhanger aan de ritsloper heb vastgemaakt.

Mooie kussens

Mooie kussens, snel geleverd!

Goede kwaliteit en super snel geleverd!

Goede kwaliteit en super snel geleverd!

Bank kussen op maat

De bestelling verliep vlekkeloos. Eerst 5 stalen besteld om de stof en kleur re bepalen, dit verliep super snel. Daarna het gewenste kussen op maat besteld. Nofruit hield me goed op de hoogte van de status van de bestelling, en binnen twee weken had ik mijn kussen op maat in huis. In ��n woord geweldig!!! Een dikke 10!!!

Goede service. Als je mailt, krijg je gelijk antwoord.

Super produkt

Super produkt. Mooi gemaakt, we zijn er erg blij mee.We krijgen alleen nog steeds een bericht dat we niet betaald hebben. Waarschijnlijk een foutje in de administratie. Kan gebeuren. Maar de maatkussens zijn echt top!

Kussens waren niet hemaal goed

Kussens waren niet hemaal goed qua formaat en hoes. Het wordt hersteld, resultaat nog niet bekend. Klantenservice is erg behulpzaam en komen ons ook tegemoet.

Goede service er word mee gedacht en�

Goede service er word mee gedacht en perfecte kwaliteit geleverd.ik ben zeer tevreden.top.

snelle service

Snelle service, en prachtige kussens! fijn dat er mee gedacht wordt, een kussen van 2,5 meter is inderdaad niet zo handig, en dus 2x 1.25 m

Snel antwoord

Snel antwoord, goed advies en correcte levering. Plus een mooi afgewerkt product. Heel tevreden!

Vriendelijk en gemakkelijk!

Goed geholpen. Fijn contact, goede communicatie. Website erg makkelijk te gebruiken. Eindresultaat ook mooi!

Goed en deskundig bedrijf.

Geleverd, na overleg, in een andere kleur. Prima opgelost en ik kreeg al snel een prachtige hoed geleverd met exact de opgegeven maten. Alles paste uitstekend. Heel fijn dat de, ook door No Fruit (Maatkussens.nl) vorig jaar geleverde, kussens in de winter goed beschermd zijn. Mooi product geleverd door een zeer klantvriendelijk en deskundig bedrijf.

De kussens voor onze zitbank waren snel�

De kussens voor onze zitbank werden snel geleverd. We konden op voorhand de stoffen bekijken door stalen te bestellen. De stalen werden ook heel snel opgestuurd. De zitkussens zien er zeer mooi uit. Net zoals ik ze wou.

Super snelle & correcte service

Super snelle & correcte service

Zeer tevreden - dankjewel

Beste, de kussens zijn heel hoogwaardig afgewerkt, de kleuren komen exact overeen met de stalen en de kleuren op de site. Ook kloppen maten op de millimeter. De kussen zijn binnen de twee weken, hoewel geheel op maat en volle corona-ellende, bij ons toegekomen. Dit is fenomenaal qua kwaliteit en service. Dat ze fantastisch zitten (ik zit er nu op terwijl ik deze geheel verdiende review schrijf) is het mooiste pluspunt... ik ga hier nog even blijven zitten. Dank, Een heel tevreden klant - NADA / Mosmuur.be

Binnenhoezen vergaan

De binnenhoezen van onze rugkussens waren aan het vergaan. Gratis nieuwe hoezen gekregen, zeer snel en perfect geregeld. Service zoals je bijna nergens meer krijgt. Echt top!

Prima product

Prima product

Prima website voor maatwerk kussens

Prima website. Redelijk gemakkelijk om zelf kussens of hoezen samen te stellen tegen betaalbare prijzen. Ruime keuze in soorten en patronen. De maat kun je zelf bepalen. Je kunt voor de stofpatronen zelfs gratis eerst een staalte laten opsturen (na 1 dag in huis). Goede en vooral vriendelijke en enthousiaste service. Wel iets langere levertijden maar voor maatwerk in dat zeer acceptabel. Kortom; prima webwinkel

Dit voorjaar prachtige kussens gekocht�

Dit voorjaar prachtige kussens gekocht voor in onze boot. Levering helemaal conform de afspraken, perfect. Deze zomer liet een naad van het kussen op de hoek los. Contact gezocht met Nofruit - Maatkussens, en ze hebben een verzendlabel gestuurd waarmee ik het kussen kon retourneren. Na een paar dagen hadden we het kussen weer terug, gemaakt en wel. Top service, ook wanneer het even mis loopt. Zeker een aanbeveling waard!

Betrouwbaar

Ik heb al een paar keer hier kussenhoes laten maken, ook kussenhoes met afwijkende maten. Altijd mooie producten en goede service. Communicatie verloopt ook altijd prettig!

Goeie begeleiding tijdens bestellen

Goeie begeleiding tijdens bestellen, super snelle service. Perfecte kwaliteit

Snel en degelijk maatwerk

Snel en degelijk maatwerk! Wij zijn heel blij met de kussens voor onze bank.

Snelle levering en kussen voldeden aan�

Snelle levering en kussen voldeden aan verwachting.

Kussens voor de loungestoelen.

Kussens voor de loungestoelen waren heel mooi afgewerkt! Voor volgend voorjaar de twee loungebanken voorzien van kussens. Wij hadden gekozen voor de rugkussen Tavira gestreept en voor de zitkussens Tuscany effen. Een mooi contrast.... Wij zijn er blij mee.....

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught