Alles vlekkeloos verlopen...van ontwerp�

Alles vlekkeloos verlopen...van ontwerp tot bestelling & levering. Nu hopen, dat het kussen vlekkeloos blijft.

Na het plaatsen van de bestelling werd�

Na het plaatsen van de bestelling werd ik gemaild door NoFruit. Ze vroegen wat ik precies wilde en gaven advies over wat wel en niet te doen. Hele goede service dus! En vervolgens een hele snelle levering!

Precies zoals gedacht

Jullie hebben een super mooi kussen�

Jullie hebben een super mooi kussen geleverd, mooie kwaliteit. Top

Goede kwaliteit juiste maten en snel�

Goede kwaliteit juiste maten en snel geleverd.

Goed, snel en voortreffelijk afgeleverd. Nu allen de administratie nog op orde krijgen:)

Snelle reacties en snelle service.

Snelle reacties en snelle service. En de kussens zijn echt helemaal top!!

3 kussenhoezen op maat

Heb 3 kussenhoezen om maat laten maken (de kussens had ik zelf al). 1 hoes past goed, de 2 andere hoezen vind ik net iets te groot waardoor ze niet strak om de kussens zitten. Misschien dat dit nog gebeurt als ik ze was. Verder prima service met eerlijke communicatie.

Superblij met onze chique loungebank

Supermooie stoffen, heel netjes genaaid en snel en goed geleverd! Helemaal blij met onze chique loungebank ??

Ruim op tijd geleverd

Ruim op tijd geleverd goede kwaliteit

Wij van BUS & ZO zijn zeer tevreden�

Wij van BUS & ZO zijn zeer tevreden over het resultaat van onze bestelling. De mensen van Nofruit/Maatkussens zijn enorm vriendelijk en ze leveren vakwerk. Wat ons betreft zijn en blijven zij onze 'Hofleverancier'!!

Kwaliteit + snelle levering

- Mooie en overzichtelijke site. - Kwaliteit product! - Snelle levering.

Hoezen perfect, schuimrubber weinig comfort

Service was helemaal goed, fijne communicatie. De hoezen zijn mooi en perfect afgewerkt. Helaas was het schuimrubber veel maar ook veel te hard. Het deukt niet eens een klein beetje in wanneer ik (67 kg) er op ga zitten. Het rugkussen ('altijd goed') is ook erg hard - deukt niet in wanneer je er tegen aan leunt. We hebben inmiddels beide stukken schuimrubber vervangen voor een flexibeler (zwaarder) schuimrubber, meer matras achtig waar veel meer vering in zit - zeker ook stevig, maar wel zacht, comfortabel en zich naar je lijf vormt. Zoals je wilt hebben op een fauteuil.

Top, vriendelijk en een aanrader

Top, vlot, vriendelijke klantendienst en product op tijd en goed verpakt afgeleverd. Verder was het product zoals online was aangegeven, tot op de mm.

goede service en levering goed�

goede service en levering goed materiaal, ga zo verder

langdurig proces / niet identiek

het heeft drie pogingen gekost om alles op maat te leveren. Nu hebben we eindelijk de kussens begin november terwijl we eind mei hebben besteld. Dat is jammer van het seizoen. Daarnaast: veel losse draadjes en de kussens zijn niet allemaal even dik gevuld. De stof is wel heel mooi en we zullen er ondanks dat het lang duurde echt wel plezier van hebben, maar na alle topreviews ben ik toch onaangenaam verrast.

Alles is optimaal

Alles is optimaal, vriendelijk, correct en snel behandeld en verzonden zoals alle vorige bestellingen. Was en ben zeer tevreden met Nofruit.

Aan te bevelen

Zeer hulpvaardig, snel en kussens zijn precies zoals we in gedachten hadden.

De kussens zijn heel mooi en snel�

De kussens zijn heel mooi en snel geleverd.

Top bedrijf goeie kussens snel geleverd

Kussens besteld voor onze boot en met 4 dagen in huis perfect precies zo als we hadden besteld

Zeer goed werk geleverd

Zeer goed werk geleverd. Top!

Goede zaak

Goede zaak Goede servise Prettige mensen en behulpzaam in het uitzoeken en adviseren

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snel. Goede bezorging.

Het kussen is precies hoe wij het�

Het kussen is precies hoe wij het hadden verwacht en het zit lekker

Prima kussens en snel geleverd

Prima kussens en snel geleverd. Geen 5 sterren omdat er een kleine veeg op de zitting van een van de kussens zit. Hopelijk krijg ik die er nog uit.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught