Super services

Super services! Ik had zelf, een te dik kussen besteld. Lossen ze op, kleine bijdrage en terug sturen.. en dan heb je hem in de goede maat. Super blij mee..

Topservice.

Topservice.

Heel fijn bestelproces en communicatie�

Heel fijn bestelproces en communicatie over bezorging. Met prachtig resultaat

Prettige service!!

Precies geleverd zoals wij het willen hebben. Prima service toen bij nader inzien bleek dat ik toch niet alles goed opgemeten had, gelukkig kon de correctie geheel naar wens worden uitgevoerd. Prettige communicatie over deze suffe fout mijnerzijds.

Kunstleren kussens voor onze campervan�

Kunstleren kussens voor onze campervan werden netjes op maat gemaakt. Mooi afgewerkt en geheel volgens onze opgegeven afmetingen. De website heeft daar een hele goede tool voor. Alles naar wens en vroeger geleverd dan afgesproken was. Onze campervan is meteen wat luxueuzer geworden. Een aanrader!

Perfect!

Beide keren super snel geleverd; eerst de staaltjes en daarna de mooie kussens. Ook snelle reacties per mail. Kortom; perfect!

Zo tevreden!

Gelukkig een extra check op de maten, heel allert en leuke hulp bij uitzoeken juiste kleur en stof. Hartstikke tevreden!

Toppie

Perfect verpakt en bezorgd. Mooie kussen en hele mooie kleur. Ziet er super uit

Zeer goede service

Zeer goede service. Mooi afgewerkt en goede kwaliteit.

Fantastisch! Koop je eigen stof, geef aan welke maten je kussen moet hebben en 3 weken later ben je een uniek kussen

Goede service! Perfect product!

Wij zijn erg tevreden met de kussens van Nofruit! Mooie stof en kleur. Prachtig gemaakt en fijn dat er ritsen inzitten zodat je de stof kunt wassen. Wij vonden het erg lastig om een kleur uit te kiezen. Wij hebben telefonisch contact gehad hierover en nadat wij een foto van de bank hadden gemaild, hebben ze ons erg goed geholpen bij de uiteindelijke keuze. Hele goede en professionele service!

Nr 1 in vakkundigheid en klantenbinding!!

Superleuk en kundig chatcontact, goede en duidelijke tips en perfecte afhandeling. H��l erg blij met het resultaat! Ook nog onverwacht verrast met slingers voor mijn dochters 18de verjaardag! Zo leuk! Snel weer een projectje plannen!! Beste bedrijf ever!!

Super !!!

Super werk! Heel erg tevreden!

Supergoed geholpen met eerlijke�

Supergoed geholpen met eerlijke adviezen. Wordt goed met je meegedacht. Helemaal tevreden met de service en de kwaliteit!

Top Service!

Vragen worden onmiddellijk beantwoord met pragmatische oplossingen. Kussens en poefjes zijn mooi afgewerkt. Er volgt nog een bestelling voor ons andere tuinset??

Prima service ook als het even niet zo soepel verloopt.

Prima service, een beschadigde levering is hersteld. Ben erg blij met het uiteindelijke resultaat qua looks. Het zitcomfort zullen we in het voorjaar testen.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, veel mogelijkheden, goed meegedacht. Perfect eindresultaat! bedankt!

Vlot en mooi

Fijn meegedacht, heel snelle levering en het resultaat is super strak. Blij mee!

Zeer snelle levering,

Zeer snelle levering, Eenvoudig te gebruiken bestel systeem.

Fijne communicatie

Fijne communicatie, snelle levering en mooie kussens met goede vulling! Volgende keer bestel ik hier zeker weer!

Fijne communicatie voor maatwerk

Fijne communicatie voor maatwerk. Prachtig product en bijzonder professionele rechtzetting van productiefoutje.

Uitstekende service&kwaliteit

Uitstekende service&kwaliteit

Uitstekende service via mail

Uitstekende service via mail, site en als laatste de levering

Uitstekende service

Van te voren gratis kleurstalen besteld. Deze kwamen snel binnen, daarna een bestelling geplaatst voor een zitkussen. Dit ging soepel en de informatie die gegeven wordt is adequaat om goede keuzes te maken. De bestelling heb ik eerder ontvangen dan de geplande leverdatum die was opgegeven bij het plaatsen van de order. Kortom uitstekende service!

Perfect!

Keurig gemaakt, vlot geleverd, perfecte service!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught