I ordered the cushion for a bench my�

I ordered the cushion for a bench my husband made for me. I am very happy with the result! Maatkussens delivered exactly what I ordered.

Perfect afgewerkte kussens en prima�

Perfect afgewerkte kussens en prima service van Nofruit

Wij zijn erg blij .Mooie kussens voor�

Wij zijn erg blij .Mooie kussens voor onze lounge bank in de huiskamer. Goede kwaliteit, Zitten heerlijk. TOP

Prima kussens

Prima kussens. Makkelijk te bestellen en erg mooi

Echt een topservice!!!

Echt een topservice! Zijn erg blij met onze kussens en de uitstekende hulp van jullie.

Ik ben zeer tevreden met�

Ik ben zeer tevreden met Maatkussens.nl. Ik had een wigkussen nodig met een anti-sliplaag en een handvat. Dit is geen standaardkussen dat je z� op de website kan invullen. Na een tekening en beschrijving van mijn kant was het resultaat precies zoals ik het wilde hebben!

Fantastische kussens

Van te voren samples besteld - heel fijn om de juiste stofkeuze te kunnen maken. Wij wilden plofkussens all weather en deze keuze stond niet op de website. Toch maar even gebeld en de kussen konden gemaakt worden met een extra waterdichte hoes. Top.

De kussens zijn precies zoals ik ze�

De kussens zijn precies zoals ik ze zelf op maat besteld had. Keurig afgewerkt en nette afhandeling!

Erg tevreden over de service en kwaliteit!

Na mijn aanvraag werd er een follow up gedaan om wat onduidelijkheden op te helderen. Ik kreeg snel reactie en samen hebben we het ontwerp snel klaar gekregen. De kussen arriveerden een week eerder dan werd aangegeven, in goed staat. Ze zitten heerlijk en zijn helemaal naar wens gemaakt!

De kussen zien er goed uit

De kussen zien er goed uit. Wij testen ze pas volgend voorjaar.

Het gaat om de details....

De kussen zijn heel mooi gemaakt en top kwaliteit .... alleen ik had specifiek klittenband besteld aan de onderkant en dat is er niet opgekomen. Ze hebben het opgelost met een antislip matje. Dit werkt op de grote oppervlakte redelijk, maar op de kleine kussen niet voldoende. Ik heb meer dan �200 betaald voor 2 kussens en vind het jammer dat ze voor deze behoorlijk bedrag niet precies naar mijn wensen zijn gemaakt. Erg jammer.

Gewoon een super goede service en de�

Gewoon een super goede service en de (maat)kussens waren perfect op maat. Kwaliteit van de kussen en de stof is ook super.

Ontzettend tevreden en een aanrader.

Mooie kussen besteld voor op een rieten hokker. Kussen is precies op maat gemaakt, netjes volgens verwachting geleverd. Het kussen is met grote zorg en kwaliteit vermaakt. Ontzettend tevreden en een aanrader.

Kussens bestelt voor de bank bij de�

Kussens bestelt voor de bank bij de eettafel: zowel service als de kwaliteit TOP!! Dank jullie wel!

Netjes gemaakt en precies goed maten.

Netjes gemaakt en precies goed maten.

Aanrader

#NAAM?

Fout goed opgelost

Ik was niet helemaal tevreden met mijn maatwerk kussens, omdat de afmetingen niet overeenkwamen met wat ik had opgegeven, en ik t�ch de kleur wat snel vlekkerig vond worden. Ik had ook niet gezien dat het wat langer zou duren vanwege de vakantie, maar dat ligt meer aan mijn eigen (on)oplettendheid. Het was namelijk wel gecommuniceerd op de website. Na contact met Nofruit werden de kussens gratis opgehaald en nagekeken. Toen kreeg ik bericht dat ze de kussen opnieuw gingen laten maken, en of ik ze dan toch graag gelijk in een andere kleur wilde. Dat heb ik gedaan en inmiddels zijn ze binnen. Eindstand: ik ben super tevreden en ondanks dat er een fout gemaakt is erg te spreken over het product en het handelen van Nofruit!

Aanrader!

We zijn heel blij met de kwaliteit en service van Nofruit. Ook het toesturen van de staaltjes is erg fijn, zo maak je de juiste keuze qua kleur. De kussens staan mooi, zitten goed en zijn lekker stevig. Kortom, een aanrader!

Prachtig maatkussen

Super tevreden!

top hoor

top hoor, heel blij

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd, Goed afgewerkt.Mooie kussen geworden, die ook goed zitten/ liggen

Duidelijke site dus bestellen ging�

Duidelijke site dus bestellen ging gemakkelijk en vrolijke klantenservice. Top kussens geleverd, wij zijn blij.

Heel fijne en mooie palletkussens

Heel fijne en mooie palletkussens. Zitten zalig. Dus tot nu toe zeer tevreden.

Hele goed service

Hele goed service. Het kussen ziet er heel mooi uit en is van goede kwaliteit. Fijn dat jullie pro-actief met ons contact hebben opgenomen toen ik in eerste instantie een kussen had besteld dat voor de afmetingen anders veel te zwaar zou zijn. Ik heb hierdoor de bestelling nog kunnen wijzigen. Bedankt!

Kussen voor ons bootje laten maken

Kussen voor ons bootje laten maken, zelf het patroon aangeleverd op stevig papier. De stof ook bij hun uit gezocht, de staaltjes waren binnen een dag binnen. Prettige communicatie met bv.Roxxane. Kussen kwamen netjes binnen volgens afspraak e- mail. Achteraf hadden wij zelf twee kussen fout opgemeten. ?? gebeld foto's gemaakt en terug gestuurd. Fout werd netjes voor een redelijk bedrag opgelost. Dus wel te vreden met d�ze club.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught