Prima product

Prima product! De vulling moesten we met z�n twee�n in de hoes persen, maar het is gelukt. En nu is het kussen prachtig strak en als nieuw.

Super service, mooie producten

Zeer tevreden over de kussens voor onze�

Zeer tevreden over de kussens voor onze boot! Een makkelijk en duidelijke site, als je iets anders wilt laten maken als de standaard kussen dan helpen ze je snel en vakkundig! Voor de volgende kussens gaan wij zeker weer naar Nofruit!

Buitenkussens laten maken

Buitenkussens laten maken, levering volgens afspraak en kwaliteit top!

Top kussens

Top kussens! Erg blij mee.

Prima product afgeleverd

Prima product afgeleverd. Door de grote vakantie iets later dan gehoopt, maar we zijn goed op de hoogte gehouden en de levering geschiedde zoals beloofd.

Prima product

Prima product. Geen aanvullingen

Perfecte levering

Perfecte levering! Kwaliteitsvol!

Happy cooperation

Always responded quickly! Happy with the fabric and colors of my product and the quality seemed ok. When we had a minor problem we sent a piece back and it was repaired quickly and without extra cost! We are a happy customer!

Prachtige kussens en mooie kleur.

Prachtige kussens en mooie kleur.

Mooie kussens en mooi op tijd geleverd.

Mooie kussens en mooi op tijd geleverd.

Kussens voor onze lounge zijn perfect !

De hele combinatie is prachtig ! We hebben wel lang moeten wachten vanwege de vakantieperiode, maar het resultaat is erg mooi. Goede communicatie en levering. Wij zijn zeer tevreden!

Tevreden

Een hele gemakkelijke tool en goede communicatie. Het duurde wel vrij lang voordat de kussens geleverd werden, maar dat vond ik ook logisch: het is een handgemaakt product, de vakantie zat ertussen en er was een corona achterstand weg te werken. Door de goede communicatie over de levertijden vanaf het begin vond ik dit helemaal geen probleem. Mocht ik ooit nog kussens nodig hebben dan zou ik zeker hier weer bestellen.

Heel blij met de kussens voor onze bank onder de veranda!

Prachtige kussens voor de bank in onze veranda laten maken. Prachtig resultaat! Heel blij met net communicatie en levering. Top bedrijf! En ook helemaal niet duur vergeleken andere bedrijven.

Afgeleverd zoals afgesproken ??

Afgeleverd zoals afgesproken ??

Prima service!

Prima service! Contactname na bestelling om na te gaan of ik rekening hadgehouden met alle opmerkingen. Plofkussen rug werd - zoals beloofd aan de telefoon - niet te dik opgevuld ! Kortom de geleverde producten beantwoorden volledig aan de verwachtingen en werden zelfs een dag eerder dan de voorziene datum!

Prima en volgens afspraak

Prima en volgens afspraak

De kussens voldoen volledig aan de�

De kussens voldoen volledig aan de verwachtingen! Goede prijs goede kwaliteit.

Super service

Super service

Goed advies

Goed advies. Kleurstalen snel geleverd. Wat langer dan gepland op de kussens moeten wachten vanwege de drukte. Maar het resultaat mag er zijn! erg blij mee

Prachtige kussens

Prachtige kussens! Mooi en netjes. Goede levering wij zijn zeer tevreden ! Super blij mee! Mail contact was ook prima.

Mooi gemaakte kussens ontvangen in�

Mooi gemaakte kussens ontvangen in zilver grijze kleur. Beetje laat door de vakantiesluiting, maar gelukkig krijgen we nog een mooie nazomer!

Gewoonweg super

Van uitzoeken tot leveren: gewoonweg een super service! Ze houden je voortdurend op de hoogte en alle beloftes die ze doen komen ze ook na. Wat wil je nog meer?

Prima service,netjes bericht wanneer�

Prima service,netjes bericht wanneer het is verstuurd. Duurde wel een aantal weken dat wel. Goede kwaliteit.

Heel gemakkleijk om samen te stellen en�

Heel gemakkleijk om samen te stellen en het resultaat is super. Past volledig bij het gene wat we in gedachten hadden. Bedankt....

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught