Goed gelukt

Vond het spannend om online iets te bestellen zonder het product of de stof te hebben gezien of gevoeld. Tis precies gekomen zoals gedacht. Top!

We hebben tuinkussens gekocht bij nofruit

Tuinkussens gekocht bij nofruit in Vught. Veel mogelijkheden en te maken keuzes. Daarbij is goed meegedacht en advies gegeven. Ook de website is daarbij handig. Erg tevreden met het resultaat !

Lekker zitten????

Prima geregeld, iets wat lang moeten wachten, maar den heb je ook wat????

We zijn zeer tevreden: duidelijke website, prettige mailwisseling en prachtige, goed passende kussens.

Mooi product goeie prijs kwaliteit�

Mooi product goeie prijs kwaliteit verhouding. En leuke communicatie omtrent de order en de levering.

Een super goede service

Een super goede service, erg viendelijk en behulpzaam! Helemaal blij met de kussens.

Prachtig afgewerkt kussen voor onze�

Prachtig afgewerkt kussen voor onze boot, voor een mooie prijs dank je wel erg blij mee

Keurig!

Netjes gemaakt en eerder klaar dan verwacht!

We zijn er blij mee!

We zijn er blij mee! Jammer dat de levertijd wat lang was, maar gelukkig komt er nog een Indian summer aan, dus we gaan de kussens zeker nog een poos gebruiken!

Tevreden

Bestelde afmetingen waren perfect.Enkel kleur was niet precies zoals verwacht,maar ik weet nu dat je er kleurstalen voor kan aanvragen.Elk computerscherm is anders op gebied van kleurgave.Het was ook wel even wachten op de kussens,maar het is perfect handwerk,dus het wachten waard,8/10 dan.

Heldere communicatie

Heldere communicatie. Mooie producten. Komt afspraken na.

Duidelijke website

Duidelijke website. Prima kwaliteit!

Top bedrijf

Van onze kant een verkeerd kussen besteld. 1 belletje en dit werd gelukkig direct door hun opgelost. Snelle levering en goede service. Gaan zeker nog een keer iets bestellen! p.s. leuke mailwisseling

Super mooi en precies zoals beloofd :)

Super mooi en precies zoals beloofd :)

Datgene wat ik besteld heb is keurig�

Datgene wat ik besteld heb is keurig verzorgd en in de juiste maten geleverd

Vorige week de kussen in huis gekregen

Vorige week de kussen in huis gekregen. Ze zijn echt prachtig. Super goede kwaliteit. Ik moest er wel lang op wachten (2 maanden). Er zat wel een vakantie tussen en het was misschien wel hoogseizoen, het zou alleen fijn zijn als dat voor het bestellen al duidelijk zou zijn. Overigens hebben ze het wel heel snel en duidelijk laten weten dat het later zou komen. Contact met het bedrijf is deskundig en zeer persoonlijk. Ook de communicatie via de mail. Super fujn!!!

Ben zeer tevreden over de service en de�

Ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van het kussen is heel goed!

Uitstekend klantondersteuning

Uitstekend klantondersteuning! Duidelijke informatie over de bestelling en goede kussenskwaliteit.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit

Duidelijke website

Duidelijke website, fijn programma, snelle reactie bij vraag, stofstaaltjes vooraf bestellen heel prettig, heel mooi resultaat! Dank!

Mooi afgewerkte stevige kussens

Mooi afgewerkte stevige kussens. Goede service

Ben zeer tevreden over het product me�

Ben zeer tevreden over het product me kussens zijn weer fantastische gemaakt daarom krijgen ze van mij 5sterren

Perfect resultaat

Perfect resultaat. Zitkussenvulling zit heerlijk.

Beetje lange levertijd ivm vakantie

Beetje lange levertijd ivm vakantie. Verder helemaal goed

Goed geregeld.

Goed geregeld.