super kussens

superer handige site, mooie kussen en zeer degelijk

Meer dan tevreden!

Super blij met mijn kussens, handige website, gerichte en volledige communicatie, correcte levering. Ik ben meer dan tevreden!

Zijn mooie kussens geworden

Zijn mooie kussens geworden, zeer tevreden!

Een aanrader

Mooie sortering en duidelijke site. Na een mail de proefstofjes gehad en de keuze kunnen maken. Je moet even geduld hebben maar dan krijg je ook wel wat binnen. Een eyecatcher voor de tuin. Wij zijn er erg blij mee. Een genot om te zitten.

Netjes

Netjes, snel en mooi werk ????

Erg tevreden

Erg tevreden, dankjewel voor jullie adviezen, telefonisch en per mail, jullie zijn vlot te bereiken en dat vind ik een grote meerwaarde!

Super meegedacht

Super meegedacht, mooie uitvoering van de kussens voor onze banken.

Blij met de kussens van No fruit

Het ori�nteren op soort stof en kleuren (effen of motief) geeft in ieder geval dat er wel altijd wel iets voor bij je zit. Ook is er voldoende variatie in maten. Ook de mogelijkheid om staaltjes eerst te ontvangen en dan te bestellen is voor de klant maar ook voor No fruit plezierig zodat de verwachtingen uitkomen. Wij hebben zelf een foutje bij de dieptemaat gemaakt: precies de diepte opgegeven waardoor de plank onder de kussen is te zien. Bij een paar cm meer zou zoiets minder in het zicht. Tip vermeld dit aspect bij het bestellen.

Netjes afgewerkt en snel geleverd

Netjes afgewerkt en snel geleverd

Mooi en goed afgewerkt op maat gemaakt�

Mooi en goed afgewerkt op maat gemaakt kussen. Ideaal al je een afwijkende maat nodig hebt. Aan de hand van staaltjes de stof kunnen uitkiezen, zo weet je precies hoe de kleur eruit komt te zien.

Buiten kussen

Kussen was goed ontvangen. Hij past precies. Contact via mail was fijn, duidelijk ,snel. NO FRUIT zou ik iedereen aanbevelen.

Prima site en goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Had alleen graag meer uitleg gehad over de hardheid van de soort kussen. Heb nu een iets te harde vulling in mijn kussen gekozen.

Superblij met de bestelde kussens !!

Superblij met de bestelde kussens !!! ??

Uitstekend produkt,leuke mails�

Uitstekend produkt,leuke mails tussendoor,zeer tevteden

Super snel en ziet er fantastisch uit!

Super snel en ziet er fantastisch uit!

Leuke communicatie

Leuke communicatie. Alles is vlot verlopen en het kussen is perfect gemaakt!

Perfecte kussens en een super�

Perfecte kussens en een super gemakkelijke en fijne manier om de kussens zelf samen te stellen. Kortom uitstekende dienstverlening.

Fijne site en duidelijk

Fijne site en duidelijk. De kleuren via een site is het moeilijk te zien. Onze kussen is iets groener dan we hebben verwacht. Maar de kussens zijn mooi en stevig.

Alles zo als afgesproken goed en�

Alles zo als afgesproken goed en duidelijk. Mooie kussens niet te zacht (en passen precies zelf opgemeten)

Heel tevreden

Heel tevreden, alles is top

Van idee tot kussen op een heel vlotte manier

Heel gebruiksvriendelijke website en applicatie om de juiste kussens te bestellen. Vlotte bestelling en afhandeling. Heel duidelijke communicatie van de bevestiging tot de levering. En stipte levering zoals afgesproken. De kussens zijn van heel goede kwaliteit en afwerking

Alles perfect. Dank u!

super en heel blij mee

super en heel blij mee

De kussens waren precies op maat

De kussens waren precies op maat. De kleur heeft fantastisch mooi uitgepakt. De kwaliteit ziet er goed uit, dit zal tijdens de levensduur zichtbaar worden. Onwijs bedankt voor de goede service, jullie waren makkelijk te bereiken.

Snelle levering, kussens perfect op maat.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught