Kussens zien er mooi uit

Kussens zien er mooi uit. Mooi gemaakt. Snelle levering.

Goede website met super veel opties

Goede website met super veel opties. Snelle levering en daarna ook nog een vriendelijk mailtje of alles naar wens was. Ik ben heel erg tevreden

TOP!!

Snel, netjes en tegen een goede prijs! Super tevreden!

Terras kussens in zelf gemaakte bank.

Zalige kussens voor ons terras om nog meer te genieten van de rust.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact, heel laagdrempelig en toch professioneel. Mooie kussens ook, zitten prima. Er wordt echt mee gedacht!

Snel

Snel, persoonlijk en mooi!

buitengordijn op maat gemaakt�

Wij bestelde een buiten gordijn wat ingekort moest worden, het rest stuk zat netjes bij de bestelling. Prima contact, zowel telefonisch als via mail. We werden keurig op de hoogte gehouden over de stand van zaken mbt de bestelling.

Heel tevreden

Correcte levering! Gemakkelijke tool voor bestelling op maat (zowel opgemeten maat als nut).

vlotte levering, prima kwaliteit

vlotte levering, prima kwaliteit. besteld voldoet aan onze verwachtingen.

Zeer tevreden over de service

Zeer tevreden over de service, het dynamische team en het produkt. Top!

Heel erg mooie kussens

Heel erg mooie kussens De kussens zijn erg mooi, heel netjes afgewerkt. Voldoet zeker aan de verwachtingen. Het is wel prijzig, maar je krijgt zeker waar voor je geld

Mooie kussen

Mooie kussen , levering nog voor aangegeven datum ,zeer tevreden!.

prima product

hallo goed product in een redelijke tijd geleverd. volgende keer weer

Alles klopt op de verzending na.

Alles klopt, maat, stof en kwaliteit! Jammer is wel dat ons kussen opgevouwen geleverd werd, hierdoor zit er helaas nog steeds een vouw in.

Aanwinst voor de speelkamer

Ik heb kussens laten maken voor in onze speelkamer. Heel fijn dat je staaltjes kan opvragen. Ik had nog een specifieke wens, waarover ik gebeld had. Alles was mogelijk en de uitvoering is echt heel goed. Stevige kussens waar mijn kids heerlijk op kunnen zitten, maar ook op en mee kunnen spelen.

Geweldig mooie kwaliteit en service!

Geweldig! Gratis staaltjes. Die er super snel waren. Duidelijke makkelijke site waar je in een mum van tijd je droomkussen kunt ontwerpen. Mijn kussen was sneller binnen dan verwacht. En precies hoe ik hem me had voorgesteld. Eigelijk misschien nog wel mooier ook ??. Ik vond het ook prettig dat ik op tijd mails kreeg zodat ik wist wanneer ik het kussen kon verwachten. Ik ben super blij en ik zal zeker vaker bestellen! En aanraden doe ik al ????

Zeer goed??????,duidelijke instructies�

Zeer goed??????,duidelijke instructies om zelf te bestellen, kleurstalen volgende dag in huis Zeer vriendelijk contact?? Wij zijn zeer tevreden over het resultaat levering en de service

Top site voor de mooiste kussens

Hele handige site om je eigen kussens helemaal naar eigen smaak samen te stellen. Communicatie is top en het eind product precies zoals we hadden verwacht!

Leuk bedrijf om iets te bestellen.

Goed werkende site voor bestellen en leuk, vriendelijk team voor als je vragen hebt. Bestelling mooi op tijd en kussens zitten prima. Heel erg goed tevreden.

Handige website, perfecte service

Handige website, perfecte service. Correcte leveringstermijn.

Heel snel en kwaliteit is mooi

Heel snel, fantastisch mooie stof. En lekkere kussens. TOP

Helemaal goed!!!

Helemaal goed!!!

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden, kussen zit en ligt perfect voor mijn rug! Het kussen is precies op maat en ik zal het zeker andere mensen aanbevelen!

Knap product

Knap product , goed kwaliteit en nette afwerking

kleur ok

kleur ok , vulling vind ik niet zo goed

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught