Goede website die helpt bij het maken van keuzes. Uitstekende follow up na bestelling met plezierige communicatie. Perfect resultaat

Makkelijk te bestellen, snel en kwaliteit

Heel makkelijk te bestellen, je wordt netjes door de stappen begeleid. Snel geleverd en mooie kwaliteit kussens. Dankjulliewel!

echt top

echt top! Van bekijkstukjes stof tot het aanpassen voor afmetingen die afwijken van standaardvorm.

Mijn caravan naar next level

Mijn caravan naar next level Ik had voor ik definitief ging bestellen nog wat twijfels over de stof enzo. Heb ze gebeld en toen was alle twijfel weg. Heb de kussens net, goede kwaliteit stof en stevige zit (ik heb PRIMA-BASIS kussens gekozen). Ik zit nu te wachten op de tweede levering.

Tevreden klanten

Snelle service, duidelijke website. Men komt de afspraken na die worden aangegeven. Wij zijn zeer tevreden over de verwerking en de afwerking van onze kussens.

Gemak van ontwerpen en bestellen

Gemak van ontwerpen en bestellen. Goede communicatie, snelle levering en prachtige kussens!

Erg goed en zeer fijne communicatie

Erg goed en zeer fijne communicatie

Mooie kussens

Mooie kussens op de perfecte maat. Heel blij mee

Perfect. Mooie kwaliteit

Mooie strakke kussens tuinbankkussens

Mooie strakke kussens, precies op maat in een mooie kleur. Helemaal goed.

Om in weg te dromen....

WAUW !!! Dat was mijn reactie toen ik de kussens zag en voelde. De afwerking is subliem ? Erg degelijke stoffen ? Super slimme tool om je kussens naar wens samen te stellen ? Heeeeel veel keuze qua stof, model en detail ? Op en top eerlijke en snelle service ? 100% een aanrader? 100% waar voor je geld ? Heel erg bedankt No fruit, jullie hebben weer iemand superblij gemaakt ??

Makkelijke (ontwerp) site.

Makkelijke (ontwerp) site. Levering was helemaal correct, qua tijd, maten en beloofde uitvoering.

We zijn gemaakt van stof dat voor�

We zijn gemaakt van stof dat voor buiten bedoeld is

Goede kwaliteit

Snel, nauwkeurig, volgens afspraak, goede kwaliteit

Mijn redding

Heb vulling gekocht voor mijn nieuwe lounge. De geleverde vulling trok op niks. Je zat werkelijk op de grond. Ook al legde je er 6 boven elkaar. Nu heb ik tenminste weerstand. Het bevalt me prima. Bedankt

Super kwaliteit en zeer tevreden over�

Super kwaliteit en zeer tevreden over de communicatie

Mooie afgewerkte kussens

Mooie afgewerkte kussens. Netjes en leuke mailtjes ontvangen over de levering.

Geleverd product is top

Geleverd product is top! Goede website, zeer goede communicatie, en product zoals besteld. Super!

Top kussens

Top kussens. Goede kwaliteit!

Top geregeld!

Top geregeld! Prima op de hoogte gehouden van de levering en voortgang. Kussens passen perfect en de levering is ook goed gegaan.

Prima service. Prima kussen. Nette overzichtelijke website. Aanrader

Super tevreden

Super tevreden! Gebruiksvriendelijke,heldere site. Fijn om stukjes stof te kunnen bestellen om tot juiste keuze te kunnen komen. Goede informatie over de status van de levering en mooie afwerking van de kussens.

Maatkussens.nl maakt waar wat ze beloven

Superleuke website, veel keus in stofjes en ze maken waar wat ze beloven. Ik heb een kussen besteld voor mijn loungebankje en ben er erg tevreden over. De volgende keer zou ik weer bij maatkussens.nl bestellen!

Top!!

We zijn ontzettend blij met ons op maat gemaakt kussen. Super service!!

Loungeset weer als nieuw

Mooie stevige kussens en precies goed op maat. Prima service. Onze loungeset ziet er er weer uit als nieuw

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught