Prachtige kussens!

De communicatie vooraf, tijdens het productieproces en achteraf was vriendelijk en verfrissend. Tijdige levering van verrassend mooie kussens, die we online hadden gekozen. Ga zo door!

Prettige en professionele uitstraling en mooi product.

De werkwijze is uiterst prettig ervaren, vlotte communicatie, ruim voortijdig geleverd en de nazorg is ook uitstekend. Het geleverde product is ook volledig naar wens, behalve een nogal slordige afwerking op de naden en losse garen. Vandaar 1 ster minder dan de 5 sterren die ze zeker zouden verdienen wanneer ze de puntjes op de � zetten.

Quality at a good price

The cushions we ordered are really well made and are just like we thought they would be. I am impressed by how nice they look! The fabric is good quality and they fit perfectly in the space we designed them for.

Mooie, comfortabele kussens

Duidelijk site, mooie afwerking en heel goed zitcomfort

Top team

Vriendelijk team, snelle reacties en kussens mooi gemaakt en ruim op tijd geleverd.

Tuinstoelkussens

Wij hebben kussentjes besteld voor onze metalen stoelen bij de tuintafel. Kussen zitten perfect, stevige zit. En bij onze picknick tafel 4 langwerpige kussens. Ook perfect. Mooi afgewerkt, opbergtassen erbij besteld met ringen dus ze hangen niet in de weg in garage.

8 mei besteld en bevestigd met�

8 mei besteld en bevestigd met levertijd eind mei. Op hemelvaartsdag een mail dat bestelling bijna klaar is. Vrijdag gebeld en gevraagd of ik het indien klaar kon ophalen. Een medewerker heeft mij gebeld en en heeft dit voor mij verzorgd. Ik heb de kussens gisteren nog opgehaald en we zijn aangenaam verrast door de kwaliteit, echt top! We zijn er echt blij mee! Kortom een super service en we zullen zeker nog meer bestellen in de toekomst, we zullen jullie ook zeker aanbevelen bij anderen!

Super kwaliteit

Super kwaliteit, goed afgewerkt! Duidelijke communicatie! Kortom zeer tevreden.

Zien er netjes uit

Zien er netjes uit, goed afgewerkt. Strikjes beetje stug om te gebruiken . Had de kleur iets donkerder verwacht, maar had zelf geen staaltje opgevraagd, dus eigen verantwoordelijkheid

Mooie kwaliteit kussens.

We vonden het alleen lastig dat er een uiterlijk datum werd genoemd dat ze zouden worden gebracht. Dan ga je toch op deze datum rekenen. Als je dan geen bericht krijgt (erom moet vragen) en het komt toch later is dat een teleurstelling. Het zou handiger zijn om geen datum meer te noemen maar b.v. een maximaal aantal weken zodat je altijd blij bent als het eerder komt.

Mooie kussens

Mooie kussens, fijn dat je gratis staaltjes ontvangt zoveel je maat wilt. Ben erg tevreden over het resultaat, ook het telefonisch contact verliep prima en deskundig advies.

Heel mooie stof en kleur

Heel mooie stof en kleur. Kussens zitten heel comfortabel. Vlotte levering.

Snel gemaakt en bezorgd

Snel gemaakt en bezorgd! Ziet er top uit!

Absolute aanrader

Super fijne kussens en goede kwaliteit!

mooi netjes den snel??

mooi netjes den snel??

Uitstekende kwaliteit en service

Uitstekende kwaliteit en service! Aanrader :)

Wel heel vriendelijk en snelle service maar product niet goed

Wel heel vriendelijk en snelle service, maar toch niet tevreden over het product. Foto�s zien er anders uit en belangrijker : er zouden wat mij betreft echt soort van rode vlaggen mogen komen wanneer een product met een bepaalde maatvoering niet goed uit de verf gaat komen. Lijkt me goed ontwikkel punt

Perfect uitgevoerde maatkussens

Perfect uitgevoerd, geleverde stof stemt heel goed overeen met voorbeeld op de website. Kussens nog sneller geleverd dan in automatische mail vermeld! Heel fijn...laat die lange, hete zomer maar komen.

Ten eerste de site is duidelijk en goed. Nadat je je kussens heb ontworpen wordt je goed en vakkundig en uiterst vriendelijk begeleid door het bestellings- proces. De kussen zijn in korte tijd gemaakt en geleverd en voldeden precies aan de verwachting. Echt super goed we zijn zeer tevreden en raden dit iedereen aan.

Zeer vlotte service

Zeer vlotte service, goede kwaliteit van d ekussens

Prima kwaliteit en op tijd�

Prima kwaliteit en op tijd bezorgd/geleverd.

We zijn heel blij met onze kussens

We zijn heel blij met onze kussens. Ze zijn keurig gemaakt en ze waren vrij snel geleverd.

Perfect geleverd in uitdagende omstandigheden

Ondanks de iets langere levertijd als gevolg van de huidige uitdagende omstandigheden erg blij met de perfecte afhandeling; hele mooie kussens ????

prima kwaliteit

Jullie hebben prima kwaliteit geleverd. Heb me zelf iets verkeken op de kleur. Maar die pakt gelukkig wel goed uit. Voortaan moet ik gewoon eerst een kleurstaal aanvragen.

Top site!

Top site!! Zeer goede service! Erg mooie kussens!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught