Snel gewoon goede op maat gemaakte kussens in huis

Het maken van de kussens via de website is eenvoudig. Heb je nog speciale wensen kan de klantenservice de order nog even tegenhouden om deze speciaal toe te voegen. Ikzelf wilde bijvoorbeeld speciale flapjes met een zeiloog erin om de kussens op de plaats te houden, geadviseerd werd om dit niet met leer te doen (zoals optie op de site) maar om deze van dezelfde stof te maken. Al met al zijn de kussens binnen een paar weken in huis en is het prima kwaliteit, al steken er wel hier en daar wat kleine draadjes uit.

Wat is besteld heb ik ook gekregen

Wat is besteld heb ik ook gekregen. Mooie nette stoelkussens. Goede kwaliteit.

De kussens zijn perfect de service�

De kussens zijn perfect de service helemaal top als ik weer nieuwe kussens nodig heb dan kom ik zeker bij jullie terug Zal jullie zeker aanraden bij vrienden Met vriendelijke groet, Sonja Boshoven Zeer tevreden klant

Mooie kussens

Mooie kussens, prima service.

Wij zijn super goed geholpen en heel�

Wij zijn super goed geholpen en heel blij met het resultaat.

Mooie stof

Mooie stof, goede stevige zitting en fijn meegedacht. We wilden graag banden van klittenband om de kussens op een picknickbank te leggen. Een mailtje en het was meteen geregeld, precies zoals we het wilden. Super!

Super??

Heel goed en professioneel team. Super klantvriendelijk. Leuke en spontane reacties.?? Kussens keurig afgewerkt. Levertijd prima zelfs eerder dan verwacht. No fruit team ga zo door ??

Super netjes geholpen!

Super netjes geholpen!

Fijne tool en snelle levering!

Fijne tool en snelle levering!

omslachtige ontwerp flow

De online editor om kussens was nogal omslachtig. Heel gedoe om een eerder gemaakte keuze te weizigen, of verschillende configuraties bijvoorbeeld op prijs te vergelijken. Uiteindelijk is 300 euro voor 2 kussens een boel geld. Levering en kwaliteit is gewoon goed.

Ik heb nog een set besteld

Ik heb nog een set besteld. Supertevreden met het resultaat en de kwaliteit.

Top producten

Top producten! Alles exact op maat en ontzettend goed kwaliteit. Een echte aanrader! Ook mooi aanbod vwb designs/stoffen! We gaan hier zeker vaker onze kussens bestellen!!

De vriendelijkheid van het bedrijf en�

De vriendelijkheid van het bedrijf en correcte aflevering mijn kussens zijn prima en zou me zeker doen besluiten een volgende bestelling te plaatsen ,super tevreden!

Tijdens het bestellen hadden we 1 rekenfoutje gemaakt, hier kregen we netjes een berichtje over en toen werd dit aangepast. De kussens zitten perfect

Kussens voor in de erker

Precies uitgevoerd zoals besteld. Update�s over de levertijd en als een keurig pakket afgeleverd.

Snelle levering en mooie stoffen

Snelle levering en mooie stoffen. Heel mooi kussen afgeleverd!

Snelle levering en goede pasvorm

Hoes was zoals verwacht en past precies. :)

Een oncourante maat van mijn�

Een oncourante maat van mijn zelfgemaakte bank. Ik vroeg, u leverde. Top. En de variant die ik wenste, leverde niet de kwaliteit op die je verwacht, waarop ik een mail kreeg met een mogelijke oplossing. Weer top, want het is prachtig.

Wat een fijne ervaring

Wat een fijne ervaring! Duidelijke en prettige communicatie, snelle en persoonlijke reacties op mijn vragen. Bovendien uitstekende kwaliteit van de kussens. Ik heb kussens besteld als aanvulling op de set die ik bijna 10 jaar geleden bij maatkussens.nl had gekocht. Dezelfde stof was nog leverbaar en de oude kussens blijken nagenoeg niet van kleur verschoten. Absolute aanrader!

Prima kussens

Prima kussens, netjes geleverd, wachttijd tussen bestellen en leveren was wel best lang ( 3 weken), maar resultaat is goed!

Super mooi kussen gemaakt voor mijn�

Super mooi kussen gemaakt voor mijn lounge bank ! Service en communicatie helemaal super ! Echt een aanrader !

Blij met mijn nieuwe stoel!

Van het ontwerpen tot het bezorgen ging alles zoals verwacht. Ik ben super blij met het resultaat, de kleur en stof! Zeker een aanrader! Een tip voor diegene die voor een strakke rug kussen kiezen: is om de hoogte van de kussen een paar centimeters extra bij te berekenen, elke keer als ik mijn hoofd naar achteren leun moet ik oppassen dat ik mijn hoofd niet stoot.

Heel blij met mijn bestelling!

Gebruiksvriendelijke website, gemakkelijk te bestellen en vlot geleverd. De gratis kleurstalen waren heel fijn en de communicatie is heel vriendelijk.

Ziet er top uit

Ziet er top uit, netjes uitgevoerd en snel geleverd. We zijn er blij mee

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught