Top kwaliteit!

Tweede maal een bestelling geplaats, helemaal super en topkwaliteit!

Goede kwaliteit, maar kussens zijn heel hard.

Het is makkelijk om via de website nieuwe kussens te bestellen. En de maat van de geleverde producten is heel goed. Ook de levertermijn was super. Maar de kussens zijn erg hard. Ik vind ze zelfs wat oncomfortabel voor in een lougeset. Ook de geleverde plof kussens zijn stug, en voelen niet als een fijne plof aan.

Goeie webshop om zelf je kussens te�

Goeie webshop om zelf je kussens te ontwerpen. NoFruit heeft goed meegedacht en geadviseerd, de levering was sneller dan verwacht en de kussens zijn keurig gemaakt. Ik kan geen minpunten bedenken :-)

Superblij met de nieuwe vulling voor�

Superblij met de nieuwe vulling voor onze tuinstoelen. simpel om te bestellen en ze waren vlugger geleverd dan gedacht.

Fijne combinatie en oplossend gericht

Fijne communicatie en oplossend gericht. Kwaliteit van materiaal is goed

Snelle levering, perfecte maten, goede kwaliteit, wij genieten er enorm van.

Was niet makkelijk maar wel blij met�

Was niet makkelijk maar wel blij met resultaat. Gewoon bellen super lieve mensen gesproken We zullen zeker weer bestellen bij jullie. Marrie

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie , behulpzaam en betrouwbaar

Goeie service

Goeie service! Paar keer telefonisch contac gehad, werd goed geholpen. Sturen gratis staaltjes ook erg fijn.

Gewoonweg alles perfect!!!

Gewoonweg van voor naar achteren alles perfect! Gabrielle verdient zonder overdrijven een dikke pluim!!!

Top!! Fijn contact, snelle levering en mooie stof. Onze loungeset ziet er weer als nieuw uit!

Snel geregeld en fantastische kussens!

Snel geregeld en fantastische kussens!

prima op maat en alles volgens afspraak

prima op maat en alles volgens afspraak

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, precies passend.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk, levering naar verwachting en erg mooi kussen! Super fijn dat je staaltjes kan opvragen en die worden zeer snel geleverd. E-Mail contact was zeer goed en hun e-mail signature is grappig!??

Mooi kwaliteit kussen.

Mooi kwaliteit kussen. Snelle levering

Perfecte service en maatwerk

Er werd heel goed meegedacht over kleur, stof en hoe we het beste de kussens met een mal konden laten maken voor onze buscamper. Vervolgens perfect op maat gemaakt. Heel blij met het eindresultaat.

TOP!

Al een paar bestellingen geplaatst en altijd prima gemaakt en geleverd. Heel tevreden van jullie! Doe zo verder!

Het was spannend, maar super mooi geworden!

Het was spannend om de juiste maten, het materiaal en de dikte van de kussens te kiezen en het niet te kunnen testen en voelen van te voren. Maar de kussens passen perfect, de kleur en stof is mooi en de dikte precies goed! Heel blij mee !!

Top kussens en zeer snel geleverd

Top kussens en zeer snel geleverd. Echte aanrader en goed contact via mail.

Goede kwaliteit / mooi afgewerkt en�

Goede kwaliteit / mooi afgewerkt en geleverd zoals afgesproken. Daarnaast gemakkelijke online tool om wensen door te geven.

Via tekeningen kussens besteld

Via tekeningen kussens besteld, fijne hulp bij het uitzoeken van de vulling. Snelle levering, Kussens passen precies en zijn nog mooier dan verwacht!

Mooier dan verwacht!

Mooier dan verwacht!

Vlot

Vlot, netjes. Erg blij mee.

Mooie kussens

Mooi product goed gemaakt erg blij mee

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught